Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamka za pešake u centru grada  (Pročitano 5744 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Sviraju kurcu sa tim kažnjavanjem. Pešaci pretrčavaju zato što taj imbecilni semafor, kao i onaj blizu njega, kod Jugoeksporta, koji je skoro promenjen... puštaju prvo jednu polovinu ulice, pa onda drugu, a traju čitavu večnost.

Nisu nesinhronizovani, vec sinhronizovani za vozila.

Inače dva policajca, zato što jedan nemore da stigne.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
LG G3
Ne,još sam na masteru,još 2 ispita pa sam diplomirani saobraćajni inžinjer.stažirao sam u saobraćajnoj policiji 3 meseca,onda sam upisao ŠRO i tu izgubio 6 meseci jer od obećanog nije bilo ništa.Privatnici nudili posleove koje rade obični saobraćajni tehničari što mi nije padao na pamet da prihvatam.Da pudem pandur neću  Smile,a i treba debela veza ili te bace kao mog ortaka u neko selo  Smile I onda odlučim da isčukam master i za neko divno čudo ostadoše još samo 2 ispita i to u Novembru završavam  Smile

E da imao sam tri ponude da radim u auto školi kao instruktor,ali sa svojih 25 nemam živaca da nekog učim da vozi,a da mu ne polomim noge  Smile

Sad ću kad ovo završim da položim za veštaka i libo me  Smile osiguranja na svakom čošku,ljudi se čukaju redovno kinta odlična možeš i privatno da šljakaš  i onda se oženiš  Smile

Da se nisam jebavao sa murijom i ŠRO do sad bih već završio,i da sam se manje zezao bilo bi to sve 10,nego ne ganjam prosek  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Nemas pojma!
Bilo je murije u Vojvode Stepe, ali ljudi su bahati i ne vredi.
Ulica je dugacka 4 i nesto kilometara... samo taj kriticni deo, a dovoljno parking mesta nema.
Ovo sto rade nece doneti Bog zna sta, ali ce malkice popraviti situaciju, mada je moglo bolje.

Sad pricamo o Trgu, ta ulica je sinhronizovana za vozila.
Kada je zeleno za vozila koja idu sa Terazija, mogu da idu pravo (doduse samo autobusi, taksisti i specijalni) i da skrenu desno u Francusku... tada mora biti crveno za pesake na tom delu puta kao i za vozila koja idu iz Francuske.
Slicno je i kada je suprotno.

Pre su stajali i na pocetku Ruzveltove, ljude jednostavno mrzi da odu u podzemni prolaz, nego pretrcavaju ulicu.

Kod nas je kutura u saobracaju katastrofalna, i pesaka i vozaca, velike smo inadzije i mislimo kako smo uvek u pravu. Resenje je jedino da postavis policajca na svaku raskrsnicu i da kazne budu daleko vece. To je naravno nemoguce.

Ко је задужен за синхронизацију семафора? Полиција или неко други? Smile
Saobracajni fakultet i tome slicne institucije.

Ja nemam pojma? Pa pokrij se ušima!  Smile Saobraćajni fakultet nema veze sa sinhronizacijom semafora. Imaju veze ljudi koji na njemu rade i institut, ali oni mogu samo da prave projekte i predloge, a na sekretarijatu za saobraćaj je da te predloge usvoji i primeni. Tako da na kraju sve zavisi od priučenih partijskih seljobera iz gradske uprave.  Smile

Što se ovog dalje tiče - ajde care, pričaj mi o Vojvode Stepe. Ajde molim te, ne znam pa mi ispričaj!  Smile Za nekoliko godina koliko sam proveo u toj ulici, klackajući se u raspalim limenim kantama, nisam video 3 patrole murije koja tamo nešto radi. Možda dva tri puta ako su bile neke akcije pred izbore i to je to.  Smile Al sam ih zato nekoliko puta video da i sami stoje ispred pekare dok čekaju mastan burek.

Kažeš nema parkinga. Ajde? Pa što ga ne naprave ološi?  A,da... pa zato što im puca kurac da ulažu u nove garaže kada je lakše da uzmu od trotoara ili kolovoza i naplate nazovi parking mesto.  Smile A i zašto bi se Stepa radila jedanput kako valja kad može više puta preko kurca, jel tako? Više prilika za ugradnju.

