Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV ~ Pozorisnog ~ Filmskog sveta  (Pročitano 238053 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Snima se novi TV serijal „Pozorište u kući“
Bjela menja Đuzu u ulozi Rođe

Ovih dana je produkcijska kuća „Intermedia Network“, poznata po filmu „Potera za Srećkom“, otkupila autorska prava na kultnu seriju iz sedamdesetih godina „Pozorište u kući“ Novaka Novaka.

Nosioci autorskih prava za tu seriju bili su legendarni scenarista Novak Novak i urednik igranog programa tadašnjeg JRT-a Mališa Marinković, koji je danas u penziji. Od Mališe Marinkovića potekla je inicijativa da se kultna serija ponovo radi.

- Malo ljudi zna da sam ja ideju za seriju „Pozorište u kući“ doneo iz Poljske, gde je ta serija rađena na radiju i bila enormno popularna. Dao sam ideju Novaku Novaku da je razradi, a on, pošto je bio bezgranično duhovit čovek, od nje je napravio izuzetno popularnu seriju. Novak je napisao preko sto sedamdeset epizoda, a neke epizode pisali su i Siniša Pavić i Gordan Mihić - kaže Mališa Marinković.
Koliko epizoda će biti snimljeno kao rimejk?

- Mi smo otkupili od supruge pokojnog Novaka Novaka brend - dakle ime serije i nekih trideset šest epizoda sa početka serijala. Originalni Novakov scenario će biti aktuelizovan i transponovan u današnje vreme. Za ovih tridesetak godina mnogo toga se izmenilo. Recimo, lik Vase S. Tajčića, gospodina sa brčićima u odelu, u serijalu bi danas bio smešan. Za sada planiramo da uradimo prvih 26 epizoda sa kompletno novim glumcima - dodaje Marinković.
Kako smo saznali, Rođu će glumiti Dragan Bjelogrlić, a njegovu suprugu Olgu - Nataša Šolak. Koliko je uopšte moguće zameniti legendarnog Vlastimira - Đuzu Stojiljkovića?

- Bjela će svakako biti zanimljiv kao novi Rođa. Samo, morao bi da bude mnogo mekši. On je impulsivan glumac, pun energije, dok je Đuza lik „pater familijasa“ Rođe glumio lagano, bez psovki, gotovo luzerski. Bjela neće imati nimalo lak posao, ali ne sumnjam da će ta serija sa njim u glavnoj ulozi ponovo steći veliku popularnost. Voleo bih da novi serijal doživi stotinu novih epizoda sa novom glumačkom podelom - kaže Mališa Marinković za kraj razgovora.

Vladimir Đurić Đura
Rođa i ekipa

„Pozorište u kući“ je sa prikazivanjem krenulo 1972. godine. U glavnoj ulozi našao se Đuza Stoiljković, njegovu suprugu Olgu igrala je Stanislava Pešić, taštu Snežanu Nikolajević glumila je Olga Ivanović, Dragutin Dobričanin bio je Vasa S. Tajčić, dok je Ljiljana Lašić igrala služavku Kristinu - Tinu. Kroz seriju je u epizodnim ulogama prošlo mnogo popularnih glumaca - Mihajlo - Bata Paskaljević, Dragan Laković, Čedomir Petrović... Ceo zaplet napravljen je oko Rodoljuba - Rođe Petrovića, radnika državne firme, njegove porodice i „slučajnih“ gostiju...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
„Blic“ i „Maslačak film“ vas vode na premijeru „Anđela 3“

Premijera filma „A3 - Rokenrol uzvraća udarac“ održaće se u sredu, 11. oktobra, u 20.30 časova u Centru „Sava“, a biće održana još jedna projekcija u 18 časova. Istog dana u 20 sati, film će premijerno moći da pogleda i publika u Domu sindikata. „Blic“ i „Maslačak film“ poklanjaju čitaocima po dve karte za prvih 25 čitalaca koji pozovu 011/3334-621 danas od 12.00 do 12.15 za projekciju u Domu sindikata. Posle premijere u Beogradu ekipa putuje u Novi Sad, gde će premijera biti 12. oktobra. Dan kasnije film će biti prikazan u Nišu, a 14. oktobra u Čačku. U Banjaluci je premijera 17. oktobra, a dva dana kasnije, u Ljubljani. Premijere će biti održane i u Beču 3. novembra, Zagrebu 13. novembra i Rijeci 14. novembra.

