Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:29:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28283 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Gej orgija u crtanoj seriji "Family Guy"

Family GuyAnimirana TV serija "Family Guy" razljutila je udruženje roditelja zbog epizode u kojoj je prikazana gej orgija.

Dotična epizoda, koja je emitovana 8. marta u SAD, prikazuje gej orgiju u kojoj učestvuje 11 muškaraca, bebu koja jede konjsku spermu i zoofilija.

Udruženje „Parents Television Council“, koje ima preko milion članova, podnelo je pritužbu Federalnoj komisiji za komunikacije zbog ove epizode.

U saopštenju ovog udruženja se kaže: „Fox je izložio svoje gledaoce svemu, od gej orgije u kojoj učestvuje 11 muškaraca, do bebe Stewie koja jede kukuruzne pahuljice sa konjskom spermom umesto mleka“.

„Kao da to nije bilo dovoljno, glavni junak serije mašta o svojoj ženi dok joj konj liže pozadinu. Eksplicitni sadržaj nije samo u jednoj sceni, već je cela epizoda bila eksplicitna“.

Kreator serije Seth MacFarlane je izjavio: „To je kao da dobijate pritužbe od Hitlera. Oni su bukvalno grozna ljudska bića. Čitao sam njihov newsletter, posetio sam njihov sajt, oni su gadni do srži. Za organizaciju koja se hvali hrišćanskim vrednostima, mnogo vremena provode mrzeći druge ljude“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Bilo kako bilo radikali šire mržnju kao i uvek.Ne verujem u kojoj džamahiriji živimo. Koga boli patka ko se s'kim kreše???
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
А где си видео да некога боли патка за то?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
"Parada ponosa" ce mozda pokusati da se odrzi u Beogradu... ali ja ne vidim poentu da ti razvratnici ostavljaju zube po asfaltu da bi javno pokazali da su psihicki bolesnici! Smile
Ako ta sramota kojim slucajem prodje, sutra ce da se pederisu javno na svakom cosku i da pred klincima propagiraju svoje bludne devijacije, ne sme se dozvoliti da Srbi postanu pederska nacija poput mnogih u "civilizovanom" svetu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Devijantniji su oni koji potežu za sumanutim linčom Smile
A ovo drugo ako se desi-e,onda reaguj a ne da vršiš projekcije neke tamo jezive budućnosti.
     --------------------
 Prvo meni je nejasno kako ovoliko bljuvotina prolazi kao normalno na forumu.Čak i sam naslov je vrlo primitivan.
Ne možemo tako čoveče,ne ide. Jbt,kao u srednjem veku kad su jurili veštice...
 Verujem da se mnogi slažu u tome da je ova hajka na ljude koji osećaju drugačije nego većina - vrlo ružan način neslaganja a još bizarnije je što ljudi koji održavaju forum ne reaguju kao da se plaše da će pozivom na pristojnost ispasti potencijalni "pederi"? Ja uopšte neznam čemu ta frka,pa mene više plaši primitivizam od gej sveta.
Pitanje koje se nameće jeste koji su lični razlozi homofoba da toliko mrze lgbt populaciju? Pozivate se na patriotizam i ujedinjenje Srpstva a kao da ne želite da shvatite da su to sugradjani iste nacije kao i vi?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa jeste primitivizam kolektivno socioloski problem u ovoj zemlji, ali je sigurno da je i potenciranje pederizma potencijalno opasna po buducne generacije!
Jednostavno nije zdravo da se dozvoli ekspanzija homoseksualizma do te mere da bi licili na taj fini i kulturni svet i dobre cike i tete od preko, meni licno takva vrsta "sofisticiranog" fenomena ne treba, nemam toliko protiv necijih licnih ubedjenja i orjentacija, dok to ne pocne da se transparentno i javno namece da bi se omasovio taj bizarni pokret! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
ma nema niko nista protiv toga sto se oni medjusobno trpaju.
Samo brate nemoj to da radite javno i da trljate nos nama koji to ne zelimo da gledamo.
pedera je oduvek bilo i uvek ce biti!

samo su ovog puta previse jaki i mocni pa mogu da se namecu.

ako govorim protiv javnog ispoljavanja njihove seksualne orijentacije to ne znaci da cu uzeti toljagu i razvaliti od batina nekog od njih. okrenucu ledja i preci ulicu, gnusno mi je da ih gledam.

trebalo bi da se zapitate u kakvoj zemlji zivimo i ko koga ovde diskriminise!

nadam se da ce samoproglasenom ekonomskom guru-u gosn Dinkicu ubrzo doci kraj carovanja i uvodjenja siromastva u ovu zemlju.

da se zamrznu sudski procesi i ne dozvole pokretanje novih!

demokratija na delu!

ako ste za ovo lupali serpe 5 oktobra onda trpite! bolje i ne zasluzujete!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Zašto svi normalni ne izađu na protest pred Skupštinu.

U ovom zakonu se zlouptrebljava zaštita ljudskih prava da bi se promovisala diskriminacija većine.

Društva koja su upadala u tu fazu po pravilu su izumirala ostavljajući za sobom prostor vitalnim divljacima. Nemam ništa protiv da tako izumru limunovi, ali imam protiv kad je u pitanju Srtbija.

Inače Colrunner nisi u pravu. Ovaj zakon ima jednaku težinu sa krivičnim i zbog nejasnih i nepreciznih definicija članova u njemu svakako će doći do zlouptreba ako bi bio usvojen u ovom obliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Čisto sumnjam da će još duuugo bilo ko iz lgbt sveta javno da pokazuje svoje seksualne sklonosti.

@
Srpska Sparta

Biološko stanje(dokazuje se sve više)-nije "bizaran pokret",stranka,šta god. To su ljudi koji su to što jesu i imaju sva prava da to i budu.To što mi smatramo da je nastrano-to je naš problem. Shvati da za gej svet heteroseksualnost može izgledati neprirodna.  Malo razumevanja za različitost nikog neće ubiti. Zakon nije promocija otvorenog pokazivanja seksualnosti na ulicama već Antidiskriminacioni zakon.
  I jedna važna stvar-niko neće i ne može postati nešto što nije Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:29:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.