Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:09:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57239 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

@ tiger

što se tiče Vukovara i koje kriv za tamošnje sranje, pronađi i pročitaj izveštaje koje je u Zagreb slao Marin Vidić Bili, povjerenik hrvatske vlade u Vukovaru 1991. godine.
Takođe pročitaj izverštaj agenta SZUP-a (hrvatske tajne službe) koji se zvao Ferdinand Jukić.
Obojica su Hrvati i članovi HDZ-a.

U oba izveštaja se govori o Merčepovoj strahovladi u predratnom Vukovaru, Jukić tvrdi da je 100 srpskih civila bilo zatočeno po naređenju Merčepa, najveći deo tih Srba se i dan danas vodi kao "nestali".

hoćeš prestati s ovom temom, ako ti kažem da su hrvati krivi za vukovar? od tebe ni ne očekujem da misliš nešto drugo Smile

Ma, nisu Hrvati krivi. Svi dobro znamo da je Merčep ćetnik, koji je samo glumio reinkarnaciju Maksa Luburića. A i ovaj Ferdinand smrdi na Srbina.

Srbi su krivi za svo zlo u Jugoslaviji. Hrvati su nevine žrtve velikosrpske-jugokomunističke agresije. Inače, kao što u Vukovaru niko nije dirao Srbe, tako ni u europskom i civiliziranom Zagrebu niko nije iseckao na sitne komade porodicu Zec. Ili niko nije ubio na sred ulice ženu i sina uglednog zagrebačkog stomatologa, dr. Tepavčevića.

Takve gnusobe rade samo bizantinci, a ne civilizirani europljani, tzv. purgeri.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Ti mora da se sprdaš...

Ne, ne... ti sigurno ne misliš ozbiljno...

u tom slučaju imamo neoborive dokaze da je zagreb još prije 100.000 godina bio metropola, jer su na lokalitetu u krapini, kao i oko medvednice nađeni ostaci pračovjeka  Smile čak smo i satelitske gradove imali  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ma, nisu Hrvati krivi. Svi dobro znamo da je Merčep ćetnik, koji je samo glumio reinkarnaciju Maksa Luburića. A i ovaj Ferdinand smrdi na Srbina.

Srbi su krivi za svo zlo u Jugoslaviji. Hrvati su nevine žrtve velikosrpske-jugokomunističke agresije. Inače, kao što u Vukovaru niko nije dirao Srbe, tako ni u europskom i civiliziranom Zagrebu niko nije iseckao na sitne komade porodicu Zec. Ili niko nije ubio na sred ulice ženu i sina uglednog zagrebačkog stomatologa, dr. Tepavčevića.

Takve gnusobe rade samo bizantinci, a ne civilizirani europljani, tzv. purgeri.

Rukovodeći se onim što piše u tvom potpisu, zaključit ću da u Srbiji ima radikala.

u tom slučaju imamo neoborive dokaze da je zagreb još prije 100.000 godina bio metropola, jer su na lokalitetu u krapini, kao i oko medvednice nađeni ostaci pračovjeka  Smile čak smo i satelitske gradove imali  Smile

Upravo tako. Split za 1700 godina dokumentiranog postojanja ubranog života je ništa, nula, prazan skup prema dokazanom petmilenijskom kontinuumu Beograda.

Sumerani? Egipćani? Memfis? Ur? Mohenjo Daro? Ma to je sve ništa... Beograd, ljudi moji, Beograd...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To je kao da mi daš na uvid Vatikanske anale. Tompsonova stranica. joj zemljo nedođijo Smile
Samo ti idi na njegove koncerte sa crnom kapom i pričaj po forumu kako voliš Srbe. Nije mi jasno što ga toliko braniš (neuspješno) kad je cijela Hrvatska brujala o njegovom ustaštvu.Pa se on malo primirio(uljudio) nakon toga.

faca kakav sad Split gdje se grebza izgubi?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 19:10:12 od kriptonit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

Upravo tako. Split za 1700 godina dokumentiranog postojanja ubranog života je ništa, nula, prazan skup prema dokazanom petmilenijskom kontinuumu Beograda.

Sumerani? Egipćani? Memfis? Ur? Mohenjo Daro? Ma to je sve ništa... Beograd, ljudi moji, Beograd...

beograd ima 4.000 godina, a u zadnjih 500 godina ima rupu postajanja od nekih 300 godina  Smile današnji beograd vuče tradiciju iz zadnjih 200 godina i apsolutno ništa ne podsjeća da je tu išta prije bilo. osim kalemegdana, koji je vojna tvrđava.

povijest zagreba je kontinuirana od njegovog prvog spomena 1094. godine  Smile

http://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_Zagrebahttp://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_Zagreba
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 19:11:58 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ej murinjo al ga pretjera! A kapija Balkana, Eugen Savojski, Mehmed paša i pohod na ugarsku ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
To je kao da mi daš na uvid Vatikanske anale. Tompsonova stranica. joj zemljo nedođijo Smile
Samo ti idi na njegove koncerte sa crnom kapom i pričaj po forumu kako voliš Srbe. Nije mi jasno što ga toliko braniš (neuspješno) kad je cijela Hrvatska brujala o njegovom ustaštvu.Pa se on malo primirio(uljudio) nakon toga.

thompson te toliko kopka? Smile evo predlažem da napišeš jedan seminar o njegovom opusu, pa možda shvatiš da se ne radi o ratnom zločincu i da nije hrvatski pandan mihajloviću  Smile

Ej murinjo al ga pretjera! A kapija Balkana, Eugen Savojski, Mehmed paša i pohod na ugarsku ...

koja je godina koju računate da je beograd osnovan? dakle ovaj beograd, ne nekakav neandertalski grad? jel imate dan grada ili tako nešto?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 19:16:52 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
edit
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 19:17:09 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500

To je bio ilustrativan primjer. Jer Split ima dokumentiranu kontinuiranu urbanu tradiciju unatrag 1700 godina. Naime, točna se zna kada je izgrađena Dioklecijanova palača...

Kažem, samo primjer za onu nebulozu o 5.000 godina metropolitanskog kontinuiteta Beograda
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
jel imate dan grada ili tako nešto?

Imaju dva dana grada.

Prvi je dan kada je lokalni turski beg rekao svom konjušaru: "Ovdje je zgodno mjesto za ispašu konja.... dajder podigni čador". A poslije im se nije dalo micat.

Drugi je dan kada je austrijska vojska ušla u Beograd.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 19:18:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:09:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.