N. Dž.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
MESEČARENJE
Dragan Ristić, lider romske grupe "Kal", oduševljen američkim "turbo-neo-kapitalizmom"

Dok Srbija stigne do tog nivoa, oni će verovatno već živeti na Mesecu i plaćati "mesečarinu"

Romska grupa "Kal" nedavno je završila turneju po Americi, tokom koje su svirali u Njujorku, Pitsburgu, Detroitu, Bostonu, Blumintonu, kao i na velikom "Vorld mjuzik festivalu" u Čikagu. Pored ovih nastupa, grupa je iskoristila priliku i na poziv naših ljudi u prestonici Ilinoisa održala besplatan koncert u Sabornoj crkvi Svetog vaskrsenja Hristovog. Ekskluzivno za Press, kompozitor i član grupe Dragan Ristić kaže da je bio prilično zbunjen Amerikom, i da će posle ovog gostovanja razmisliti o svojim stavovima prema "Ujka Semu".
- Prvi put sam bio u Americi i još skupljam utiske - kaže Ristić. - Trebalo bi mi ceo dan da sada objasnim svoj odnos prema ovoj državi. Uz sva saznanja o Americi kao "svetskom policajcu", državi koja silom diktira procese u savremenoj civilizaciji, mora se priznati da taj njihov, kako sam ga ja definisao, "turbo-neo-kapitalizam" deluje impresivno. Dok mi stignemo do tog nivoa, oni će verovatno već živeti na Mesecu i plaćati "mesečarinu".
Ipak, i ta i takva Amerika primila je "Kal" kao "vorld mjuzik" atrakciju, a njihovi koncerti bili su ispunjeni do poslednjeg mesta.
- Svirali smo pre svega pred Amerikancima, i onu su zaista uživali u našoj muzici, koja je kombinacija tradicionalne romske muzike sa drugim pravcima, kao što su hip-hop i rege. Imali smo čak 15 sjajno organizovanih koncerta, u nekoliko vrhunskih svetskih klubova. Na primer, u Njujorku u "Tom Džons pabu", u Čikagu u "Hot hausu". Imali smo i pomoć od međunarodne organizacije "Glas Roma", i na kraju je sve ispalo besprekorno.
(R. J.)

Dobar put

"Dobar put" (Kal na romskom znači crno, ali i - dobar put - nap. aut.) beogradska grupa nastaviće nastupom na Svetskom muzičkom festivalu u Italiji. Od 700 prijavljenih ansambala iz celog sveta, "Kal" je ušao među 30 koji će se predstaviti tamošnjoj publici, a od naših muzičara na ovom festivalu nastupiće i Ljubiša Stojanović Luis.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Džek Palans prodaje suvenire

Filmska legenda Džek Palans prodaje stvari iz svoje kuće u okrugu Lucern - više od 3.000 predmeta koje je sakupio putujući po svetu.

Na trodnevnoj aukciji zainteresovani će moći da kupe što-šta, od slamnatog šešira do "stajnvej" (steinway) klavira iz 1878. godine.

"Ljudi će moći da na ovoj aukciji potroše od pet do 50.000 dolara", naveo je antikvar-procenjivač Fil Igl koji je doputovao iz Kalifornije da izabere i katalogizira ponudjene predmete.

Palans (78), sin rudara rodjen u Latimer Majnsu, većinu stvari je sakupio tokom snimanja filmova na raznim lokacijama po svetu.

Dobitnik Oskara za epizodnu ulogu u filmu "Gradski kauboji" 1992, odlučio je da proda i više od 1.400 knjiga, postera svojih filmova, rekvizite sa snimanja, kao i svoje kaubojsko sedlo, čizme i jaknu.

