Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV ~ Pozorisnog ~ Filmskog sveta  (Pročitano 197786 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Harison Ford
u filmu o Iraku

Američki filmski studio "Juniverzal pikčers" sprema prvi visokobudžetni film o Iraku! U glavnoj ulozi američkog generala trebalo bi da se pojavi niko drugi do Harison Ford. Akciona drama zasnovana je na knjizi "No True Glory", koja prati bitku za Faludžu i to iz američke perspektive. Autor Bing Vest trenutno radi na scenariju, a reditelj i ostatak glumačke ekipe biće uskoro objavljeni.
Elton Džon se, ipak, ne udaje

Dejvid Furniš, životni partner Eltona Džona, izjavio je da ne namerava da se oženi slavnim pevačem. Furniš, filmski producent iz Kanade, koji je sa Eltonom Džonom već 11 godina u ljubavnoj vezi, rekao je da su glasine o njihovoj svadbi lažne. Kanađanin je naveo i da nije tačno da će se jedan drugom na vernost zakleti u kući engleskog reprezentativca Dejvida Bekama već da tamo idu na krštenje.

S druge strane, Furniš nije potpuno isključio mogućnost ženidbe rekavši da čeka da lasti u Britaniji ozakone homoseksualne brakove. Elton Džon je svojevremeno sam podstakao glasine o udaji otkrivajući da će mu kuma na venčanju biti Viktorija Bekam.
Ursula Andres: U moje vreme bilo je
mesa, danas su sve ravne k'o daske

Prva Bond devojka Ursula Andres smatra da su današnje lepotice previše mršave. Glumica, koja se proslavila u filmu "Dr No" iz 1962, smatra da sadašnje zvezde nemaju ženske obline i smatra da bi trebalo da budu ženstvenije. Ona kaže: "U moje vreme, bilo je oblina i mesa. Danas su sve ravne kao daske."

Ipak, 68-godišnja Ursula priznaje da je impresionirana Hale Beri, Bondovom devojkom iz filma "Umri drugi dan". Ursula je britanskom listu Indipendent rekla: "Smatram da je Hale Beri veoma privlačna u filmu Umri drugi dan. Tako je zaobljena." Uprkos zanosnim oblinama, Ursula tvrdi da nikada nije verovala da je izgledala seksi u minijaturnom belom bikiniju u kojem izranja iz mora u filmu "Dr No".

"Nikad nisam mislila da izgledam seksi u belom bikiniju. Ono što sam ja mislila jeste da pokazujem kako nova žena treba da izgleda. Bila sam sportski tip i imala agresivan imidž, što je bilo drugačije od onoga kaki su filmovi u to vreme prikazivali žene."
Nikol Kidman i Rasel Krou
zajedno u filmu o Australiji

Australijska glumica Nikol Kidman jedva čeka da počne snimanje novog filma u kojem će glumiti sa starim prijateljem i zemljakom Raselom Krouom. Glumica je izjavila da odavno priželjkuje projekat s Raselom, a izgleda da će joj se ta želja uskoro i obistiniti.

Film će se zvati "Eukaliptus", a snimanje počinje narednog meseca. "Film govori o mojoj zemlji i jako mi je drago što ću ga raditi upravo s Raselom", izjavila je Kidmanova i dodala: "Nikad dosad nismo radili zajedno, iako smo to oduvek želeli".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vesli Snajps tuži družavu
zbog hapšenja na Menhtenu

Popularni američki crni glumac Vesli Snajps (43) podigao je prekjuče tužbu protiv grada Njujorka zbog neosnovanog hapšenja na Menhetnu. Snajps traži da sud zvanično poništi nalog za hapšenje koji je izdat zbog njegovog neodazivanja da se podvrgne testu očinstva u Indijani.

U toj državi ga je prostitutka Lanis Peti prijavila nadležnima tvrdeći da je Snajps otac njenog trogodišnjeg sina Izraela. Snajps kaže da dotičnoj narkomanki nije prvi put da slavnim muškarcima prišiva optužbe da su očevi njenog deteta.
Majkl Daglas na toboganu!

