Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb: Hoće da budu pravoslavni Hrvati  (Pročitano 47175 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson G 502
 Smile Smile

Koja junačina..Internet četnik.. Smile

Da su te šerif,zubar i magacioner imali devedesetih sad bi kavu pili na Trgu Bana Jelačića..
E turčine..Što se tiče koliko sam godina imo 91',punoljetan i još par godina viška..
Taman toliko da se otisnem u bespuća Like.. Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
И шта кажеш јуначино домовинска, какав био јуначки поход Хрвата на децу и старце? У једном тренутку сте били у нокдауну ал је јуначко оружје и срце успело да превагне против ненаоружаних пензионера Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2010, 16:24:42 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
O,dragi Cmarko!Pa ti si punoletan?Ko bi rekao?Sve je sa tobom Cmarko moguce.
Ali nije mi tesko zamisliti te,u tim desavanjima.
1991 god. Lika,jesen rat uveliko besni.Cmarko i drugari,naduvani sto travom,sto ratnom propagandom,krenuse napucani na srpsku nejac,kao nekad njihovi preci 1941god.Orgijali su gde god bi zatekli,par deda i baba.Isarali bi sprejem fasade kuca,grafitima USTASE,U,ZA DOM SPREMNI i jos slicnih gluposti,pobili te starce i onda brze bolje pobegli,dok se nesretnicima ne vrate njihovi rodjeni.Tako je bilo i u Vukovaru,decki se malo vise zaneli da imaju muda,malo vise pucali,pa kad je Sljivancanin krenuo u akciju,posakrivali se u bolnicu,kao satro bolesnici?!I na kraju zavrse na Ovcari!A da su  se borili,kao vojnici,pa bili bi ubijeni na bojistu.Cmarko,tvoja je sreca sto si znao,da se sacuvas od prave borbe,jer da si imao mali promil muda,sada ti i ja ne bi komunicirali,jer bi ti bio m r t a v. Krajina je postojala,dok se nije u sve umesala CIA,i dok se nisu vas Francek i nas Sloba,pod pritiskom istih dogovorili.Eto i u toj borbi u kojoj ste gotovo bili sigurni,da cete dobiti vi male olosi ste ubijali nejac,to vam je u genima,a i to nas razlikuje od vas!Zasto kazem gotovo 100% ste bili sigurni,pa zato sto se i Sloba ogradio i plasio ludih i mudastih srpskih generala,koji su mogli da se otmu kontroli i da od dogovora ne bude nista.Sloba pod vecitim pritiskom sveta i Amera,nije imao muda da barem zastiti taj veliki nesrecni zbeg 1995 god.Zato ko ga jebe,neka je zavrsio,kako je zavrsio!A ti ako si ucestvovao u tim desavanjima,to moze biti amo te 1995 god.i to iz pozadine si isao palio,pljackao,silovao babe i sve ono cemu ste vi kao Hrvati skloni!!!A kafu na trgu bana Jelacica nismo popili tih godina samo zato sto Sloba nije imao muda,vec je bio obicna marioneta,koja je radila za interese svih samo ne nas SRBA!!!A,da se kojim slucajem pitao Mladic,pili bi kafu sigurno na trgu bana Jelacica,a mozda i u Becu,mozda!Te 1991 god. Cmarko,ja sam bio u JNA.Bio sam na Visu do povlacenja sa Visa 09.06.1992 god.Samnom je sluzilo puno Hrvata,koji su nocu bezali svojima,sto je potpuno razumljivo i normalno.Puno njih je plaseci se da straza ne puca na njih trazila pomoc od nas Srba,koji smo sa njima sluzili.I Cmarko,ti to nemozes da poravnas u svojoj skucenoj bolesnoj svesti,mi smo im pomagali da pobegnu.Samnom je sluzio i Tomislav Viduka sinovac od nekog vaseg Bojnika,kojeg je cika Ratko karao na Kupresu,karao ga do smrti!!! Eto i njega smo pustili da pobegne,pustili smo sa njim i Miroslava Markovica iz Splita,Mladena Tompu iz Vukovara,bracu Ivicu i Vinka Lovrica iz Vinkovca,Miroslava Bosnjaka iz Karlovca,nekog Vergima siptara iz Skoplja i jos puno njih.Tada sam imao 18 god.a imao sam svest,i ako su moje pretke klali tvoji pretci.Cmarko gnjila!!!Pizdurinice,Vis 1991god.kasarna Smokovo pKAOB-130mm,sa smerom dejstvovanja na Hvar i more prema Italiji!
A ti,gde si ti bio?U Lici?Mislis na ekskurziji na Plitvickim jezerima?Tebe Cmarko razjeda mrznja,kao dupe hemoroidi,a posto si ti Cmarko od imenice Cmar,to je tvoja bolest!Kolike ste picke i u podzemlju,Srbi vam naplacuju racune,u Beograd kad dolazite sunjate se,a strah od srpskih autoriteta balkanskog podzemlja,genski je prisutan,jos od Caruge,Srbina iz Slavonije.Vas jedini mudonja je bio nesrecni seljak zagorac Matija Gubec i to je pocetak i kraj.Cmarko,pozdrav!
Nego ispricaj nam neku tvoju ratnu pricu,eto prihvatam i da lazes.Sta ces,kad je istina vise nego bedna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Smile Smile