Džek Palans, koji je ukrajinskog porekla, svojevremeno je otkupio i inventar ukrajinske crkve kada je zatvorena, pa će na aukciji biti i ikone, putiri i drugi predmeti za verske obrede.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Skarlet Johanson: Nisam promiskuitetna

Američka glumica Skarlet Johanson izjavila je da je srećna vezom sa Džošom Hartnetom, s kojim igra u filmu "Crna dalija".

"Džoš je vrlo drag. On je dobar momak. Dobra osoba. Vrlo sam srećna i zadovoljna. Uprkos uvreženom mišljenju, nisam promiskuitetna", rekla je glumica u intervjuu magazinu "Alur" (Allure).

"Ne bih rekla da sam serijski monogamista. Mislim, prolazila sam kroz periode kada sam bila sama. Ali, kada sam u vezi, u vezi sam", ispričala je.

Ipak, Skarlet Johanson, poznata i iz filmova "Izgubljeni u prevodu" i "Devojka sa bisernom mindjušom", priznaje da monogamija možda nije prirodno stanje.

"Mislim da smo svi u osnovi životinje i da se instinktivno razmnožavamo u skladu s tim. Ali, koliko god verovala u to, ulažem veliki trud kada sam u vezi kako bi ona funkcionisala kao monogamna", objasnila je.

Glumica se založila za testiranje na seksualno prenosive bolesti.

"Dva puta godišnje se testiram na HIV... Čovek mora da bude društveno svestan. To je sastavni deo pristojnog ljudskog bića, test na seksualno prenosive bolesti. Ponašanje onih koji to ne čine je odvratno. To je neodgovorno", zaključila je.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Kidman, Kluni, DiKaprio... od petka u Rimu

Projekcijom filma "Fur" (Krzno) sa Nikol Kidman u glavnoj ulozi, u Rimu se u petak, 13. oktobra, otvara prvi medjunarodni filmski festival, na kojem će se za nagrade nadmetati 16 filmova.

Na programu festivala, koji traje do 21. oktobra, biće devet pretpremijera, a publika će imati priliku da, u različitim selekcijama, pogleda stotinak filmova i tri retrospektive.

U italijansku prestonicu doputovaće brojne zvezde - Nikol Kidman, Martin Skorseze, Monika Beluči, Leonardo DiKaprio, Džordž Kluni, Robert de Niro, Šon Koneri i drugi.

Medju filmovima u takmičarskoj selekciji biće "Le voyage en Armenie" (Putovanje u Jermeniju) Francuza Robera Gedigijana (Robert Guediguian), "La strada di Levi" Italijana Davidea Ferarija (Davide Ferrario), "A Casa nostra" (U našoj kući) Italijanke Frančeske Komenčini (Francesca Comencini) i "Jesenji vrtovi" francusko-gruzijskog režisera Otara Joselijanija (Iosseliani).

Dobitnik nagrade za najbolji film dobiće ček na 200.000 evra, a žiri će dodeliti i priznanja za najbolju žensku i mušku ulogu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Mel Gibson ne želi biti "čudovište"

AMERIČKI glumac i režiser Mel Gibson televizijskoj kući ABC je dao ekskluzivni intervju - prvi nakon što je prije nekoliko mjeseci izazvao skandal antisemitskim izjavama.

50-godišnji Gibson je odgovarao na pitanja voditeljice Diane Sawyer, a intervju će u dva dijela biti emitiran u emisiji "Good Morning America" četvrtkom i petkom.

Odgovarajući na Sawyerina pitanja, Gibson je izjavio da duboko žali zbog incidenta i tvrdi da njegove riječi nisu ništa drugo do "lupetanja pijandure". Također je izjavio kako ne želi biti "čudovište".

Gibson tvrdi da je nakon incidenta punih 65 dana bio trijezan, te da je bavljenje radom - snimanje i promoviranje filmova - jedini način kako bi cijeli slučaj stavio iza sebe.