Vremešni Majkl Daglas već je u sjajnom prednovogodišnjem raspoloženju što dokazuje i fotografija na kojoj se vidi kako sa sinom Dilanom uživa u vožnji toboganom. Tata Majkl je odlučio da starijem sinčiću za Novu godinu pokloni odlazak u kalifornijski Legolend. Mama Ketrin Zita Džons nije bila s njima jer ovih dana u Meksiku završava snimanje filma "Legenda o Zorou". Partner joj je Antonio Banderas.

Dženifer Aniston bez burme?

Paparaci tabloida San "uhvatili" su Dženifer Aniston, zvezdu serije "Prijatelji", na losanđeleskom aerodromu. U čitavoj toj priči ne bi bilo ničeg čudnog da fotoreporteri nisu primetili da na njenoj levoj ruci nema burme! Štaviše, Dženifer je, kažu, bila izuzetno potištena i sama - bez svog muža Breda Pita, čuvenog holivudskog lepotana.
Kalendar Kajli Minog najtraženiji

Iako je u kalendaru za 2005. odlučila da smanji broj golišavih fotki, džepna lepotica iz zemlje kengura Kajli Minog i dalje je najtraženija "roba" u Britaniji.

Naravno, reč je o njenom novom kalendaru za nastupajuću godinu koji je, tvrde trgovci, trenutno najprodavaniji artikl na Ostrvu. Kajli je najpopularnija ličnost u Britaniji - iza nje su Robi Vilijams, Mančester junajted, Dejvid Bekam, Simpsonovi...
Penelope Kruz zgrabila
Salmu Hajek za zadnjicu

Popularne ličnosti, prenosi strana štampa, trebalo bi da imaju oči i na leđima! Živi dokaz za ovakvu tvrdnju jeste i španska glumica Penelope Kruz koja je, ne videvši da joj paparaci stoje iza leđa, na premijeri filma "Bandidos" u Meksiku uhvatila koleginicu Salmu Hajek za zadnjicu.

Saznavši za ovaj "incident", publika je navodno bila šokirana, a holivudski tabloidi oduševljeni pričom u kojoj su odmah podsetili na činjenicu da je Penelope svojevremeno glumila i u lezbijskim scenama s koleginicom Šarliz Teron.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Džoš Brolin pretukao ženu

Glumac Džoš Brolin priveden je pod sumnjom da je pretukao svoju suprugu, glumicu Dajen Lejn, zvezdu filma "Neverna žena", da bi ubrzo zatim bio pušten uz kauciju. Portparol za štampu poznatog para izjavila je da je incident samo deo bračne rasprave koja se otrgla kontroli i da je Lejnova odbila da podnese tužbu protiv svog supruga.

Incident se dogodio u domu poznatog para u Los Anđelesu, samo nekoliko meseci posle njihovog venčanja. "Dajen je pozvala policiju i Džoš je završio u zatvoru", dodala je ona. Brolin je ubrzo pušten, uz kauciju od 20.000 dolara.
Deka Mraz joj doneo silikone

Svet je očigledno poludeo! Nemački plastični hirurzi ovih dana zadovoljno trljaju ruke jer im se promet povećao za 50 odsto. Žene se umesto parfema, nakita ili bundi sve više odlučuju za poklon-operaciju grudi, usana, guze...

Jedna od njih je i dežurna nemačka golišava lepotica Toj kojoj je Deda Mraz u obliku njenog dečka za predstojeće praznike doneo povećanje grudi vredno 5.000 evra. Pevačica je, kažu novinari, već imala lepe grudi, ali je Toj rekla će joj silikoni ipak unaprediti karijeru jer je telo njen kapital.
Udaje se Nikol Kidman?

Američki filmski producent Stiv Bing je, priča se, napisao ljubavnu pesmu posvećenu Nikol Kidman. Milioner, koji je otac dvogodišnjeg sina britanske manekenke i glumice Liz Harli, napisao je romantičnu pesmu posvećenu njihovom prvom zajedničkom Božiću. Početkom decembra, pronela se priča da zanosna oskarovka želi da se uda za bogatog producenta.

