Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb: Hoće da budu pravoslavni Hrvati  (Pročitano 47197 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Da,povampirivanje ustasoidnih ideja jos je u toku. Iz treceg pokusaja im je poslo za rukom,da ostvare tisucoljetni san,koji su poceli da sanjaju,tek posto smo im mi Srbi,oruzijem doneli slobodu i pravo da
se nesto pitaju,mislim na 1918 god.  Nesto malo po oslobodjenju su poceli,da sanjaju taj san?Mi Srbi smo zaista cudan narod!!!Umesto,da smo ih jos te 1918 god.  dobro otreznili od tog njihovog sna,koji ce Srbima kasnije postati strasni kosmar,mi ih jos ususkamo,da jos bolje utvrde to sanjanje,pa da iz sanjanja 1941 god.  predju na javu!!!Te 1941 god.  ljudi,koji su vekovima bili niko i nista,podigli su glavu,pustili glas,isukali nozeve i zasvirali po vratovima do jucerasnjih oslobodioca,muziku koju je komponovao kompozitor svih nesrecnih desavanja na ovim nesretnim prostorima, VATIKANA!!!
Zamislite,kakvi su to nesretnici!Njihovih dela su se postideli katolici okupatori(Italijani,Nemci)koji su ih kritikovali,trazili da se urazume,da ne cine takva zlodela nad neduznim ljudima!Italijani su cak stajali u zastitu Srpskom narodu ,na teritoriji koja je bila pod njihovom okupacijom. Nemci su se gadili ustaskim nedelima,prezirali su ih i kao vojnike,a i kao narod!Bili su svesni da kad su jednom digli ruku sa nozem u njoj,na oslobodioce(SRBE 1918 god. ),da ce i drugi put samo ako vremenske prilike na nestabilnom Balkansko poluostrvu,ne budu isle u prilog njihovom egzistecionalnom porivu za bitnoscu u odnosu na druge???To se i desilo vec 1944 god. pocetkom 1945 god. kada su pregovarali sa Englezima,da stanu uz njih u borbi protiv komunizma,kao zajednickog neprijatelja???Da ih je Cercil prihvatio kao saveznike,isti ti nesretni Hrvati bi digli ruku na dojucerasnje mentore Nemce,koje bi masakrirali dokazujuci se novim mentorima. Ali,Cercil i ekipa oko njega imali su druge planove za ovdasnja desavanja. Njihov plan je bio mracniji od onog kojem su tezili nesrecnici(HRVATI). Cercil je zamislio sledece,prelomio je da za zaveznike u zavrsetku drugog svetskog rata,na ovim prostorima uzme partizane. Partizani su na ovim prostorima,a pogotovo na prostorima Bosne i Hercegovine,velikim delom Hrvatske cinili pripadnici Srpskog naroda,koji se hvatao puske ne gledajuci koja je oznaka na kapama,bilo je bitno naoruzati se i odbraniti od ustaskog terora. Bilo je i Hrvata,samo neuporedivo manje od Srba!!!Pa nisu mogli u drzavi nastaloj od sanjanja tisuculjetnog sna,koji su poceli da sanjaju od 1918 god. biti u drugoj vojsci pored ustasa i domobrana. Nesto malo casnih ljudi,koji su se gadili zlocina svojih sunarodnika i koji su se borili protiv nacisticke Nemacke,prisli su partizanima. Krajem 1944 god.  broj Hrvata koji su prilazili partizanima enormno se povecao,kada su misevi videli da ce im se rasprsiti tisucoljetni san,pod cizmom saveznika!NDH postaje out,a ideja bratstva i jedinstva,ali da se sve zaboravi i izjednaci sa cetnistvom postaje in?KATASTROFA!!! Cercil se odlucuje da saradjuje sa partizanima jer za njihovog vrhovnog komadanta ima vec proverenog operativca,koji je odgajan za vreme koje je dolazilo,sa ulogom membranice izmedju zapada i