Koja junačina..Internet četnik.. Smile

Da su te šerif,zubar i magacioner imali devedesetih sad bi kavu pili na Trgu Bana Jelačića..
E turčine..Što se tiče koliko sam godina imo 91',punoljetan i još par godina viška..
Taman toliko da se otisnem u bespuća Like.. Smile

Pazi koliko melodrame unosis u nista.........u bespuca Like.
Jebote ispasce,kao da si u najgoru ruku isao na mesto gore od Vijetnama? Smile
Tvoje najvece bezpuce je kad zbog guzve ne mozes da izadjes iz tramvaja,majmune.
Ako si bio u Lici,ti mora da si spalio Teslinu rodnu kuce i srusio njegov spomenik,a olosko? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ако се хемороид огласи на претходна два поста онда је више него ГЛУП. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Mozes li meni ovo da pojasnis?
Cmarko je glupi, mrznjom zadojeni Hrvat.
Bez obzira sta sve mislim o Hrvatima,i kakvi su moji pogledi na celokupnu situaciju na ex-YU prostoru,
nisam sovinista!!!Mislim,da smo svi nesrecni!Imam Hrvate prijatelje,neki su proustaski orjentisani i nemaju
problem sto sam je procetnicki,neki su opet totalno drugaciji.Prijatelji smo kroz posao i neke ajednicke interese,
mislim da ne bih imao problema sa njima,u nekoj slicnoj situaciji kao sto je bila 1991 god. mislim,ali nisam ubedjen.
A,sto se Cmara tice,vec sam mu dosta ispricao o sebi,na njega je red.Mali mrznjom zadojeni slajm,koji postaje cvrsta slina samo u sajber svetu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Mozes li meni ovo da pojasnis?
Cmarko je glupi, mrznjom zadojeni Hrvat.
Bez obzira sta sve mislim o Hrvatima,i kakvi su moji pogledi na celokupnu situaciju na ex-YU prostoru,
nisam sovinista!!!Mislim,da smo svi nesrecni!Imam Hrvate prijatelje,neki su proustaski orjentisani i nemaju
problem sto sam je procetnicki,neki su opet totalno drugaciji.Prijatelji smo kroz posao i neke ajednicke interese,
mislim da ne bih imao problema sa njima,u nekoj slicnoj situaciji kao sto je bila 1991 god. mislim,ali nisam ubedjen.
A,sto se Cmara tice,vec sam mu dosta ispricao o sebi,na njega je red.Mali mrznjom zadojeni slajm,koji postaje cvrsta slina samo u sajber svetu! Smile