Izvori su pričali da je par razmatrao planove o venčanju dok je boravio u njenoj rodnoj Australiji, uoči božićnih praznika. Jedan prijatelj je novinarima poverio: "Nikol je spremna da se Stivu zakune na vernost.
Bred Pit napustio promociju
da bi utešio svoju Dženifer

Američki glumac Bred Pit prekinuo je boravak u Londonu kako bi se što pre našao pored svoje uplakane žene i tako prekinuo glasine o njihovom razlazu. Za Pita je žalost Dženifer Aniston, koja je ovih dana izgubila jednog prijatelja, mnogo važnija od svega ostalog, pa je pohitao da se što pre nađe pored nje i uteši je, prenosi list San.

Glumac je inače bio u Londonu zbog predstavljanja filma "Oušenovih 12 - Ponovo u igri". Britanski list ne prenosi koji prijatelj Anistonove je u pitanju, ali insistira na tome da je Pit otkazao sve svoje obaveze, što svedoči o čvrstini njihovog braka.

Isti izvor je naveo da su netačne glasine o glumčevom zbližavanju s Anđelinom Džoli. "Bred želi da ima porodicu sa Dženifer. Njih dvoje se veoma vole", istakao je izvor.
Ana Kurnjikova slagala da se udala!

Izgleda da se ruska teniska lepotica Ana Kurnjikova i španski pevački zavodnik Enrike Iglesijas ipak nisu venčali kako se prošle nedelje proneo glas. Američki magazin "Pipl" piše da atraktivni par nije obavio obavezujuću ceremoniju na romantičnoj plaži u Meksiku, iako se pričalo da je neko čuo Anu kako priča o tome.

Jedan izvor svedoči: "Oni se, definitivno, nisu venčali. Oni su vrlo srećni zajedno, ali venčanje nije nešto što im je trenutno u planu." Treba imati na umu da su njih dvoje i u maju ove godine tvrdili da su se venčali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Reper Snup Dog
žrtva ucenjivača

Reper Snup Dog podneo je tužbu protiv jedne žene i njenih advokata za iznudu, tvrdeći da su oni tražili pet miliona dolara da bi ćutali o njegovom navodnom nasrtaju na tu ženu.

U tužbi podnetoj 10. decembra sudu u Los Anđelesu navodi se da Snup Dog, čije pravo ime je Kalvin Brodus, nije umešan u navodni napad 2003. godine. Optužena je navedena pod imenom "Džejn Do" kako bi se zaštitila njena privatnost, rekla je menadžer pevača Meredit O'Saliven.
Kirsti Eli odlučila da smrša

Zvezda zabavne TV serije "Debela glumica" Kirsti Eli potpisala je ugovor za reklamni program za mršavljenje koji je pokrenula Dženi Kreg. Reklamna kampanja s Kirsti Eli (53) koja je rekla da želi da smanji kilažu koju je morala da "naslaže" za snimanje kablovske serije, počeće da se emituje 10. januara 2005.

"Divno sam se provodila dok sam se gojila, a sada ću se još bolje provoditi dok budem skidala kilograme. Imala sam četiri ponude drugih kompanija, ali želela sam da prihvatim... onu za koju sam znala da će imati efekta", kazala je poznata glumica. Njen cilj je da izgubi više od 22,5 kilograma, prenosi Beta.
Švarcenegeru kuća
smrdi na buđ

Advokat iz Los Anđelesa tužila je guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera zbog toga što joj nije rekao da se kuća koju joj je prodao za oko osam miliona dolara - oseća na buđ.

U tužbi Suzan Logans navodi se da su Švarceneger i njegova supruga Marija Šrajver ne samo neistinito prikazali stanje bazena i teniskog terena uz kuću, koje je veoma loše, već su sakrili i da u sali za kućni bioskop postoje ozbiljni problemi zbog buđi.
Šon Pen gurnuo čoveka preko
balkona i pobegao iz zatvora

Holivudski glumac Šon Pen ima iza sebe optužicu za pokušaj ubistva i bekstvo iz zatvora. Holivudski loš momak bio je uhapšen 1986. jer je jednog čoveka gurnuo preko balkona i tako ga držao u vazduhu, uz pomoć ličnog asistenta.