istoka,TITA. Jer,nije odgovaralo ni Vatikanu,a ni onima koji sve sto se desava na ovoj planeti,planiraju i ostveruju sa hiruski preciznim rezovima,da pobednici nad nacistima budu pripadnici pravoslavne veroispovesti,koji bi po drugi put izasli kao pobednici iz drugog velikog rata,a nesrecni poslusnici,da zavrse kao trecerazredni talog na ovim prostorima!Veliku narodnu borbu protiv ustasa i Nemaca,svetski stratezi,pretvaraju u Narodnu Oslobodilacku borbu?!Izjednacavajuci dzelate i zrtve,kao ravnopravne borce protiv fasizma i,pazite sad DOMACIH IZDAJNIKA???????!!!Odjednom,do jucerasnje ustase postaju lovci,na protivnike dojucerasnjih svojih protivnika?????Ludnica!!! Vatikanu i saveznicima je bilo  lakse progutati i komuniste,nego imati za saveznika pravoslavni narod,koji bi napravio veliku pravoslavnu zemlju na ovom prostoru!Srbi su ponovo izigrani,a Hrvati ponovo ususkani u snu o neovisnoj drzavi Hrvatskoj? Treci pokusaj i uspeh u ostvarivanju tisucoljetnjeg sna,komsije uspevaju da ostvare na sahrani drzave,koja ih je spasila degradacije kako nacionalne tako i politicke sramote!Ovaj put pod plastom demokratije i prava na samoopredeljenje radja se mlada Hrvatska drzava!Svaki pokusaj njenog radjenja Srbi na tom porodjaju u fulu stradaju!Evo sad se drzava ustolicila i uskurcila,pa ajde malo da prcka po srpskim ranama,a ako je ikako moguce da srpsko ime na njenoj teritoriji svede na podsecanje!!!Eto odakle pokusaj,a mozda i novo pokretanje ideje o Hrvatskoj Pravoslavnoj Crkvi???!!!Sve mi se cini,da nase komsije ne pripremaju teren za nova geopoliticka desavanja,koja se ocekuju na ovom Svetu?Rusija jaca,Amerika puca po svojim ratistima sirom sveta,Vatikan pokusava da se pomiri sa pravoslavljem?Mozda Hrvati razmisljaju dok smo na vreme,da rascistimo sa katolicanstvom,a da spremni docekamo religiju jacih???Mogu da ih zamislim,kako na ulicama Zagreba docekuju Vaseljenskog Patrijarha,kao Nemce 1941god. Sve je moguce kod njih,oni na vreme razmisljaju o buducnosti,za razliku od nas!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Mozda Hrvati razmisljaju dok smo na vreme,da rascistimo sa katolicanstvom,a da spremni docekamo religiju jacih???

Gadan neki trip?? Smile

Citat
Mogu da ih zamislim,kako na ulicama Zagreba docekuju Vaseljenskog Patrijarha,kao Nemce 1941god.
Dođi sa ekipom da napravimo generalnu probu dočeka!!
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
 Smile Cmelka ili Cmarka,kako li vec?Sto se dolaska ekipe u Zagreb tice,mislim da ti se to ne bi dopalo.
Pitas se zasto?Pa prosto,zato sto si ti mali kompijuteraski mis i imas muda ali samo u sajber varijanti.
Ja sam samo baratao cinjenicama,a ti ako mislis drugacije,ili baratas sa nekim drugim podatcima,iznesi ih ovde.Nepostoje drugacije cinjenice,nema ih!Da ste nas klali,klali ste nas,da ste pusili Austrougarskoj monarhiji,Mlecima,Nemcima 1941-1945,Italijanima 1941-1943,bili ste uzorne ustase,kao sto ste kod Tita bili uzorni komunisti,pa ste onda 1991god.nesto malo od nas dobili u kontri,ali daleko od toga da bude 1-1!Ali vi ste zakukali,popusili ste kurceve celom svetu,da se sazali na vas.Kao dobri pusaci kurca,dobili ste drzavu,koju niste imali n i k a d!!!Pogotovo Dalmaciju!
Sto se tice svega ovoga,sto se mene tice sve je istina!!!
