Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb: Hoće da budu pravoslavni Hrvati  (Pročitano 47160 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
O Cmarko,dugo te nije bilo medju Srbima?
Pa moram da ti priznam,da bez obzira na tvoj mali stepen IQ(verujem da si na nivou kretena) i na neargumentovano polemisanje sa sagovornicima,ipak si mi nedostajao.Pomislio sam da ti se nedaj Boze nesto desilo,ali vidim da si kako treba i da i dalje imas orginalne komentare.
Pa Cmarko,kako si?Jesi li zavrsio ono,sto smo se zadnji put dogovorili?
Moram,da ti priznam,da si me obradovao!Moj mali dresirani ustasa,dobar,sad sedi!Bio si dobar,dacu ti k....  .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson G 502
Pa moram da ti priznam,da bez obzira na tvoj mali stepen IQ(verujem da si na nivou kretena) i na neargumentovano polemisanje sa sagovornicima,ipak si mi nedostajao.Pomislio sam da ti se nedaj Boze nesto desilo,ali vidim da si kako treba i da i dalje imas orginalne komentare.
Moram,da ti priznam,da si me obradovao!Moj mali dresirani ustasa,dobar,sad sedi!Bio si dobar,dacu ti k....  .

Turčine ponavljaš se!Nego kad ćeš na zapadne granice??
Nemoj iznevjeriti snove o v.Srbiji...
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Turcin te napravio... samo sto to ne znas...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Smile Smile

Шта је ово ујкара се мало окуражио.У јесу вас нафиловали говнима о вашем херојству да вам се
и турци привиђају мада сте ви ратовали заједно са њима против срба.Де ти боље провјери да ти
није какав мујага кресо нешта по дому док си био на линији пексини су то хајвани ако их не
запишаваш као право кроатишен холтикултурен. Smile

Хајмо сада:ти босанац-турчине ........   Smile Smile Smile Smile Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla

Smile Smile
Cmarko,pa bio sam prosle nedelje bas u Zagrebu.
Bas sam sa nekim prijateljima bio u lokalu,koji se zove TAUER
slagacu te ali mislim da se nalazi blizu bulevara grada Vukovara.
A san o Velikoj Srbije je prica za male nevaljale Hrvate,kada nisu dobri pred spavanje.
Kao sto postoji prica,za vase mame,sestre,tete,seke o kuratim Srbima.Samo sto se nepreporucuje
da se prica pred spavanje,jer celu noc sanjaju srpske kurceve,kako se nabijaju na njih,KUZIS?
Nisi mi odgovorio jesi li zavrsio ono sto smo se dogovorili predposlednji put?Hoces li?
A u Marticevoj ulici u Zagrebu,zivi jedna lepa devojka,koja skoro svaki mesec dolazi u Beograd,na nocni provod.I mogu da ti priznam,da je nesto najlepse sto postoji na ovim prostorima.Samo nebus verovao,ja je JEBEM!I to traje evo vec punih godinu dana,na obostrano zadovoljstvo.Voli devojka Srbiju,a da ti nepricam o drugim stvarima.Nego hemoroidu,kad ces ti malo na ovu stranu?Ja te pozivam da budes moj gost u Beogradu,samo od jebanja nema nista,neplaniraj to!Jebem samo zenski deo hrvatske populacije,i to samo onaj lepi!Pozivam te da budes moj gost,ako to prihvatis licno cu te sacekati na granici pod punom licnom odgovornoscu,da te na istu vratim posle vikenda provedenog u Beogradu.Posle tog vikenda,jedino sto budes zeleo jeste to,da postanes Srbinom!!!
Cmarko,budi musko.Ali da znas da si me zabrinuo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Cmarko,pa bio sam prosle nedelje bas u Zagrebu.
Bas sam sa nekim prijateljima bio u lokalu,koji se zove TAUER
slagacu te ali mislim da se nalazi blizu bulevara grada Vukovara

Bravo za tebe turčine,nek si malo i ti vidio svijeta i civilizacije.. Smile Smile
Ajd nek je i purgerija bar nekom zapad i doživljaj.. Smile
Ja bio par dana u nekoj vukojebini zvanoj Madonna di Campiglio,spustio se par puta sanjkama i tako..