To se desilo u kineskom gradiću Makao, bivšoj portugalskoj koloniji. To šokantno priznanje Pen je dao u svojoj novoj biografiji, "Šon Pen: NJegov život i vreme". Tu kaže da ga je prepao nepoznati čovek dok je ulazio u hotelsku sobu. Pen otkriva u biografiji: "Zgrabio sam ga, odvukao preko cele sobe do balkona i obesio ga da visi - na devetom spratu".

Zvezda filma "Mistična reka" tvrdi da je u istom trenutku kad je čoveka gurnuo preko ruba shvatio da je to zapravo fotograf-paparaco... "Kroz pet minuta već sam u zatvoru, sedeći na kamenom podu uz svog prijatelja, a svi unaokolo razgovaraju na portugalskom".
Uma Turman "preotela"
ulogu Nikol Kidman

Uma Turman navodno će zameniti Nikol Kidman u filmu "Producenti". Veruje se da je plavokosa lepotica preuzela ulogu seksi švedske sekretarice Ule u rimejku kultnog filma, pošto je Nikol odustala.

Tokom prošle nedelje, oskarovka Šarliz Teron bila je favorit broj jedan za zamenu Nikol. Kidmanova je odustala od filma jer se uplašila da neće imati vremena da se u odgovarajućoj meri pripremi za ulogu zbog svojih drugih filmskih obaveza.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Reper Snup Dog
žrtva ucenjivača

Reper Snup Dog podneo je tužbu protiv jedne žene i njenih advokata za iznudu, tvrdeći da su oni tražili pet miliona dolara da bi ćutali o njegovom navodnom nasrtaju na tu ženu.

U tužbi podnetoj 10. decembra sudu u Los Anđelesu navodi se da Snup Dog, čije pravo ime je Kalvin Brodus, nije umešan u navodni napad 2003. godine. Optužena je navedena pod imenom "Džejn Do" kako bi se zaštitila njena privatnost, rekla je menadžer pevača Meredit O'Saliven.
Kirsti Eli odlučila da smrša

Zvezda zabavne TV serije "Debela glumica" Kirsti Eli potpisala je ugovor za reklamni program za mršavljenje koji je pokrenula Dženi Kreg. Reklamna kampanja s Kirsti Eli (53) koja je rekla da želi da smanji kilažu koju je morala da "naslaže" za snimanje kablovske serije, počeće da se emituje 10. januara 2005.

"Divno sam se provodila dok sam se gojila, a sada ću se još bolje provoditi dok budem skidala kilograme. Imala sam četiri ponude drugih kompanija, ali želela sam da prihvatim... onu za koju sam znala da će imati efekta", kazala je poznata glumica. Njen cilj je da izgubi više od 22,5 kilograma, prenosi Beta.
Švarcenegeru kuća
smrdi na buđ

Advokat iz Los Anđelesa tužila je guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera zbog toga što joj nije rekao da se kuća koju joj je prodao za oko osam miliona dolara - oseća na buđ.

U tužbi Suzan Logans navodi se da su Švarceneger i njegova supruga Marija Šrajver ne samo neistinito prikazali stanje bazena i teniskog terena uz kuću, koje je veoma loše, već su sakrili i da u sali za kućni bioskop postoje ozbiljni problemi zbog buđi.
Šon Pen gurnuo čoveka preko
balkona i pobegao iz zatvora

Holivudski glumac Šon Pen ima iza sebe optužicu za pokušaj ubistva i bekstvo iz zatvora. Holivudski loš momak bio je uhapšen 1986. jer je jednog čoveka gurnuo preko balkona i tako ga držao u vazduhu, uz pomoć ličnog asistenta.

To se desilo u kineskom gradiću Makao, bivšoj portugalskoj koloniji. To šokantno priznanje Pen je dao u svojoj novoj biografiji, "Šon Pen: NJegov život i vreme". Tu kaže da ga je prepao nepoznati čovek dok je ulazio u hotelsku sobu. Pen otkriva u biografiji: "Zgrabio sam ga, odvukao preko cele sobe do balkona i obesio ga da visi - na devetom spratu".

