Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 13:15:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 158
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljive logicke pitalice + resenja  (Pročitano 818275 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Smile samo jedno resenje je logicno.............

evo male pomoci ..... bitno je da li je covek bio u nekom drustvu pre nego sto mu se desilo sta mu se desilo,bitno je prevozno sredstvo i nacin na koji se ono vozi......... razmislite malo.... resenje se samo namece............
a sto moje reshenje nije logicno ?  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.3
mob
Nokia 3720 classic
Citat
a sto moje reshenje nije logicno ?  Smile
Zato shto nemamo podatke o nachinu na koji je stradao.

Katerine, izvini na ovome, ali ovaj zadatak je puno loshiji od onog prethodnog (sa mostom).
Evo josh male pomoci: Ljudi, bazirajte se na tome da nema nikakvih tragova oko njega, koji ni na koji nachin nisu nestali, vec ih jednostavno - nema. U tom sluchaju, analizirajte nachin njegovog dospeca tu, posle bi vam trebalo biti znachajno lakshe.

Citat
Имате 2 фитиља којима треба тачно пола сата да изгоре, али не горе равномерно (то јест неће изгорети пола фитиља за 15 минута) Треба измерити време од 45 минута
Упаљач наравно имате
Znao sam neshto slichno od ranije, pa sam na osnovu toga reshio i ovo, ali necu postovati reshenje, sachekacu da neko ko se prvi put susrece sa ovim reshi.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 18:06:34 od gradjevinac »
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350

Katerine, izvini na ovome,

nema potrebe da se izvinjavas,u pravu si,ali nisam mogla niceg drugog da se setim........... ja to iz secanja postavljam................

Evo josh male pomoci: Ljudi, bazirajte se na tome da nema nikakvih tragova oko njega, koji ni na koji nachin nisu nestali, vec ih jednostavno - nema. U tom sluchaju, analizirajte nachin njegovog dospeca tu, posle bi vam trebalo biti znachajno lakshe.

to je upravo ono sto sam ja rekla...................  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
nisi me razumeo sto nije logicno da se pesak poravnjao sam od sebe i da zbog toga nema tragova ..... to je najlogicnije resenje .... znam ja da to nije trazeno ali je to najlogicnije Smile
reshenje je verovatno da se  vozio na na nekim motornim sankama ili nekoj napravi koja ne ostavlja tragove nego kizi po pesku.... ili mozda na kamili  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.3
mob
Nokia 3720 classic
Citat
to je upravo ono sto sam ja rekla...................  Smile
Da, ali si im mnogo direktnije i vishe pomogla. Iz ove pomoci koju sam im ja dao, moraju mnogo vishe da se potrude, a u tvojoj pomoci je vec pola reshenja, chudo da josh niko nije odgovorio.

Citat
nisi me razumeo sto nije logicno da se pesak poravnjao sam od sebe i da zbog toga nema tragova ..... to je najlogicnije resenje .... znam ja da to nije trazeno ali je to najlogicnije Smile
reshenje je verovatno da se  vozio na na nekim motornim sankama ili nekoj napravi koja ne ostavlja tragove nego kizi po pesku.... ili mozda na kamili  Smile
Ok, logichno je da vetar moze poravnati tragove, to ti niko ne spori, ali to nema nikakve veze sa ovim zadatkom. Da li ti chitash shta ja pishem u postovima. Prochitaj josh jednom ovu pomoc koju sam dao, sve lepo pishe, i okani se vishe tog vetra.
I josh jednom moram da kazem da ne chitash sa dovoljnom paznjom moje komentare. Pa kako objashnjavash njegovu smrt, chak i da se vozio tim sankama/jahao na kamili?
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 23:24:57 od gradjevinac »
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma nije stvar u tome da ja ne mogu da odgovorim nego sto mi je mrsko da odgovaram na glupe pitalice Smile
vozikali su se na  sankama on i jos jedan covek(taj sto ga je nasao ) i onda ga je on ubio  Smile
znaci onaj sto je ubica je vukao sanke i onda imaju njegovi tragovi a ubijeni je sedeo  na njima Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 00:38:31 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
 Smile ok,ajde ako neko od ranije zna resenje neka ga postavi,a ja cu da postavim novu,malo tezu...........
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@ c@ther!ne
Као што рекох била је већ Smile
Прва страна 7 питалица.
То су питалице на које се не даје одговор одмах јер једноставно немаш довољно информација. То би требала бити игра у којој људи постављају питања на којa би ти требала одговарати са да или не и тако полако елиминисати могућности док коначно неко не погоди.
нпр: да ли дошао пешке - није, да ли га је неко убио - није, да ли је сам скинуо одећу или не....
Овако одговор може дати само неко ко га зна одраније
Тако да или постави нешто што може да се реши или реци људима да постављају питања и одговарај на иста  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
Ok,evo i odgovora............. koji se je sam nametao.............. Naime posto oko coveka nije bilo tragova,pretpostavljamo da je leteo necim.............. u ruci je imao sibicu,kakvu obicno imaju oni koji su izgubili opkladu................ odecu nije imao,sto znaci da ju je skinuo,a to sto tragova nije bilo znaci da ju je morao skinuti sam..................... e sad prica krece ovako. ali da ne duzim reci cu vam resenje,a vi cete sami skontati kako i sat se desilo. on i jos jedan covek leteli su balonom iznad pustinje. mmedjutim,balon je poceo da gubi visinu,pa su morali da skinu odecu da bi bili laksi. posto ni to nie pomoglo,izvlacili su slamke,u ovom slucaju sibice ko ce da skoci......... ostalo znate................ covece pa ja sam tek sada skontala koliko je ovo glupa pitalica!!!! ok,evo jedne malo bolje................... totalno matematicka pitalica................... malo je teza...... ali kada sam je ja resila,i vi cete.......

Princeza je odlucila da svojim udvaracima maksimalno zakomplikuje posao pa im je
postavila sledeci problem: "Ako prvom dam polovinu ruža i još jednu ružu, a drugom
polovinu preostalih i još jednu ružu, a preostale podelim na pola i jednu polovinu i
još tri ruže dam trecem udvaracu ostacu bez ruža. Udacu se za onog ko pogodi koliko
sada imam ruža!"

Koliko ima ruza????
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
mislim da je 30?  Smile
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 158
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 13:15:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.