2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljivosti sa Olimpijskih igara 2012  (Pročitano 47786 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ovaj covek je jednostavno neponovljiiv Smile

Ajde molim te ko Boga uzmi procitaj sta si juce, ali JUCE pisao o ulaganju u sportove koji nisu fudbal. Upoznao sam razne ljude i samo jednog slicnog tebi, doduse sa njim se znam ceo zivot pa sam navikao na njega Smile

Mora da se ulaze mnogo vise, ne samo u kapacitete nego i u trenere itd. Posebno u atletici o kojoj sam ja juce pisao a za koju si ti rekao da treba samo livada i da moze da se trenira i u stali kakve veze ima. Smile Ovi kajakasi imaju i druga mesta za treniranje koja su daleko bolja od ovog prikazanog al dobro u svakom slucaju trebalo bi to da bude jos bolje. OK Srbije radi maksimalan posao ne moze OK Srbije da gradi infrastrukturu niti Vlade Divac to moze to mora da radi drzava. Oni su tu da pomognu sporistima da nadju sponzore i da ako nemaju ovde odu negde preko da treniraju to su radili ceo ovaj ciklus i nadam se da ce raditi u narednom periodu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Не помиње се зато што је Ђовак најсрбскији Србин међу Србима, и његово српство, патриотизам, као и само  његово патриотско схватање ОИ доводе до тога да се та србенда не сме стављати ни у какав лош контекст, а камоли да се помиње његово море пред ОИ, јер он је тамо наравно радио све у духу спремања за ОИ, и Јелена се исто спремала са њим, девојка је у везла за нашег јунака заставу коју би он носио након освајања, јелте мора све да буде у духу српске културе, и најсрбскија Српкиња међу Српкињама (и ове из дијаспоре рачунамо) мора да се истакне и да се похвали у неком сегменту. Само не знам која је улога била најсрбскијег љубимца међу свим србским љубимцима Пјера, јелте и он је на Крф ишао ради спремања за ОИ.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Triput ura za borčanski zabljak
crnjo to triput ura je moje vlasnistvo i da ga se manes  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Triput ura za borčanski zabljak
crnjo to triput ura je moje vlasnistvo i da ga se manes  Smile

Ja sam crnac a crnci kradu Smile Smile

Citat
Posebno u atletici o kojoj sam ja juce pisao a za koju si ti rekao da treba samo livada i da moze da se trenira i u stali kakve veze ima.

Nisam rekao da može da se trenira u štali. Doduše, teoretski može, nije da ne može...
A znaš, atletika je širok pojam i sport koji obuhvata više disciplina... e, a ja sam pričao o bacanju kugle.

Citat
Ajde molim te ko Boga uzmi procitaj sta si juce, ali JUCE pisao o ulaganju u sportove koji nisu fudbal. Upoznao sam razne ljude i samo jednog slicnog tebi, doduse sa njim se znam ceo zivot pa sam navikao na njega

To sve mora da su opaki momci Smile

Znam šta sam pisao, nije mi potrebno da čitam ponovo. Rekao sam da ne bi trebalo da se bune a znaju da je svuda tako i da, oni koji se bune, često ne naprave uspeh, dok oni, koji ćute i rade, naprave.
Takođe sam rekao i da je za kuglu potrebna ta livada koju si sad spomenuo. Dakle, LIVADA. Sestre Moldovan ne voze kajak po livadi. Nisi znao?

I nisam pričao o ulaganju u sportovima koji nisu fudbal, već o bacanju kugle, jer sam pomenuo štalu i Kolašinca, pa otud.

A to, o čemu sam juče pričao, nema prevelike veze sa slučajem "Divac", jer je bacanje kugle samo jedan od sportova.

Citat
Oni su tu da pomognu sporistima da nadju sponzore i da ako nemaju ovde odu negde preko da treniraju to su radili ceo ovaj ciklus i nadam se da ce raditi u narednom periodu.

Obezbedili im da treniraju preko ceo ovaj ciklus? Smile pa jel ti znaš koliki je taj "ciklus"? Smile oni da im uslove obezbeđuju uslove tokom celog ciklusa, a ne neposredno pred turnir, niko se ne bi bunio, a pripreme van bi imali svake Božje godine.

Citat
Ovaj covek je jednostavno neponovljiiv

Hvala na komplimentu, znam da jesam Smile

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ti bi brate treb'o u političke vode da se baciš. Ja ništa ne razumem ovo što ti pišeš, a kad te ljudi ne razumeju, znači da bi bio world class političar. Znači ono, tipped to be the next Aleksandar Vučić.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 02:48:53 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Imaju bolje uslove od ovih koji su prikazani na slici. Samo sto ces ti kao i u slucaju Cavica to da saznas za godinu dana pa ces onda da pljujes njih sto nisu ostvarile bolje razultate Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Imaju bolje uslove od ovih koji su prikazani na slici. Samo sto ces ti kao i u slucaju Cavica to da saznas za godinu dana pa ces onda da pljujes njih sto nisu ostvarile bolje razultate Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Čavić jeste rekao da pločica mora da se zvekne a ne da se pomazi, ne vidim koji je problem oko te izjave. To nisam ja izmislio Smile

Naravno da sestre Moldovan treniraju na onom borčanskom kanalu sa slike.

I stvarno ne mogu više da se raspravljam. Ne znam koji sam se kurac i vraćao na forum.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 03:21:46 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung SGH-E590
Naravno da one mogu da odu na neku bolju, lepsu, cistiju reku u Srbiji da treniraju, ali eto one to nisu uradile. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
U Srbiji negde kažeš? Smile one baš imaju para da finansiraju te putešestvije po Srbiji da bi trenirale.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 03:29:05 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.