Citat
A san o Velikoj Srbije je prica za male nevaljale Hrvate
Nemoj tako čut će te tata šešelj!! Smile Smile

Citat
Kao sto postoji prica,za vase mame,sestre,tete,seke o kuratim Srbima
A jel ti dida pričao priču o kuratim Turcima te kako je njegov pradida prije prve bračne noći poklonio prabaku turskom qrcu??Znam da  je..U besplatnom poklanjanju žena ste svjetski prvaci čovječe.. Smile

Citat
Nego hemoroidu,kad ces ti malo na ovu stranu?Ja te pozivam da budes moj gost u Beogradu,
A koji ću qrac tamo turčine??
Šta ćeš mi pričati ratne priče sa Visa iz 91'?? Smile Smile
Drž se purgerice jer vjeruj ni najmanje ne bi volio da ti ja budem gost!! Smile Smile

@yetyou uhvati se bosanskih priča i  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@yetyou uhvati se bosanskih priča i  Smile Smile

@čmelka ухвати се хрватских прича и  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ja bio par dana u nekoj vukojebini zvanoj Madonna di Campiglio,spustio se par puta sanjkama i tako..
Vidi iskompleksirani majmune,da li ti stvarno mislis da nekoga boli kurac,gde si ti bio?
MADONNA di CAMPIGLIO,pa?Pa i da si bio,a nisi.Nego si jedno malo dalmatinsko iskompleksirano govno!
Pa u nedostatku,argumenata i u zelji da prevazidjes svoju bednu svakodnevnicu,gluvarenja u mestu u kojem
smrdis i izigravas,prvo velikog Hrvata,pa ratnika,pa evo i nove tvoje predstave?
Da stvar bude jos smesnija ti si i nepismeni mali hrvatski pusac kurca.....sanjkama???
Jedi majmune sardele i smrdi tu u tom mestu,u kojem su ti Italijani jebali sve sto je imalo rupu na sebi,pa i kucnu saksiju.A evo javno preko ovog foruma daj mi nacin kako licno da se upoznamo?Prihvatam sta god,samo da te upoznam.Mali potomku pokatolicenih Srba,bicu za par dana na Bracu,imam tamo zemlju i to na Bolu na Bracu,i kucu ,a imam i stan u Splitu.Daj uslove pod kojima hoces da se upoznamo,u bilo kojem delu Hrvatske?A posto si kompleks,gde si odseo u toj vukojebini,kako ti kazes.Pise li u toj brosuri,neki hotel?Licki rambo,babo jebac.Ne isprica nam ni jednu borbu sa Srbima,gde si izvadio sprej i isaro po srpskoj kuci slovo U?Mali misu,tvoj odlazak u Evropu je za tebe  u domenu hodocasca.Volis da si blizu onih koji su te vekovima tlacili,pokusavas da im pridjes,a da se ne plasis bica,a?To malo soldi,koje zaradis puseci kurac evropskoj radnickoj klasi,cisto sumnjam da trosis.A mora da si govno ili iz Zadra ili iz Splita,ali okoline,periferije,a Cmarko?I daj zavrsi vise ono,sto si obecao!
A voleo bih da dodjes u Beograd,ne bih te tukao,ti si mali dobri ustasa,koji samo laje i mase repom.Vodicu te,da se vozis liftom i kupici ti pljeskavicu,da prmenis malo ishranu.Dobices beri-beri od toliko sardela!
A gde ces na leto?

Citat
Nego hemoroidu,kad ces ti malo na ovu stranu?Ja te pozivam da budes moj gost u Beogradu,
A koji ću qrac tamo turčine??
Šta ćeš mi pričati ratne priče sa Visa iz 91'?? Smile Smile
Drž se purgerice jer vjeruj ni najmanje ne bi volio da ti ja budem gost!! Smile Smile

@yetyou uhvati se bosanskih priča i Smile Smile

Citat
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 09:35:29 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Није Чмелка ни из Задра нити из Сплита 100%.
Његов дијелект нема везе са далмацијом нити са загорјем значи остају посавина или
средња босна
са херцеговином такође његово писање нема додирних тачака.
Да је из Горског Котара такође пола ријечи са словом "Ч" не би употријебио,а да
је из истре не би га пола ни разумјели шта пише.
Једину ријеч коју је употријебио да није из горе два поменута региона је "дида".
Или је насељеник у Хрватској или је из горе двије поменуте регије тако испаде да је Чмелка
већ био мој "пацијент". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.