Ono sto vam priznajem jeste,dobili ste prelepu drzavu,vodite politiku,koja je u 100% interesu vase drzave ,i vas njenih drzavljanja.Za razliku od nas,mislim da imate cilj.Digli ste kurac na Slovence,ali oni vas ne jebu 2%,cak ste i njima poceli da sisate kurac?Zasto?Pa zato sto ste pusaci!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple 3G
Smile Cmelka ili Cmarka,kako li vec?Sto se dolaska ekipe u Zagreb tice,mislim da ti se to ne bi dopalo.
Pitas se zasto?Pa prosto,zato sto si ti mali kompijuteraski mis i imas muda ali samo u sajber varijanti.
Ja sam samo baratao cinjenicama,a ti ako mislis drugacije,ili baratas sa nekim drugim podatcima,iznesi ih ovde.Nepostoje drugacije cinjenice,nema ih!Da ste nas klali,klali ste nas,da ste pusili Austrougarskoj monarhiji,Mlecima,Nemcima 1941-1945,Italijanima 1941-1943,bili ste uzorne ustase,kao sto ste kod Tita bili uzorni komunisti,pa ste onda 1991god.nesto malo od nas dobili u kontri,ali daleko od toga da bude 1-1!Ali vi ste zakukali,popusili ste kurceve celom svetu,da se sazali na vas.Kao dobri pusaci kurca,dobili ste drzavu,koju niste imali n i k a d!!!Pogotovo Dalmaciju!
Ono sto vam priznajem jeste,dobili ste prelepu drzavu,vodite politiku,koja je u 100% interesu vase drzave ,i vas njenih drzavljanja.Za razliku od nas,mislim da imate cilj.Digli ste kurac na Slovence,ali oni vas ne jebu 2%,cak ste i njima poceli da sisate kurac?Zasto?Pa zato sto ste pusaci!!!
He-he, gori poturica od Turčina! Smiley
Ajde lijepo klozetombre oladi malo! Pušili ste vi kolac i sisali utoku od Kosovo polja do Republike Kosovo!  Smile
Sami ste svoje kraljeve klali i predsjednike ubijali! Sami ste svoju zemlju izgubili! Ni Turci ni Hrvati niti NATO vam nisu toliko zla napravili kol'ko ste sami sebe shebali!  Smile
A sada ćete još i braći Rusima podudlati, oni će vas pokupovati, pa ćete biti najamnici u svojoj zemlji!  Smile
No bolje ti odi na eRepubljik pa svoje tlapnje tamo množi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
He-he, gori poturica od Turčina! Smiley
Ajde lijepo klozetombre oladi malo! Pušili ste vi kolac i sisali utoku od Kosovo polja do Republike Kosovo!  Smile
Sami ste svoje kraljeve klali i predsjednike ubijali! Sami ste svoju zemlju izgubili! Ni Turci ni Hrvati niti NATO vam nisu toliko zla napravili kol'ko ste sami sebe shebali!  Smile
A sada ćete još i braći Rusima podudlati, oni će vas pokupovati, pa ćete biti najamnici u svojoj zemlji!  Smile
No bolje ti odi na eRepubljik pa svoje tlapnje tamo množi...  Smile

Оооооо па Брку је погодило чињенично стање што га колега хозеомбре представи. Smile
Немој тако Бркалијо стара па рекао је и пар добрих ствари као нпр. да сте непоправљиве
усташе и да водите све хрватску политику,а сад боже мој ако ради тога морате ту и тамо
киту загладити устима па исплатило вам се.
Ајмо сад хрвати збор:"Данке дојчланд..... Smile....... Smile..... Smile......... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
 Smile Pozdrav Brko35,dobro ti stoje brkovi za pocetak,ali to nije tema.