Priznao je kako održavanje trezvenosti predstavlja svakodnevnu borbu te da je jedan trenutak slabosti bio dovoljan da ponovno potone.

Gibson je također izjavio da je svjestan da će zbog njegovih izjava ostati bez dijela suradnika i prijatelja u pretežno židovskom Hollywoodu.

Komentirajući najave o bojkotu je rekao da mu je "žao mi je jer to očito ne bi učinili da se ne osjećaju povrijeđeni", ali i da je to njihov izbor na koji on ne može utjecati.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Kristofer Nolan, režiser i scenarista filma „Prestiž“

Bouvi je idealan Tesla

Američki triler „Prestiž“ u kojem ulogu Nikole Tesle tumači slavni roker Dejvid Bouvi, premijerno će kod nas biti prikazan 1. novembra na otvaranju „Sinemanije“. Glavne uloge u „Prestižu“ koji je režirao Kristofer Nolan igraju Hju Džekmen, poznat po roli Vulverina iz serijala „X men“ i Kristijan Bejl, koga znamo iz filma „Batman Begins“. Osim Bouvija, Džekmena i Bejla, u filmu se pojavljuju i Majkl Kejn, Skarlet Johanson i Pajper Peribo.

- Bouvi je jedini čovek koga sam imao u vidu za ulogu Nikole Tesle. Iako je njegova uloga epizodna, ona je veoma bitna za film, pa je Dejvidova rola morala da bude neobična i harizmatična. Želeo sam da Teslu igra neko ko nije filmska zvezda, ali, ko poseduje sve osobine zvezde, samo na malo drugačiji način, a Bouvi je bio idealan izbor. Odleteo sam u Njujork i ispričao mu sve ovo, a on mi je istog dana potvrdio da želi da igra u „Prestižu“ - izjavio je Kristofer Nolan u intervjuu koji smo dobili posredstvom filmske kuće „Tak“, koja distribuira ovaj film u Srbiji.

U svojoj laboratoriji u Kolorado Springsu, koja je prikazana i u filmu, Tesla (inače, jedini istorijski lik u „Prestižu“) je sprovodio brojne eksperimente sa elektricitetom, a pričalo se da je istraživao neke za to doba potpuno nezamislive ideje, kao što su putovanje kroz vreme i međuzvezdana komunikacija. U „Prestižu“, Tesla pristaje da izmisli mašinu koja će omogućiti mađioničaru Robertu Angijeru (igra ga Hju Džekmen) da nadmaši neverovatni trik Alfreda Bordena (Kristijan Bejl).

- Početkom dvadesetog veka mađioničari kao što je Hudini su bili slavni poput današnjih rok zvezda, pa zato i ne čudi što su se mađioničari takmičili između sebe i ulagali mnogo truda da bi zapanjili publiku i naterali je da im veruje. Likovi koje tumačimo Kristijan i ja su večiti rivali koji nastoje da jedan drugom sabotiraju tačke, pa čak i ubiju onog drugog. Međutim, Angijer je pre svega zabavljač koji je svestan da ono što radi predstavlja samo zabavu, dok Borden nikada neće ponoviti isti trik jer smatra da je to vređa umetnost magije - rekao je Hju Džekmen.

Na pitanje da li on i Bejl u „Prestižu“ imaju zajedničke akcione scene, Džekmen je kroz smeh odgovorio:

- U filmu postoji sjajna scena u kojoj se nešto katastrofalno događa na sceni (ne mogu da vam otkrijem šta se tačno dešavalo), nas dvojica smo na bini, a nijedan ne preduzima ništa. Međutim, čak i prosečno hrabar čovek bi uradio nešto da spreči katastrofu. Pomislio sam: „Betmen i Vulverin na istom mestu, a obojica se ‘hrabro’ drže po strani!“.

A. Novaković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Skandal na „Danima Zorana Radmilovića“ u Zaječaru
Poniženi glumci

ZAJEČAR - Po prvi put za 15 godina „Zoranovih dana“ na bini zaječarskog teatra preksinoć nije uručena nagrada „Zoranov brk“, koju dodeljuje novinarski žiri nakon svake odigrane predstave za najbolju glumačku bravuru, a Organizacioni odbor je juče raspustio novinarski žiri.