Zvezda filma "Mistična reka" tvrdi da je u istom trenutku kad je čoveka gurnuo preko ruba shvatio da je to zapravo fotograf-paparaco... "Kroz pet minuta već sam u zatvoru, sedeći na kamenom podu uz svog prijatelja, a svi unaokolo razgovaraju na portugalskom".
Uma Turman "preotela"
ulogu Nikol Kidman

Uma Turman navodno će zameniti Nikol Kidman u filmu "Producenti". Veruje se da je plavokosa lepotica preuzela ulogu seksi švedske sekretarice Ule u rimejku kultnog filma, pošto je Nikol odustala.

Tokom prošle nedelje, oskarovka Šarliz Teron bila je favorit broj jedan za zamenu Nikol. Kidmanova je odustala od filma jer se uplašila da neće imati vremena da se u odgovarajućoj meri pripremi za ulogu zbog svojih drugih filmskih obaveza.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Brigit Nilsen šeta naga

Danska glumica Brigit Nilsen, poznatija kao bivša supruga Silvestera Stalonea, učestvovaće u britanskom TV rieliti šou koji će emitovati kontroverzni Kanal 4. Ona će privlačiti gledaoce tako što će gola šetati po kući tokom čitavih 24 sata na dan! Brigiti to nije prvi "big brader", već je nastupala u Americi, a Britanci su je bezecovali jer ni tamo nije štedela na golotinji. Ja sam Dankinja, a mi stalno radimo takve stvari. To ljude u početku šokira, ali posle se naviknu, kaže Gita.
Karmen Elektra ponovo na plaži

Karmen Elektra, lepotica koja je svojevremeno svetom pronosila "slavu" TV serije "Čuvari plaže", vraća se na morsku obalu i plažu, ali u sasvim novoj ulozi. Ona će glumiti razvedenu ženu koja bivšem mužu stalno pravi probleme, a radnja čitave drame odvija se upravo na plaži.

Njena nova serija zove se "Summerland". "Obožavam da glumim nevaljale devojke, iako je moj lik pre neshvaćen nego zao", izjavila je glumica.
Robi Vilijams voli da peva go

Zgodni pevač Robi Vilijams kaže da obožava da peva nag. Robi je prvi put skinuo pantalone iz šale, dok je snimao jednu od pesama sa albuma "Escapology". On kaže: "Skinuo sam pantalone iz šale dok sam snimao jednu pesmu sa albuma i svi su smejali... Onda sam pomislio da mi se to dopada i svima je postalo malo neprijatno, jer sam odbio da ponovo obučem pantalone!" Pevač kaže i da je iskustvo bilo vrlo "inspirativno".

U međuvremenu, Robi je izjavio da neće moći da nađe ženu u Los Anđelesu. Iako očajnički želi da se skrasi, pevač kaže da sve žene koje mu se bacaju pod noge u SAD, nisu one kojima bi se on oženio, prenosi Beta.
Gvinet Paltrou opet mama?

Samo sedam meseci posle rođenja devojčice Epl, Gvinet Paltrou i Kris Martin žele drugo dete. Prema pisanjima američkih časopisa "Lajf end stajl", Gvinet je jednom prilikom rekla prijateljima: "Radimo na tome".

Tu vest, međutim, nije zvanično potvrdio nijedan glumičin predstavnik za štampu, iako Gvinet ne krije da uživa u ulozi mame. Nedavno je rekla: "Stvarno volim da sam sa Epl. Kada pronađete pravu osobu i kada dobijete bebu, život je fantastičan", prenosi Beta.