Tema je sledeca,da ste poltronski pusaci kurceva,jeste.To govore filmske novosti,koje su snimale ustase 1941 god.kako bi podigle moral vasim pickastim poltronskim precima.Na tim filmskim zurnalima se vidi,kako su vam stari bili spremni popusiti kurac celoj koloni,neki su bili spremni
popusiti i cev tenka,a ne neki mali pirgaavi svabski kurcic.Vec 1945 god.isti ti pusaci,koji su preziveli
rat,izlaze na ulice Zagreba i docekuju partizane,koji su u 75% slucajeva bili Srbi,a dvadesetosam godina ranije docekivali ste srpsku oslobodilacku vojsku,koja vam je donela slobodu 1918 god.
Brkice35,pa samo pogledaj istorijiski materijal,ako ga niste zapalili 1992god.
Sto se tice krivice za sunovrat srpske drzave u zadnjih 100 god.slazem se sa tobom,najveci krivci smo mi SRBI!!!Tacno je da smo od kosovkog boja,do Kosova Republike mi najveci krivci.Imali smo dosta puta prilike da to pitanje Kosova radikalno resimo,ali...........duga je to prica,ti brkice to ne bi svatio.
:nervious:Ovaj smajli najbolje opisuje vase psihicko stanje,kada samo pomislite,da se Srbi spremaju za neko rokanje!Da smo sisali turske kolceve ,jesmo.Da smo im ubili MURARTA jesmo!Da ste u Austrougarskoj bili obicni sisaci kurca ,jeste bili ste.Da smo roknuli FRANCA FERDINANDA,jesmo!Da smo ubili naseg kneza MIHAJLA OBRENOVICA,jesmo!Da smo ubili naseg premijera ZORANA DJINDJICA,jesmo!Da smo se cepali 1999 god.protiv NATO-a,jesmo Smile
A,sad vidi kolike ste vi picke.Naseg kralja ALEKSANDRA KARADJORDJEVICA u Marseju ubio je Bugarin,a vi ste se sunjali okolo?1991 god. da smo se popucali jedan na jedan,ti bi brkice sad bio Srbin,ali posto ste :cry:cmizdrili,a mi bili pod embargom i pod pritiskom od strane sveta,vi ste nas eto,kao bajagai pobedili.Ali samo do sledece prilike,kad cete biti ponovo jebani!!!
A,da ste pametniji,lukavi,pokvareniji,bezocniji od nas jeste.I mi Srbi,da smo pametni trebali bi da ucimo od vas!!!Ja vam se tu iskreno divim i skidam kapu,svaka cast!!! Smile
Pa,brkice pokusaj nesto da uradis sa brkovima,kad o mudima ne mozemo da pricamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson G 502
Smile Pozdrav Brko35,dobro ti stoje brkovi za pocetak,ali to nije tema.
Tema je sledeca,da ste poltronski pusaci kurceva,jeste.To govore filmske novosti,koje su snimale ustase 1941 god.kako bi podigle moral vasim pickastim poltronskim precima.Na tim filmskim zurnalima se vidi,kako su vam stari bili spremni popusiti kurac celoj koloni,neki su bili spremni
popusiti i cev tenka,a ne neki mali pirgaavi svabski kurcic.Vec 1945 god.isti ti pusaci,koji su preziveli
rat,izlaze na ulice Zagreba i docekuju partizane,koji su u 75% slucajeva bili Srbi,a dvadesetosam godina ranije docekivali ste srpsku oslobodilacku vojsku,koja vam je donela slobodu 1918 god.
Brkice35,pa samo pogledaj istorijiski materijal,ako ga niste zapalili 1992god.
Sto se tice krivice za sunovrat srpske drzave u zadnjih 100 god.slazem se sa tobom,najveci krivci smo mi SRBI!!!Tacno je da smo od kosovkog boja,do Kosova Republike mi najveci krivci.Imali smo dosta puta prilike da to pitanje Kosova radikalno resimo,ali...........duga je to prica,ti brkice to ne bi svatio.