Па прочитао сам твој пост детаљно и аргументација је заступљена тотално или јебитачно тачно.
Свако јављање,а везано за временски рок који си навео је бесмислено и глупо.
Наравно јављање са негацијом твојих ријечи,а везаних за однос рата Хрватска-Србија са чиме
је кренуо у дебату.
Што се хрвата тиче ја и те како разликујем хрвата од усташе и у свом окружењу и прије свих
дешавања која су услиједила након 1990 године.То је углавном суштина.
Моји постови са неким "непримјереним" фотосима или клиповима се односе на усташе и мало
ме чуди када се поједини "хрвати" препознају и одреагују.Нешта слично као што је теби
дотични чворић на незгодном мјесту сугерирао "турски експеримент" док си му ти набројао
поименице људе које сматраш за хрвате и то фер хрвате бар по вашој реакцији у ЈНА.
То је та разлика гдје он не види разлику између србина и четника из филма "Неретва" док
са друге стране то ти јасно и децидно кажеш.Очигледно ја да су чвореви изгубљени у свом
комплексу непостојања под својом јуначком влашћу и да је гурање главом доживјело тоталан
врхунац да им сада и очи немају прегледност.Нема се од њих ништа учити достојно човјека.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
 :DPrijatelju Cmarka dozivljavam,kao neuspeli abortus!Covek je jos kao plod
uspeo da izbegne kiretazu,na svoju i na nasu nesrecu.I pored sanse,da od
tog neuspelog abortusa,Cmarko postane kvalitetan covek,sto nije nemoguce biti covek i Hrvat u isto vreme.Cmarko postade hemoroid,sulj,smetnja sranju?Covek katolik,Hrvat,verovatno i ustasa,a ulazi u polemiku o pravoslavlju?Pitam sulja,sta ce ti pravoslavlje,pa u tom je tajna,nasih nesreca?Majmun,to neobjasnjava,vec ulazai u polemiku,oko vec poznatih i recenih stvari?Mentol!
Pazi koliko su nesposobni,pa vec nekoliko puta im pederi paradiraju Zagrebom,a oni osim MARS U SRBIJU!!! neznaju nista drugo?Bice da su im popovi,jos u detinjstvu,kroz bulju usadjivali ljubav prema Papi i Vatikanu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Cmarko,ja sam bio u JNA.Bio sam na Visu do povlacenja sa Visa 09.06.1992 god

Smile Smile Smile Smile
Mali turski prištavac,hrabri internet četnik bio na Visu do 09.06.1992 god.
I meni našao pričati priče o ratu.. Smile Smile
Čuo sam da su na Visu bile žestoke borbe sa mnogobrojnim povampirenim ustaškim hordama.. Smile
Da je odnos bio 10 ustaša  na jednog četnika.Valjda su te tvoji odlikovali za borbu protiv ustaša sa Visa. :PKako te nije sramota pričati o ratu,TI koji si ratovao na Visu..Na Visu di se skrila sva hrabra jrm pardona srm,a koja je pobjegla iz Splita,Šibenika itd itd..
Poklopi se ušima..Nemaš ti pojma šta je rat.. Smile Smile

Citat
Tako je bilo i u Vukovaru,decki se malo vise zaneli da imaju muda,malo vise pucali,pa kad je Sljivancanin krenuo u akciju,posakrivali se u bolnicu,kao satro bolesnici?!I na kraju zavrse na Ovcari!A da su  se borili,kao vojnici,pa bili bi ubijeni na bojistu.Cmarko,tvoja je sreca sto si znao,da se sacuvas od prave borbe,jer da si imao mali promil muda,sada ti i ja ne bi komunicirali,jer bi ti bio m r t a v.

Evo našo se pravi internet četnik koji će mi objasniti kako je to u pravoj borbi bilo.. Smile
Vidiš ovi moji su se u Vukovaru možda malo zanjeli i prošli su kako su prošli,al' su barem par mjeseci izdržali u starkama,trapericama,s ak47 i naravno zoljom..O dosta je četničkih tenkova upoznalo vukovarsku zolju.. Smile
Al' ovi tvoji 95' su se toliko zanjeli da su čitave korpuse(21. kordunski korpus) sa kompletnim naoružanjem predavali.. :chuckel:To je ponos i dika srpske vojske..Ovi moji vukovarci su niš' za njih.. :chuckel:Kažu zli jezici da je  Prva gardijska brigada SNA u dva mjeseca borbi za Vukovar potrosila sve zalihe municije i granata koje su bile namijenjene za 5 (pet) godina intenzivnog ratovovanja Smile.Bemti mi nismo stigli pošteno ni zagrijati cijevi za Oluju,a ovi tvoji crta,put pod noge.. Smile