Madona - ubedljivo najgora glumica

Među muzičkim zvezdama koje su se oprobale i u filmskoj industriji, kraljica popa Madona proglašena je za najgoru glumicu svih vremena. Seksi pevačica je u vrhu liste loših glumaca, prema rezultatima istraživanja muzičkog časopisa "Blender". A evo i top liste najgorih: 1. Madona; 2. Bob Dilan; 3. Maraja Keri; 4. Džon Bon Džovi; 5. Elvis Prisli; 6. Britni Spirs; 7. Vanila Ajs; 8. Nil Dajmond; 9. Džin Simons; 10. Master Pi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Džordž Kluni bi se možda i ženio
al' njegovoj devojci nije do udaje

Devojka Džordža Klunija Liza Snoudon dematovala je priče da će se udati za zgodnog glumca pošto, kako je rekla, ne želi da napusti Britaniju. Britanska lepotica kaže da nema nameru da se preseli u Džordžovu kuću u Holivudu zato što voli svoj dom u Eseksu.

Liza je za britanski "Dejli star" izjavila: "Volim svoju kuću. Moja je već nekoliko godina i potrošila sam čitavo bogatstvo sređujući je. Trenutno sam zadovoljna svojim životom i ne želim da ga menjam." Ona voli i da radi "od svega po malo... uživa u svemu što radi i ne veruje da bi mogla toga da se odrekne."

O navodnom venčanju Lize i večitog neženje Klunija počelo je da se priča kada je poznata TV voditeljka viđena sa prstenom za koji su mnogi pomislili da je verenički.
Britni među
najpopularnijima

Britni Spirs je prva na listi ličnosti o kojima se najviše govorilo ove godine, prema listi američke televizije Akses Holivud. Lista 10 najpopularnijih ličnosti zasnovana je na broju priča koje je ta televizija objavila o njima.

Britni Spirs, koja se 2004. dva puta udavala, otkazala letnju turneju zbog povrede kolena i objavila album sa najvećim hitovima, našla se na vrhu liste sa 119 priča o njoj. Bijonse je na drugom mestu (102 priče), a treći je Donald Tramp sa 94 priče. Slede Majkl Džekson (84), Tom Kruz (72), Džesika Simpson (69), Paris Hilton (63), Nikol Kidman (62), Dženifer Lopez (54) i Vitni Hjuston (52).
Anđelina
Džoli u Libanu

Američka glumica i ambasador dobre volje UN Anđelina Džoli, koja je u privatnoj poseti Bejrutu sa svojim trogodišnjim sinom, posetila je palestinska sirotišta i izbegličke logore u Libanu.

Anđelina Džoli (29), dobitnica Oskara za film "Neprilagođena" i poznata po filmovima inspirisanim video-igricom "Lara Kroft", imenovana je za ambasadora dobre volje Visokog komesarijata UN za izbeglice. Njena poseta Libanu odvija se u najvećoj diskreciji: u hotelu je odsela pod lažnim imenom kako bi izbegla medijsku pažnju, i odbija da daje izjave novinarima.
Džulija Roberts umalo da
se porodi na sred ulice

Holivudskoj glumici Džuliji Roberts umalo da se dogodi da ne stigne u bolnicu na porođaj, pošto su joj se pokvarila kola. Džulija, sada već mama blizanaca Hejzel i Fineasa, bila je na putu do bolnice Sinaj u Los Anđelesu sa svojim mužem snimateljem Denijem Moderom kada su im se pokvarila kola.

Prijatelji bračnog para rekli su za američki Ju-Es vikli da im se Deni poverio da je činio sve što je mogao da smiri Džuliju i da se pravio da je kul, kao da to što su im se pokvarila kola nije nikakav problem. "Ali, u stvari sam bio u potpunoj panici", priznao je Deni. Na njihovu sreću, jedan taksi, koji je bio u prolazu, primetio je da je par u nevolji i povezao ih je do bolnice.

