2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljivosti sa Olimpijskih igara 2012  (Pročitano 47761 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
200 kila. Ne znam kako mu je vrat izdržao.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Samo sam čekao kad će nekome da padne Smile jebem ti taj sport... al ko ih jebe, sami biraju.

Miljković indirektno prozvao Divca \o/ intervju mu je inače ceo dobar.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Olimpijski duh: Šampion iz Londona šalje zlato roditeljima tragično stradalog prvaka
http://sport.blic.rs/olimpijada-2012/vesti/183764/Olimpijski-duh-Sampion-iz-Londona-salje-zlato-roditeljima-tragicno-stradalog-prvaka

A пазите ову будалу, после освајања злата у бацању диска

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Tel.Me Your.Number
Taj svaki put cepa majicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Tel.Me Your.Number
Doping, bez problema

Za izbegavanje da te uhvati antidoping kontrola na Olimpijskim igrama potrebno je samo malo pameti, rekao je Viktor Konte, osuđivani vlasnik laboratorije koja je pomagala sportistima da se dopinguju. „Testovi, kojima se svi hvale, su prosto propaganda", dodao je on. MOK demantovala Konteove navode.

Viktor Konte u svetu sporta je poznat kao osuđivani vlasnik laboratorije BLANCO koja je snabdevala ilegalnim supstancama neke od najpoznatijih sportista poput američkog sprintera Dvejna Čejmbersa.

Kada ovaj čovek kaže da je na Olimpijskim igrama više od 60 odsto sportista dopingovano, treba se zabrinuti.

„To je obična propaganda kada se kaže da su ovo najskuplji antidoping testovi u istoriji Olimpijskih igara. Mamac je trebalo da bude bačen kada riba grize, još pre devet meseci"; slikovito je opisao Konte za britanski Tajms.

On je naglasio da svaki sportista bez problema može da se dopinguje pre Igara i da na kraju ima korist od toga na samim takmičenjima.

Međunarodni olimpijski komitet je odbacio Konteove tvrdnje.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ja objasnjavam drugaru koji je Madjar da smo mi sportska nacija.  Smile

Ubijaju ljudi.....tu su oko 8 mesta na ukupnoj listi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Pa madjari uvek ubijaju na olimpijadama Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Priča o dobrim učiteljima ili Uz Jutjub učio da baca koplje i stigao do finala Igara

Od 44 kenijska olimpijca, njih 43 se nadmeće u trčanju. Onaj 44. je Džulijus Jego. Jedini je koji baca koplje i jedini koji je, učeći ovaj sport sa Jutjub snimaka, stigao do finala Olimpijskih igara u Londonu.

Jego potiče iz plemena Nandi. "Ljudi trkači", tako su ih sa pravom dugo, dugo zvali. A i sada bismo mogli, jer su iz tog plemena potekli i dvostruki olimpijski šampion 1968. i 1972. Kipčoge Keino i moderne zvezde atletike poput Bernarda Lagata, Vilsona Kipketera, Pamele Dželimo, Vilfreda Bugeija...

No, Džulijus Jego ne spada u trkače. On je oduvek voleo da baca koplje, a naročito kada je kao 16-godišnjak na TV-u gledao tu disciplinu na Igrama u Atini.

Rešio je da se i sam oproba u njoj, bacajući drvo. I tako je bacao, i bacao, i bacao... sve dok mu u srednjoj školi nisu dali da proba sa pravim kopljem. Jedinim koje je škola imala. Ali, te 2005. koplje se slomilo. Baš kao i njegove nade da će nastaviti da "trenira".

No, kako to obično biva u životu, odnekud se pojavi dobri učitelj. Jegov učitelj je, videvši talenat i želju mladog đaka da ga umnoži, rešio da pomogne - kupivši mu novo koplje. U zemlji u kojoj je jedno profesionalno koplje dvaput skuplje od prosečne plate, bio je to poklon koji mu je promenio život.

Ali i Jutjub, uz to.

Vežbao je sam, bez trenera, bez pravog terena, bez ikakvih izgleda da će uspeti, čak i kada je godinu dana posle učiteljevog dara postavio novi juniorski rekord Kenije. Gledao je na internetu snimke Jana Železnog, trostrukog olimpijskog prvaka i svetskog rekordera. Gledao i snimke dvostrukog šampiona Igara, Andreasa Torkildsena. Njega naročito.

"Morao sam da gledam snimke, da vidim šta ti ljudi rade. Oni su mi bili idoli", kaže Jego.

Juniorski rekord ipak nije prošao nezapaženo u Keniji. Primetila ga je - policija. U pozitivnom smislu, naravno. Obezbeđen mu je posao, ali i kakvi-takvi uslovi za trening, kao i vreme potrebno za vežbanje. A vežbao je više nego ikada. Toliko dobro, da je zadivio čelnike Međunarodne atletske federacije (IAAF) koji su mu ponudili šestomesečnu stipendiju kako bi u u Švedskoj vežbao sa elitnim trenerima.

Malo po malo i - Jego je, kao krajnje neobični policijski službenik, stigao tamo gde je sanjao: imao je 22 godiše kada je 2011. na prvenstvu Afrike osvojio zlato i postao prvi Kenijac kontinentalni šampion u bacanju koplja. Nedugo zatim je ispunio i "B" olimpijsku normu.

Njegova priča stigla je do Norvežanina Torkildsena, koji je rešio da ga "uzme pod svoje" i trenira. Trenira ga i dalje.

Još jedan dobar učitelj u životu Džulijusa Jega koji je, kao najmanji bacač koplja u kvalifikacijama sa samo 175 cm visine - uspeo da ostvari deveti najbolji rezultat i prođe u subotnje finale. U njemu će, u subotu od 20:20, bacati zajedno sa svojim učiteljem, Andreasom Torkildsenom, koji je i sam prošao u borbu za medalje.

"Kada je Kipčoge Keino osvajao olimpijska zlata svojim trčanjem, čitav kenijski narod kao da je počeo da trči sa njim, za njim... A ja samo hoću da svom narodu pokažem da možemo da budemo dobri i u nekim drugim poljima. Evo, ja mogu. Mi možemo", poručuje nasmejani Džulijus Jego. Finalista Olimpijskih igara. Momak koji nije odustao, a koji je, baš zbog toga što nije hteo da se odrekne svojih talenata, uvek nailazio na dobrog učitelja koji je pružio ruku. Zato sada njegova ruka baca koplje toliko daleko.

Блиц
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Jel na ovim igrama ima vise disciplina nego pre i ako ima koje su? Nesto mi se cini da ima vise medalja nego pre Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.