 :nervious:Ovaj smajli najbolje opisuje vase psihicko stanje,kada samo pomislite,da se Srbi spremaju za neko rokanje!Da smo sisali turske kolceve ,jesmo.Da smo im ubili MURARTA jesmo!Da ste u Austrougarskoj bili obicni sisaci kurca ,jeste bili ste.Da smo roknuli FRANCA FERDINANDA,jesmo!Da smo ubili naseg kneza MIHAJLA OBRENOVICA,jesmo!Da smo ubili naseg premijera ZORANA DJINDJICA,jesmo!Da smo se cepali 1999 god.protiv NATO-a,jesmo Smile
A,sad vidi kolike ste vi picke.Naseg kralja ALEKSANDRA KARADJORDJEVICA u Marseju ubio je Bugarin,a vi ste se sunjali okolo?1991 god. da smo se popucali jedan na jedan,ti bi brkice sad bio Srbin,ali posto ste :cry:cmizdrili,a mi bili pod embargom i pod pritiskom od strane sveta,vi ste nas eto,kao bajagai pobedili.Ali samo do sledece prilike,kad cete biti ponovo jebani!!!
A,da ste pametniji,lukavi,pokvareniji,bezocniji od nas jeste.I mi Srbi,da smo pametni trebali bi da ucimo od vas!!!Ja vam se tu iskreno divim i skidam kapu,svaka cast!!! Smile
Pa,brkice pokusaj nesto da uradis sa brkovima,kad o mudima ne mozemo da pricamo.

Nus produktu turskog eksperimentiranja samo ti svrati pa da popušimo to što imaš..
Nemoj kao neki na ovom forum samo obećavati već dođi..Ti nisi mali kompjuterski miš pa svrati na zapdne granice!!

btw..Nije se ni vama gadio njemački kurac četrdesetih godina prošlog stoljeća.. Smile
Niti najmanje.. Smile  Smile

« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 14:56:44 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Off obrisan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
čmelka

Vrati se korenima sve ce ti biti oprosteno...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
 =D>Cmelka ili Cmarko,drago mi je sto si prisutan.Izaberi mesto i vreme u realnom svetu i doci cu da ti se najebem majke, vrlo rado!Da si mis,mis si!Pa to nije tako lose,s obzirom da te drage zivotinjice imaju vise casti i muda od takvih,kao sto si ti.Mali sajber nacionalista,koji je rodjen mozda 1991 god.bas u vreme kad smo vam se najebali majke u Vukovaru.
I pored svega drag si mi,drag si mi zato sto si se potrudio da mi odgovoris dokumentovano,i za to ti BRAVO! =D>Vidi Cmarko,stvari nisu daleko od istine,ali te malo jebu datumi.Fotografije na kojima su zajedno fotografisani cetnici,namci i ustase,datiraju iz vremena samog kraja rata na ovim prostorima,kada se svi zajedno povlace pred Crvenom armijom.Fotografija na kojoj princ Pavle,sedi pored Hitlera,je iz perioda kada kod Hitlera dolaze svi bitni drzavnici,a to je period pre rata 1935 god. kada se Evropa strateski prerasporedjuje za ono sto ce se desiti pet godina kasnije.Da li smo pusili nemacke kurceve,pa jesmo,ali onoliko i na nacin kako su pusili i Englezi,Francuzi,Rusi,Amerikanci,skraceno saveznici.Dok ste vi to radili iz ljubavi prema pusenju,kako to samo rade poltroni i zatvorske prostitutke.Karakteristican ti je NIK-CMARKO!
Ti i ja se nikada necemo sloziti ni oko cega.Ti ucis istoriju,kako te uce tvoji stari,ja opet kako mene uce moji.Treba covek biti velicina,pa da prihvati coveka kao coveka,a ne kao ustasu ili cetnika.To ocekivati od tebe isto je,kao da teras kamilu da ispravi ledja!Cmarko,tema je Hrvatska Pravoslavna Crkva!?A ja te pitam ,sta ce vam to?Ja to dozivljavam bas kao sto sam u prvom tekstu napisao.I sad stojim iza toga,namazaniji ste,bezstidni ste,skloni ste uvlacenju u bulju,dalekosezno posmatrate stvari,zarad malo zivota spremni ste ispusiti svima kurac na ovome svetu!Mi Srbi ako mislimo da zivimo bolje,moramo da ucimo od vas!!! :-kAli stvarno ,sta ce vam pravoslavlje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.