Na repertoaru je bio komad „Posetilac“ „Ateljea 212“ po tekstu Eriha Emanuela Šmita, u režiji Ljiljane Todorović. Da skandal bude veći, četvoro glumaca je briljantno odigralo svoje uloge, i to Vojislav Brajović kao Frojd, Dragan Nikolić kao Nepoznati, Anđelika Simić kao Ana Frojd i Andrija Milošević koji je igrao nacistu.

Nakon predstave, publika je tri puta vraćala glumce na bis, a onda je izašla Mirjana Radošević, novinarka Kulturne rubrike „Politike“ i predsednica novinarskog žirija, i sa bine saopštila kako je žiri jednoglasno (što je neistina jer je Darinka Mihajlović glasala da se „Brk“ dodeli Voji Brajoviću) odlučio da nijednom glumcu ne dodeli „Zoranov brk“ jer niko u predstavi nije ostvario bravuru. Inače, nakon pomenutog skandala, ostavku je dala i Darinka Mihajlović, novinarka Radio-televizije Zaječar.

U sali je nastao zvižduk i povici negodovanja, dok su glumci zbunjeni stajali na sceni. Predsednica Radošević se zatim udaljila, a publika je ustala na noge gromoglasno aplaudirajući uz povike „Bravo, Vojo“ i „Gago, majstore“.

Tako su Mirjana Radošević i Zoran Cvjetićanin, novinar „Večernjih novosti“, uz ostalo prekršili i statut „Zoranovih dana“ kojim je predviđeno da se „Zoranov brk“ obavezno dodeli ili jednom glumcu ili celom ansamblu.

Osim publike, koja je dugo nakon predstave ostala u holu negodujući, bio je zgranut i stručni žiri u sastavu Milan - Caci Mihailović, Nada Blam i Saša Jelenković.

- Ovo je poniženje za glumce, za nas, za ceo festival. Zar ovakve glumačke veličine da ne zasluže „Zoranov brk“?! Ovo je namerno urađeno, da se omalovaži festival, slobodno me citirajte, mogu to reći i preko megafona! - najbučnija je bila Nada Blam.

Velikani pozorišta Voja Brajović i Dragan Nikolić pokazali su koliko su dorasli neočekivanim situacijama.

- Pa, nismo mi doživeli skandal, već nešto najlepše. Doživeli smo ovaciju publike - izjavio je Voja Brajović.

Nakon jučerašnjeg zasedanja, Organizacioni odbor „Zoranovih dana“ saopštio je da je odluka novinarskog žirija nelegitimna jer nije radio u punom sastavu, da Organizacioni odbor donosi odluku da „Zoranov brk“ dodeli svim glumcima predstave „Posetilac“, te da će do kraja ovogodišnjeg festivala ingerencije novinarskog žirija preuzeti stručni žiri.

Suzana Božinović

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Francis Coppola otvorio berbu grožđa

Američki filmski redatelj Francis Ford Coppola, koproducent filma 'Marija Antoaneta' koji je režirala njegova kći Sofia, otvorio je u srijedu u dvorcu Versailles berbu grožđa Marije Antoanete, priopćeno je iz dvorca Versailles, blizu Pariza

VERSAILLES - Prije tri godine posađeno je 1850 čokota sorte Cabernet Franc i Merlota na imanju koje je 1783. godine dala urediti kraljica kako bi se povukla daleko od dvora.

Imanje Marije Antoanete poslužilo je kao prirodni dekor za nekoliko prizora filma koji je predstavljen na festivalu u Cannesu u svibnju, a na velike ekrane izlazi 20. listopada u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji i skandinavskim zemljama.

Redatelj 'Apokalipse danas' i 'Kuma', i sam proizvođač vrlo cijenjenih vina iz Nappa Valley u Kaliforniji, otvorio je prvu berbu tog rozea koji će biti prešan u Provansi.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.