Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV ~ Pozorisnog ~ Filmskog sveta  (Pročitano 238147 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Previše sam se seksao da bih bio predsjednik'

Iako ga politika jako interesira, George Clooney kaže kako se nikada ne bi mogao kandidirati za predsjednika SAD-a. Razlog je u tome što je uzimao previše droge, previše je tulumario i previše se - seksao

Lijevo orijentiran glumac koji je u posljednje vrijeme snimio dva filma s političkom tematikom, 'Good Night And Good Luck' i 'Syriana', uvjeren je kako bi mu divlja prošlost uništila priliku da postane predsjednik Amerike.

'Spavao sam s previše žena da bi me narod izabrao za tako odgovornu funkciju. Vjerujem da bi na površinu izašlo previše prljavog veša iz moje prošlosti, kao što su konzumacija droga i divlje zabave', kaže Clooney.

Zvijezda filma 'Oceanovih 13' hodala je s pregršt ljepotica, među kojima su glumice Teri Hatcher i Renée Zellweger.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
ohnny Depp se konačno ženi

Zvijezda 'Pirata s Kariba' i mnogih drugih uspješnica konačno će se oženiti sa svojom dugogodišnjom partnericom Vanessom Paradis

Vjenčanje će se navodno održati sljedećeg ljeta u njihovoj francuskoj vili, a s obzirom da slavni par ne uživa pretjerano u medijskoj pompi, vjerojatno će biti riječ o vrlo intimnoj ceremoniji na kojoj će se naći samo njihovi najbliži.

Johnny Depp i Vanessa Paradis zajedno su već osam godina i imaju dvoje djece – sedmogodišnju Lily Rose i četverogodišnjeg Jacka. Žive na relaciji Los Angeles – Francuska i uz njihovu se obitelj ne vežu nikakve kontroverze.

Iako mu je ovaj put dugo trebalo, nije prvi put da se ime Johnnyja Deppa veže uz vjenčane planove, budući da je 1983. bio u kratkom braku s glazbenicom Lori Anne Allison, a kasnije je bio zaručen s Winonom Ryder i Jennifer Grey.

Tijekom veze s Vanessom Johnny je više puta izjavio da 'ako ste s nekim, volite ga i sretni ste s njim, zapravo ste već vjenčani'. Očito mu je s godinama papir ipak počeo nešto značiti, pa je promijenio mišljenje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Svakih šest mjeseci se testiram na HIV'

Glumica Scarlett Johansson šokirala je Hollywood priznanjem da se svakih šest mjeseci testira na HIV
'Ne testiram se zato što sam promiskuitetna, kao što mnogi misle, nego zato što sam društveno osviještena. Smatram da je testiranje na spolno prenosive bolesti obveza svakog ljudskog bića. Odvratno mi je kad ljudi to ne čine', rekla je Johansson u intervjuu za časopis Allure.

Zvijezda koja trenutno hoda s Joshom Harnettom, partnerom u filmu 'Crna dalija', slaže se s nedavnom izjavom Sienne Miller da se monogamija suprotstavlja ljudskoj prirodi.

'Mi smo na neki način još uvijek životinje i zbog toga se instinktivno razmnožavamo. No bez obzira na to, kada sam u vezi, jako se trudim biti vjerna.'

Na pitanje o novome dečku Scarlett odgovara da je jako sladak, da je dobra i prekrasna osoba, a ona sama se smatra vrlo sretnom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Freeman: 'Razmislio bih o glumi s Paris Hilton'

Američki glumac Morgan Freeman priznaje da je oduvijek htio glumiti najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, a ne bi imao ništa protiv ni da mu partnerica bude Paris Hilton

Zvijezda filma 'Iskupljenje u Shawshanku' tako se pridružila nizu holivudskih glumaca koji se žele naći u koži Jamesa Bonda.

'Otkad sam počeo glumiti, to mi je želja. Mislim da bih bio dobar u toj ulozi', rekao je Freeman za New York Post.

Oskarovac je također otkrio da bi prihvatio tu ulogu i pod uvjetom da mu partnerica bude Paris Hilton, bez obzira na to što joj nedostaje glumačkog talenta. 'Nikad ne reci nikad. Naučio sam da nikad, nikad, nikad ne kažem nikad', kaže Freeman.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Angelina Jolie uživa u lezbijskim scenama

PO MNOGIMA najseksipilnija holivudska glumica priznala je novinarima da više voli snimati erotske scene sa ženama, nego s muškarcima. Vjeruje da će ih biti u njenim idućim filmovima jer "sa ženama u pauzi možeš razgovarati o rasprodajama".

