Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:03:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zakintos????  (Pročitano 61825 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja idem u Laganas,vila Kapsaskis 23 avgusta pa se vidimo tamo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@safrane12

Posto idem ,kao sto rekoh u tu vilu Kapsaskis,reci mi gde tacno da rezervisem auto po tim nizim cenama.Ja sam izguglao ovo http://www.justzante.co.uk/directory/zakynthos_laganas_twins_car_rental.asp

Jel ovde da opalim rezervaciju ili negde drugde,nebih da nesto zeznem  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
1 avgusta idem na Zakintos (Laganas),idem sa ortakom i njegovom sestrom nadam se da ce biti ok!?
posto na letovanjima volim da pregleda msvaki kutak mesta u kome letujem planiram da iznajmim auto na tih 10 dana,odavde polazimo busem jer ortakova sestra ne sme da putuje avionom (ima nekakve fobije)  Smile put je dug do dole na zalost,ali proci ce i put a odmor se jedva iscekuje jer sam vise premoren od posla. da ne davim mnogo kad smo vec kod posla ,sutra je radni dan....Na Spavanjeee pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Apple iPhone
Nije ti to bas mesto za odmor i opustanje Smiley Ja tamo idem 20og jula  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Laganas je najbučniji deo ostrva Smiley Stvarno nije mesto za opuštanje već za ludovanje, Tsilivi je po meni idealno mesto na ostrvu. Mirno je uveče, lepa je plaža, blizu je i Zante i Argasi pa ako iznajmite kola moći ćete lako da obidjete celo ostrvo. Ja ću ili tamo na letovanje ili Turska- Marmaris, plašim se da mi neće dati vizu za Grčku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ti meni,ja tebi,mi nama...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Moze li neko malo bolje da nas iz iskustva uputi u stanje cena na Zakynthosu...Dakle,koliko kosta hrana,pice,suncobrani,te dzidza-bizdice...
Koji je "optimim" po vasem misljenju novca,koji treba da se ponese za rent a car,(hrana je zavrsena),provod,obilaske itd...Dakle,neka vasa iskustvena cifra  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Nemam vise njen broj,nisam vise u kontaktu sa Severinom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
I ja se isto sad raspitujem za Zakintos... Šta bi na kraju sa vizama za Grčku?  Smile

Inače, u planu je septembar.

IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG 4X HD
Moze li neko malo bolje da nas iz iskustva uputi u stanje cena na Zakynthosu...Dakle,koliko kosta hrana,pice,suncobrani,te dzidza-bizdice...
Koji je "optimim" po vasem misljenju novca,koji treba da se ponese za rent a car,(hrana je zavrsena),provod,obilaske itd...Dakle,neka vasa iskustvena cifra  Smile  Smile
lezaljka 2e, suncobran isto, rent-a-car 30-35e dnevno (mali auto na vishe dana) , koktel 5e obicho shotic uz koktel gratis, razni izleti su uglavnom oko 20-25 e.
Ne rachunajuci put i smeshtaj i uz pretpostavku da troshkove rent-a-cara delish sa nekim...600 do 800e za 10 dana da bude ok bez nekog preterivanja ali da se ne stiskash ni za shta.
Mislim, mozesh da prodjesh i sa  manje, chak i sa 400e poshto ti je hrana placena, ali  tada bi morao da ozbiljno kalkulishesh, ono, necu danas sladoled, imam za 2 pica samo i slichno, a dzidza bidze zaboravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy
bio sam na zakintosu sa devojkom od 08.06.-18.06. u mestu alykanas koje je 17 km severno od glavnog grada.

ko hoce da ide na zakintos a treba mu potpun mir jer je umoran psihicki i fizicki od posla nek ide u taj gradic.

licno sam se uverio a i svi grci sa tog ostrva kazu da su u tom kraju najlepse plaze.  obisao sam celo ostrvo uzduz i popreko.

u alykanasu sam iznajmio chevrolet matiz na 5 dana i izaslo me 115 evra. posle sam saznao da u alykesu gradicu pored alykanasa moze da se nadje i za jeftinije pare. gorivo je inace jeftinije nego kod nas. kosta 1 evro, cent gore ili dole. tamo se cene benzina malo razlikuju po pumpama.

npr. neki nasi su ljudi dobili cenu tamo po 18 evra dnevno za matiz na 8 dana.

ko hoce da obidje sve, navagio,plave pecine i ostalo najbolja varijanta mu je da uzme krastarenje brodom po ceni od 18-20 evra po osobi. to se vise isplati nego da se ide na svako mesto posebno u iznajmljenim camcima jer za svaku tu turu ribari iz porto vromija odakle se krece recimo na navagio uzimaju po 15 evra po osobi. kazem ovo je bolje jer u jednom danu za jednu cenu obidjes sve.

inace brod staje na svakom zanimljivom mestu pa naravno i na navagio plazi od sat i po do dva da se ljudi slikaju i kupaju. zavisi koliko ima vremena.

mi smo imali polupansion u hotelu. inace sto se tice hrane nije nimalo jeftina osim ako neko ne moze 10 dana da zivi na girosu i suvlakiju koji su po 2 evra.

u picerijama pice se recimo krecu od 6,5 pa do 10 evra zavisi od mesta i lokala. spagete recimo od 6-8 evra. pice smo najskuplje placali u glavnom gradu zakintosu u kaficima na trgu i na brdu iznad grada odakle je pogled neverovatan, a kafici su cista perverzija na tom brdu bokali. tako se valjda zove. ko bude isao uverice se za pogled i kafice. pivo je tu recimo od 4-7 evra zavisi koje. koka kola 3 evra, kapucino 3,5, nes 4....

inace ono sto je meni ostalo upecatljivo to je da je na svakom mestu beks pivo po evro i po ili 2 skuplje od hajnekena. i to ce se svi uveriti kad budu isli. Smile

plaze i cistoca mora je ono sto mi je ostavilo najjaci utisak. stvarno je vredelo videti ostrvo. bas smo uzivali za male pare. recimo u tom periodu preko agencije izaslo nas je sve za nas oboje 505 evra. dakle 10 nocenja sa bus prevozom i polupansion u hotelu sa 3 zvezdice.

a recimo sve to isto bi nas od 13.jula izaslo 950 evra.

ko hoce malo da vidi malo vise slika sa tog ostrva nek ode na moj profil OVDE
« Poslednja izmena: 30. Jun 2009, 00:12:25 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:03:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.