Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:02:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57300 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
...
Dok sam ja konstruktivno spremala podatke za odgovor vas dvojica ste pokazali stvarnu intenciju da nipodaštavate sve ono čemu ne možete da parirate. To je vaša slika.

Pod 1)  - ispričavam se što sam mislio da si muškog roda... Zaista nisam znao. Neće se više ponovit

Pod 2) - a što da činim sa izjavom da Beograd ima 5.000 godišnji kontinuitet kao metropola... nego da se sprdam s tim..

Ako između nekadašanjeg neandertalskog/keltskog/sarmatskog/slavenskog naselja i današnje urbane cijeline Boegrada nema nikakvih vidljivih, opipljivih veza, onda to nije isti grad.

Na području Splita postojalo je ilirsko naselje Aspalathos - pa nitko živ ne tvrdi da je grad Split nastao u doba Ilira.

Shvaćaš li što želim reć?

Nadalje... čemu to "mi ne možemo parirat"? Lažima i tendencioznom prikazivanju nekih činjenica? Da, slažem se... tome zaista ne možemo parirat

ne bih ni ja bolje sročio  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Duhovito, splićo, ali nedovoljno dobro. Ja ne prodajem granice Karlobag-Ogulin-Virovitica, već govorim o stvarnim događajima i činjenicama. Znam ja da je u Hrvatskoj stvoren mit o Vukovaru, ali ostaju neoborive činjenice.

Nisu Srbi tek tako napravili pobunu. Nije baš sve došlo po naredbi iz Beograda. Bilo je tortura i otpuštanja sa posla. Izbacivanje iz stanova. I to baš u većim urbanim centrima Hrvatske. Koliko se ja sećam, ST (Slobodni tjednik) je javno objavljivao spiskove neprijatelja Hrvatske. To su bila imena i adrese Srba, uz brojeve telefona.

Ja sam te 1990. godine služio vojsku u Ljubljani, pa sam imao priliku da čitam tadašnji "tisak" i da gledam tadašnji HTV.

Opet...

Pod 1) - ja ovdje nisam ni poricao niti potvrđivao to o čemu ti pričaš

Pod 2) - nisam primjetio da je ovo tema "Uzroci rata u Hrvatskoj" niti "Vukovar - istina i mit" niti bilo šta drugo...

ergo

S kime se ti svađaš i zbog čega?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 19:42:47 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
SonyEricsson G 502
Evo vidite kako je raspad sfrjota dobrao došao da glavni gradovi ne smetaju jedan drugome u svom blistavom razvoju... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
[quote author=zemunac2 link=topic=281352.msg4575789#msg4575789

Pa, tiger je pomenuo Vukovar, pa ja hteo da pomognem dečku i da ga uputim na neke izvore podataka. Kad smo već celu noć pričali o murinhoo-vom ljubavnom životu, što da ne offujemo još malo sa Vukovarom.  Smile Evo sad smo krenuli i sa predantičkom istorijom.

Sve u svemu, nema ovde svađe, stvarno si mi bio duhovit u prethodnom postu.  Smile

Toliko, sad se vraćamo na temu tj. ljubavni jadi Hrvata i Srpkinja, a može i obrnuto.  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

Pa, tiger je pomenuo Vukovar, pa ja hteo da pomognem dečku i da ga uputim na neke izvore podataka. Kad smo već celu noć pričali o murinhoo-vom ljubavnom životu, što da ne offujemo još malo sa Vukovarom.  Smile Evo sad smo krenuli i sa predantičkom istorijom.

Sve u svemu, nema ovde svađe, stvarno si mi bio duhovit u prethodnom postu.  Smile

Toliko, sad se vraćamo na temu tj. ljubavni jadi Hrvata i Srpkinja, a može i obrnuto.  Smile

a jesi duhovit  Smile

neka, neka  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 20:09:06 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

NIsam ja potegnuo...  Smile nego drugi netko. Ja sam samo pitao doticnog onda nesto dalje na njegovo tvrdenje...ali nema veze....  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Murinjo Bela IV je kralj krune sv Ištvana.hrvatsko-ugarsko kraljevstvo je fikcija hrvatskih nacionalnih romantičara.
Neusporediv je BG kao kapija Balkana i Zagreb sjedište biskupije u Ugarskoj provinciji.Kad je Sulejman kanuni(zakonodavac) na zapadu znan kao veličanstveni krenuo na Beč, krenuo je prirodnim putem preko Beograda na budim pa Beč. A koliko je ZG tada (a i sada ) od strateškog značaja govori i to da nikada turska carska vojska nije ni krenula na tu stranu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c

Nisi mi odgovorio, sta njeni misle o vasoj vezi?  Smile

Iskreno da ti kažem Anea, ja bih bio presrećan da mi ćerka, Beograđanka, koja očito nikad nije videla Sabornu crkvu, a kamoli crkvu Svetog Marka ili Hram Svetog Save dok se oduševljava onom crkvom ( iako pravoslavnom ) i ima izjave tipa: "Pa vi imate i lepšu pravoslavnu crkvu!", nađe bilo kog muškarca i da ostane sa njim. Čak bi mu i platio.
Teške su šanse da bi u Srbiji mogla da zainteresuje nekog.
Poznavao sam ja jednu takvu "lepojku" iz Gornjeg Milanovca koja je zapenila da me ubedi kako je Knin u Bosni. I kako sam ja, poreklom iz Kninske Krajine zapravo Bosanac. Smile
Ja, koji joj nisam ni rod ni pomoz' Bog, platio bi nekom da bude sa njom.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Murinjo Bela IV je kralj krune sv Ištvana.hrvatsko-ugarsko kraljevstvo je fikcija hrvatskih nacionalnih romantičara.
Neusporediv je BG kao kapija Balkana i Zagreb sjedište biskupije u Ugarskoj provinciji.Kad je Sulejman kanuni(zakonodavac) na zapadu znan kao veličanstveni krenuo na Beč, krenuo je prirodnim putem preko Beograda na budim pa Beč. A koliko je ZG tada (a i sada ) od strateškog značaja govori i to da nikada turska carska vojska nije ni krenula na tu stranu.

da fikcija je  Smile samo eto mađari dobri ljudi kakvi jesu hrvatima dali sabor i svaku drugu samostalnost, a jadne slovake, rumunje i ostale podjarmili.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

Nisi mi odgovorio, sta njeni misle o vasoj vezi?  Smile

Iskreno da ti kažem Anea, ja bih bio presrećan da mi ćerka, Beograđanka, koja očito nikad nije videla Sabornu crkvu, a kamoli crkvu Svetog Marka ili Hram Svetog Save dok se oduševljava onom crkvom ( iako pravoslavnom ) i ima izjave tipa: "Pa vi imate i lepšu pravoslavnu crkvu!", nađe bilo kog muškarca i da ostane sa njim. Čak bi mu i platio.
Teške su šanse da bi u Srbiji mogla da zainteresuje nekog.
Poznavao sam ja jednu takvu "lepojku" iz Gornjeg Milanovca koja je zapenila da me ubedi kako je Knin u Bosni. I kako sam ja, poreklom iz Kninske Krajine zapravo Bosanac. Smile
Ja, koji joj nisam ni rod ni pomoz' Bog, platio bi nekom da bude sa njom.

to je moja cura  Smile dosad je hodala samo sa srbima, tako da nije nepoželjna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:02:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.