Prošlog meseca je javljeno da će Džulija morati hitno da se porodi carskim rezom. Lekari su odlučili da operišu oskarovku pošto su joj počele kontrakcije dva meseca pre termina, koji je bio u januaru.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kajli ipak pevala Abramoviču
za 750 hiljada evra

Australijska pop zvezda Kajli Minog ovog Božića zaradila je 750.000 evra zahvaljujući "tezgi" u Moskvi koju je za sebe i još 500 najbogatijih Rusa organizovao vlasnik FK Čelzi Roman Abramovič. Da bi ruskim "tajkunima" pružila kompletan užitak, Kajli je u Moskvu povela i svoju ekipu - muzičare, prateće vokale i plesačice.
Kejt Buš se vraća na scenu

Pevačica Kejt Buš, izuzetno popularna osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, rešila je da se vrati na muzičku scenu i to novim albumom. To je njen prvi materijal još od ploče "Crvene cipelice" koji je izašao 1993. Novi album treba da izađe u martu. Kejt je ovako dugu pauzu napravila zbog svog sina Bertija jer je želela da joj dete raste uz majku.
Marlon Brando posthumno optužen
za seksualno uznemiravanje

Posle pola godine od smrti holivudske zvezde Marlona Branda, njegova porodica našla se u neobičnoj situaciji pošto je preminuli glumac optužen za seksualno uznemiravanje i kršenje ugovora s bivšom menadžerkom.

Džo En Korales, koja je tri godine radila za zvezdu filma "Kum", podnela je tužbu u kojoj traži tri i po miliona dolara za svoje "gubitke". Brando je umro 1. jula ove godine. Koralesova tvrdi da ju je Brando izbacio iz testamenta i time je oštetio.
Kameron kupila kuću
za milion i pod evra

Kameron Dijaz je, navodno, "pljunula" milion i po evra na ljubavno gnezdo koje želi da deli sa svojim mlađanim dečkom Džastinom Timberlejkom. Dijazova je kupila kuću s tri spavaće sobe na Holivud hilsu, a na imanju se nalazi i kućica za goste. Taj njen potez trebalo bi da demantuje glasine da je ovaj muzičko-glumački par na ivici raskida, prenosi Beta.
Udala se Mia Begović

Hrvatska glumica Mia Begović krunisala je brakom dugogodišnju srećnu vezu sa zagrebačkim preduzetnikom Željkom Žnidarićem - i to na Božić. Na ludi kamen su stali na ceremoniji priređenoj kod kuće, u prisustvu porodica i najboljih prijatelja želeći da izbegnu medijsku gungulu.

Mladenci su se ipak odlučili za sudbonosno "da" iako su pre samo nekoliko meseci tvrdili da im ne pada na pamet da se venčavaju jer bi im brak bio opterećenje - ne samo zbog velikog broja obaveza već i zbog loših bračnih iskustava iz prošlosti, prenosi Večernji list.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kejt Bekinsejl
odžeparena dva puta

lumica Kejt Bekinsejl čak dva puta je opljačkana u kupovini božićnih poklona. Bekinsejlova je prvi put ostala bez tašne, između izlaska iz limuzine i robne kuće "Herods", a u tašni je imala ne samo kreditne kartice već i nekoliko stotina funti gotovine. Drugi dan se vratila da obavi kupovinu s pomoćnicom kojoj je, takođe, ukradena tašna! "Nisu mogle da veruju šta im se događa... Bila je to katastrofa jer nisu imale čime da plate", kazao je jedan glumičin prijatelj.
Merilin menson kriv za ubistvo?

Na suđenju tinejdžeru zbog ubistva devojke prikazan je DVD Merilina Mensona "The Golden Age Of Grotesljue". Na DVD-u su prikazane dve devojke vezane i s kapuljačama preko glava, a on je zaplenjen u kući Luka Mičela, 16-godišnjaka koji poriče da je ubio 14-godišnju devojku, čije je mrtvo telo nađeno u šumi. Mičel je policiji rekao da obožava Mensona i da je taj DVD kupio kada mu je bilo samo 14 godina. Suđenje se nastavlja.