Njena sklonost istom spolu počela je u mladim danima kada je snimila "Foxfire" s egzotičnim fotomodelom Jenny Shimizu koja pak tvrdi da su njih dvije godinama bile ljubavnice i da Angelina ne može biti sretna ni s jednim muškarcem.

Budući Angelinin suprug, filmski ljepotan Brad Pitt, promijenio se u njihovoj vezi i najavio da više ne želi snimati golišave scene. Tvrdi da ga njegova djeca, a za sada ima dvoje posvojenih i jedno vlastito, ne moraju gledati bez odjeće na filmu i birati će samo "odjevene" uloge.

Njegova odluka razočarati će brojne obožavateljice širom svijeta među kojima se našla i slavna glumica Demi Moore.

Njen mlađahni suprug Ashton Kutcher tvrdi da je Demi bez daha gledala Bradovo razvijeno golišavo tijelo u filmu "Troja" i nakon čega je zaključio da mora početi posjećivati teretanu.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
ADRENALIN ŠOK
Slavko Beleslin i Aneta Mihajlović, čelni ljudi producentske kuće "Adrenalin", prelaze na Pink i Košavu

Aneta, jedan od osnivača "Adrenalina", biće glavni i odgovorni urednik TV Košava, Slavko Beleslin novo pojačanje Pinkovog "Nacionalnog dnevnika"

Producentska kuća "Adrenalin" doživela je nedavno pravi adrenalinski šok. Aneta Mihajlović, koja je jedan od osnivača kuće, pod čijim okriljem se emituju "Piramida", "Karaoke obračun" i "FK Tehničari", i urednik Slavko Beleslin napuštaju dosadašnja radna mesta i prelaze na televiziju Košava i Pink, tvrdi dobro obavešteni izvor Pressa.
Prema rečima našeg sagovornika, koji je insistirao na anonimnosti, Mihajlovićeva će postati glavni i odgovorni urednik Košave, dok je Beleslin već obukao "ružičasti dres".
- Razlozi Anetinog i Slavkovog iznenadnog odlaska iz "Adrenalina" nisu poznati čak ni njihovim bliskim saradnicima. Kada je Mihajlovićeva pre godinu dana sa Srđanom Šaperom osnovala "Adrenalin", niko nije očekivao da će, i pored odličnog poslovanja, tako naglo napustiti sve. Aneta je pre mesec dana dobila odličnu ponudu od TV Košave, koja je rešila da dovede najbolje ljude na svoju televiziju. Ona će biti glavni i odgovorni urednik, a sa svojom novom funkcijom startovaće već početkom novembra - navodi naš sagovornik, koji dodaje da će Beleslin posle BK televizije, na kojoj je uređivao i vodio "Telefakt", biti značajno pojačanje u Mitrovićevom informativnom jatu.
Slavko Beleslin je prvobitno u izjavi za Press demantovao prelazak na Pink. - Nije vam tačna ta vest, što se mene tiče. Za Anetu ne znam, moraćete nju da pitate - zaključio je poznati voditelj, koji je pre dva dana demantovao i sam sebe, jer je i zvanično počeo da vodi vesti koje u toku dana emituje Televizija Pink.
- Beleslin će u prvo vreme i dalje biti angažovan oko započetih poslova pri "Piramidi", a planirano je da uskoro postane pojačanje Pinkovog "Nacionalnog dnevnika" u 19 časova, zaključuje izvor Pressa.
(N. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Mića Orlović igra u seriji „Ljubav, navika, panika“
Glumim urbanog boema

Novi lik koji će se pojaviti u nastavku serije „Ljubav, navika, panika“ na TV „Pink“ oduševio je ekipu predvođenu rediteljem Slobodanom Šuljagićem. Radi se o liku Jove, postarijeg bogataša koji ima probleme sa ćerkom, a tumači ga legendarni šoumen, voditelj i glumac Mića Orlović.

- Raduje me što sam se ponovo vratio glumi. Imam veliko iskustvo na filmu. Glumio sam u čak 14 igranih filmova. Ovog puta u seriji „Ljubav, navika, panika“ glumim bonvivana (boema), čoveka iz svetskog džet-seta koji ima probleme sa ćerkom. Bilo je divno na snimanju, lako i ležerno. U tome su mi pomogli reditelj Slobodan Šuljagić, ali možda najviše božanstveni glumci - Seka Sablić i Nikola Simić - kaže Mića Orlović
Da li će lik Jove postati stalno prisutan u seriji?