Vidim, pominješ Francusku i Trg... Šta misliš, zašto je bitno da na Trgu sve teče glatko? Da bi se rasteretila Francuska. A šta misliš, što je zagušena? Pa zato što ima previše kola, ali govna neće da prošire kolovoz nego sade parking mesta a za to vreme se ulice pune i pune.  E pošto govnare mrzi da rešavaju taj veći problem, oni klepe naizmeničan semafor da teče saobraćaj pa ko veli neka stoji narod 5 minuta na ostrvcetu, ko mu jebe mater.  Smile

Oćeš možda da mi pričaš i o Kralja Milana možda? Pošto sam malopre prošao tu. 7 jebenih semafora na 400 metara, hvata te uvek bar 4 komada, put od Terazija do Slavije 15 minuta stani-kreni sranja. Oćeš i za to da mi kažeš da nemam pojma?  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2014, 19:46:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Sony 
Jednom su na tu caku kaznili mog druga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
P.S. A što se saobraćajnih pandurčina tiče, svakog dana imam priliku da vidim njihov učinak na poboljšanju saobraćaja na nekim kružnim tokovima i raskrsnicama. Formula je prosta - ima pandurčina - ima gužvi. Nema pandurčina - nema gužvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
LG G3
Nije tu toliki problem u pandurima,koliko ljudi ne znaju šta pandur pokazuje.

Imaš brdo ljudi koji na regulisanoj raskrsnici imaju odvojeno uslovno skretanje i umesto da prođe pošto jelte nema dodira sa regulisanom raskrsnicom on čeka da pandur pusti njegogv smer pa da prođe  Smile Imaš ljude koji se uplaše kad vide pnaura i pogube se.

Ja sam imao praksu na nekoj maloj raskrsnici ali opet sam svašta video,od toga da neko može da te ubije zato što mu je bilo zeleno bez obzira na tebe.do toga da se mladim vozačima gase kola,da ne znaju šta im pokazuješ,pa i oni matori isto,janso se vidi ko zna da vozi ko ne,dovoljno je da jedan pogreši i napravi se zbrka ili da zapne u neki smer koji mu pandur ne dozvoljava,npr. izričito pušta samo pravo,neki budak zapeo da skrene levo i ne popušta,eto gužve u najavi.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Nokia 6300
P.S. A što se saobraćajnih pandurčina tiče, svakog dana imam priliku da vidim njihov učinak na poboljšanju saobraćaja na nekim kružnim tokovima i raskrsnicama. Formula je prosta - ima pandurčina - ima gužvi. Nema pandurčina - nema gužvi.

Славија најбољи пример  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma i oni sviraju kurcu. Ima tačno par mesta u gradu gde se ljudima sloši kad ih vide da ''regulišu''. Da ne pričam o dobroj staroj selektivnoj nadležnosti - kad treba da drkaju običan narod, uvek su spremni i orni. Naravno, ako im nije preveliko cimanje (Stepa zahteva cimanje, pa zato nju nikad nisu ni čistili). Ali ako su u pitanju javna vozila (posebno GSP i čistoća), ili neke zatamnjene limuzine... onda odjednom nisu nadležni ili ne mogu ništa.

Nisu svi takvi i nije to krivica običnih prašinara koji  uglavnom samo izvršavaju naređenja, ali kad se to potrefi i sa ostalim disfunkcionalnim elementima, stvarno mi više bude preko glave.

KGB - upravo tako. Jedva čekam da je rekonstruišu i da se odvoje pešaci jednom za svagda. Onda, nadajmo se, više neće biti potrebe ni za pandurima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Nokia 6300
Ја се плашим како ће испасти све то након реконструкције Славије. Јесте да ће пешаци под земљу, али моје запажање је да никад нису пешаци правили гужву већ неспособни возачи који не знају да возе у кружном току, дебилне путање трамваја, трола и бусева по току и до некле и пандури.
Ево како то изгледа, пандур заустави у кружном току (!) кола која иду крајњом левом кружног тока, пропушта из булевара Ослобођења кола у кружни ток, и кола која скрећу у кружни ток. У међувремену у кружном току стоје заглављени тролејбуси и 83 који би да наставе у кружном току ка Мекензијевој, и трамвај који је отприлике постављен у у средњој траци кружног тока.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
већ неспособни возачи који не знају да возе у кружном току
Jao!!! kad' sam prvi put ušao tamo  Smile jedva živ izađoh.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.