Liv tailer dala sinu ime Milo

Liv Tajler dala je ime svom tek 11 dana starom sinu. Popularna 27-godišnja glumica nazvala je svog sina Milo, što znači "milostiv", a navodno se vidi i "iz aviona" da je mali nasledio pune usne svoje majke, ali i svog dede Stivena Tajlera. Otac deteta je muzičar Rojston Lengdon.
Lajza Mineli pala s kreveta

Glumica i pevačica Lajza Mineli odvedena je u bolnicu pošto je u snu pala s kreveta u svojoj kući u Njujorku, navodi Pipl magazin na svom Internet sajtu, prenosi Beta. "Spavala je i otkotrljala se s kreveta. Udarila je glavu. Njen telohranitelj se unervozio i pozvao 911, jer, kako je rekao, nije mogao da je podigne sa poda", navodi list pozivajući se na izvor njujorške policije. Pipl navodi da je dobio potvrdu od portparola njujorške hitne pomoći da je ta služba dobila poziv da se uputi na adresu Lajze Mineli (58) kako bi se ukazala pomoć ženskoj osobi u nesvesti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ozbornovima smeta
novi komšija

Kada je Šeron, supruga Ozija Ozborna, saznala da je Simon Kauel za sedam i po miliona evra kupio vilu u njihovom komšiluku, brzo je nagovorila muža na selidbu. Kauel je zaradio milione na svojoj ideji o TV programu "Idol", koji od anonimnih pevača stvara muzičke zvezde, a u jednom šou programu se gadno posvađao sa Šeron, i to kada su oboje bili u ulozi sudija.

Ona od tada ne razgovara s njim i zgrozila se od pomisli da će Kauela i njegovu ljubavnicu Teri morati da gleda u komšijskom dvorištu. Ozbornovi, koji su namlatili pare svojim rieliti programom na MTV-u, lako će kupiti novu luksuznu vilu, a ionako većinu vremena provode na svom imanju u Engleskoj.
A. K.
Serena na moru
s ljubavnikom

Serena Vilijams, poznata teniserka, dobrano je namučila paparace, ali su isti na kraju ipak uspeli da je, na egzotičnom ostrvu Sveti Bartolomej, uhvate na romantičnom odmoru s ljubavnikom. Serena je dugo krila od javnosti svoju vezu s rediteljem Bretom Ratnerom i svoj privatni život pokušavala je da odvoji od karijere.

Posle osvajanja Vimbldona, morala je da pauzira zbog povrede, a vreme je iskoristila da se posveti kreiranju odeće i šetnji modnim pistama. Okušala se i kao glumica u nekim televizijskim serijama i slikala u bikiniju za poznato izdanje Sports ilustrejtida, s lepoticama u kupaćim kostimima.
A. K.
Edi Marfi prodaje vilu

Čuveni komičar Edi Marfi rešio je da proda svoju vilu sa sedam spavaćih soba za 30 miliona dolara. Velelepna zgrada u svom sastavu ima i kuglanu, bioskop i muzički studio.

Marfi (43) je 18 godina bio vlasnik ovog imanja poznatog pod nazivom "Babl Hil". Zvezda filmova "Policajac s Beverli Hilsa" i "Otkačeni profesor" kupio je kuću od 2.300 kvadrata 1986, četiri godine pošto je sagrađena. Ovogodišnji porez na vilu bio je skoro 200.000 dolara.
Uma Turman u bikiniju,
Sting na sonubordu

Slavne i bogate filmske i muzičke zvezde mogu sebi da priušte zasluženi odmor tokom božićnih i novogodišnjih praznika, i to na mestima o kojima siromašni mogu samo da maštaju. Uma Turman, seksi glumica, zaboravila je na mukotrpno uvežbavanje borilačkih veština za film "Kil Bil", uživajući u društvu Andrea Balaša, na egzotičnom ostrvu Sveti Bartolomej.

Mesto bez kasina i golf igrališa, sa luksuznim apartmanima i restorančićima na obali, idealno je za romantičan provod zaljubljenih parova, koji se ipak ni tamo ne mogu sakriti od dosadnih paparaca.

Popularni pevač Sting zaželeo se snega u svojoj omiljenoj Italiji, gde u Toskani ima veliko imanje s vinogradima. Odlučio se za šminkersku Kortinu d'Ampeco. Sting je sa ćerkom uživao u vožnji snoubordom, a zatim se prošetao do butika poznatih dizajnera i završio u jednom od mnogih kafića.
A. K.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.