- Mislim da je sad dobar trenutak da se ponovo vratim glumačkom poslu. Postoje indicije da će se Jova ustaliti u seriji i da ću igrati u još nekim epizodama. Pregovori su upravo u toku - dodaje Mića.
Prepričava se anegdota da ste bili malo rasejani posle snimanja i da ste bubicu za snimanje tona poneli sa sobom u garderobu?

- To su uvek slatke anegdote sa snimanja.
Koje su vam najdraže filmske uloge koje ste ostvarili?

- Najradije se sećam uloge u filmu Kloda Otona Lare „Ne ubij“. Takođe mi je draga uloga u filmu „Nemirni“ Kokana Rakonjca, u kojem mi je partnerka bila Milena Dravić.
Da li ćete se ponovo pojaviti kao voditelj nekog kviza?

- Ne. Na kvizove sam stavio tačku i neću ih više nikada raditi.

V. Đ. Đura

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Ciklus španskog filma u Kinoteci

U Muzeju kinoteke u petak uveče će svečano biti otvoren ciklus španskog filma pod nazivom "Gradjanski rat u Španiji 1936-2006".

Prvi na programu je film "Bicikli su za leto" autora Haimea Čavarije (iz 1983. godine).

Do 19. oktobra biće prikazano 14 igranih, dokumentarnih i kratkometražnih ostvarenja snimljenih u periodu od tridesetih godina 20. veka do početka ove decenije, pretežno španske produkcije, ali i iz drugih kinematografija koje su se bavile temom španskog gradjanskog rata.

Medju njima je i dokumentarni film reditelja Zdravka Velimirovića iz 1967. godine "Španija naše mladosti", u jugoslovenskoj produkciji.

Biće prikazani i dokumentarni filmovi "Španija" (španska produkcija iz 1935. godine), "Španska zemlja" (SAD, 1937.) i "Granada, moja Granada" (ŠSR, 1968.).

Od igranih filmova na programu su britansko-španska koprodukcija "Za zemlju i slobodu" Kena Louča (iz 1995.), "Vojnici Salamine" Davida Truebe (Španija, 2002. godine) i drugi.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Legija časti zvezdi Bolivuda

Francuska vlada odlikovala je najveću zvezdu indijskog filma, glumca Amitaba Bačana, prestižnim priznanjem Legijom časti, šaopštio je portparol francuske ambasade u Indiji.

Priznanje mu se dodeljuje za "doprinos indijskom i medjunarodnom kulturnom životu", naveo je portparol.

Bačan (64) važi kao najveći glumac "Bolivuda". Karijeru je započeo 1969. godine i indijskim filmom je dominirao sve do sredine osamdesetih godina. Snimio je preko 140 filmova.

Nakon povlačenja sa filma i kraćeg perioda bavljenja televizijom, prvoj ljubavi se vratio 2000. godine. Poznat je kao "najveći negativac indijskog filma" zbog uloge mafijaškog bosa u Bombaju u rimejku indijskog filma "Šolej" (Sholay).

"Veliki B", kako ga zovu obožavaoci, trijumfovao je ove godine u dugometražnom filmu "Kabi Alvida Na Kehena" (Kabhi Alvida Naa Kehena), u kome se pojavljuje u ulozi ostarelog plejboja.

Indijska filmska industrija je najproduktivnija na svetu. U 2005. godini snimljeno je više od 1.000 filmova, ali prihod ostvaren na blagajnama čini samo 1 odsto zarade filmske industrije u svetu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Šesti oktobar - dan Toma Kruza

Popularnost glumca Toma Kruza u Japanu ne prestaje da raste.

Sve neverovatne priče i skandali vezani za njega, pogotovo oni koji se tiču njegove pripadnosti sajentološkoj sekti, nimalo ne smetaju Japancima i Japankama koji ga obožavaju.

U znak priznanja holivudskoj zvezdi, japansko Udruženje za odredjivanje dana sećanja na neku ličnost ili dogadjaj predložilo je da se 6. oktobar proglasi "Danom Toma Kruza".

Kako se navodi na sajtu Actustar.com posvećenom šoubiznisu taj predlog je prihvaćen, prenose agencije.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.