Citat
Cmarko i drugari,naduvani sto travom,sto ratnom propagandom,krenuse napucani na srpsku nejac,kao nekad njihovi preci 1941god

Dobro moram priznati da nisam bio oličenje profisionalnog vojnika kao ovaj tvoj u Vukovaru,al i dan danas mirno naveče legnem u krevet mirne savijesti i baš fino utonem u san..
Nego vidim spominješ travurinu,šta ti se svidjela ona viška u predahu borbi sa povampirenim ustašama?? Smile

Citat
Samnom je sluzilo puno Hrvata,koji su nocu bezali svojima,sto je potpuno razumljivo i normalno.
E koliko je tvojih bježalo iz kasarni ovdje u Rijeci,što je sasvim normalno..I nijednom nije falila dlaka sa glave..
Ipak smo mi ovdje miroljubiviji od viških ustaša..
Čak su moji pustili ona dva četnika Arkana i Hadžića,hrabe junačine sa Plitvica u znak dobre volje..

Citat
Pazi koliko melodrame unosis u nista.........u bespuca Like.
Jebote ispasce,kao da si u najgoru ruku isao na mesto gore od Vijetnama? Smile
Tvoje najvece bezpuce je kad zbog guzve ne mozes da izadjes iz tramvaja,majmune.
Sorry nisam znao na početku da si ti bio na na najžešćem ratištu,na otoku Visu..Još jednom sorry,Lička ratišta su qrac za Vis.. Smile

Citat
Nego ispricaj nam neku tvoju ratnu pricu,eto prihvatam i da lazes.
Ne mogu turčine,sram me pored ovih tvojih ratnih priča sa Visa,ovo moje je smijurija..
Kužiš!!

Citat
Ако се хемороид огласи на претходна два поста онда је више него ГЛУП.

@yetyou bosančino,pa nemre biti svako nenadjebivo pametan i bistar kao što je to tvoja bosanska glava!!

btw...Što se tiče hrvatskih pravoslavaca..Nemogu sad o tome još sam šokiran hozeombreovim junaštvom na Visu!!

« Poslednja izmena: 02. Mar 2010, 13:08:30 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Dakle Cmaru,prevazilazis moja ocekivanja?Mislio sam,da si samo zadojen kurcem mrznje,pa zbog toga pricas gluposti?Ali ti si jebote,bas stvarno glup!Hemoroidu,ko je spominjao borbe i hrabrost na Visu od 1991god. do 1992 god.Horde besnih ustasa nije niko nikad video,pa ni mi na Visu,koji je bio pitom.Tu i tamo po koji mupovac,koji je bio krajnje kooperativan sa nama?Nije bilo rata,uglavnom smo prebacivali opremu u Crnu goru.Hemoroidu,ustase niko nikad nije sreo u borbi,kad su ih sreli to se desilo u Blajburgu.Sta se desilo, znas?Prestani spominjati Liku,magarcino!Jedino ako zelis,da podelis sa nama utiske sa exkurzije,a koga za to boli kurac!Majmune,ovde nije poenta o ustasama-cetnicima-partizanima-jacim-slabijim?Vec majmune,sta ce vam pravoslavlje?Pa najveca ste govna ispali,kad ste klali pravoslavce!Ajde,objasni hemoroidu ili Cmarko!!!
A da li sam ratovao,gledao sam da to izbegnem!!!Jer nisam zeleo,da ucestvujem u smisljenoj zloupotrebi srpske istorije!!!A,da je bilo iskrenosti u tim sukobima,da vam vratimo za II s.rat,isao bih na rukama,i ne da bi kafu popio na trgu bana Jelacica,vec bi ti na tom istom trgu jebo i tatu i mamu!!!A,ne sumnjam,da te braca Srbi u Lici nisu jebali?A to da si ti pustio Arkana?Pa i mrtvog ga se plasite,pickice!!! Cmarkic,gde si bio,sta si radio,gde si ti to ratovao?Lika je sirok pojam?Ajde razmisli pre nego sto odgovoris,junacino!Znas li odakle je bio bojnik Viduka?Znas ti moj kurac,sajber misicu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.