Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:56:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 58129 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7220

Vlado sve sto si ti tako lijepo naveo i sam sebe u to ubijedio je lijepo..ali opet je zivotni standart u Zagrebu dosta bolji nego u Beogradu...to tko ce mi zamjeriti oko cega vidim i to te brine..svaka ti cast! Trebao si tu sliku da postis koja slika to iz blizine...a ne tako iz daleka pa da vidimo kakve su ceste...
@tiger

ostali:

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Zanimljiv fenomen  Smile Smile  ..... isto iz "centra regiona" ......  Smile Smile

Imam utisak da malo povrsno gledas na stvari.
Pa nisam se sigurno potresla zbog grckih studenata.. Svi znamo kako su oni dosli do diploma.. Ali sam se potresla sto jos jedna takva vest odlazi u svet iz Srbije... i to kakve su reakcije na takvu vest. Ako su do sada nasi ljudi bili cenjeni u svetu i nase diplome bile priznate sada ce malo drugacije da se gleda i na nas srbe napolju, tj na nase diplome kada konkurisemo za neki posao...

Pa, ovo stvarno jeste veliki problem... prvo Grcka, pa ostale zemlje EU...
Iskreno... ja svoju buducnost ne vidim u Srbiji, tako da me nepriznavanje diplome zbog sacice neradnika, maminih sinova i pilicara direktno pogadja...

Upravo suprotno... i pored svih tih razaranja, Beograd je grad buducnosti... i ima zvanicno duplo vise stanovnika, nezvanicno tri puta vise... Smiley
 Npr. sta ti je razvoj... 45. godine, Novi Beograd je bio mocvrara... 30 godina kasnije spavaonica... danas je naselje velicine Zagreba, a u poslednjih 5-6 godina postao je i biznis  i soping centar Beograda Smiley

Da svaka cast gradu na tome...samo eto ja nerazumijem Anea kako jedan mali grad onda kao Zagreb koji je eto malo veci od novog Beograda moze da ima veci Budzet od jedne metropole gdje ima toliko ljudi!
 Do cega je to? Kako moze to da bude...

Pa ako su pravljene poslje oslobodjenja od turaka zasto se u centru grada i okolini jos uvijek toliko dijelova grada nazivaju po turskim rijecima..?

Nije bitna lova, bitan je osjećaj ....a osjećajima kod većine naših susjeda u Srbiji upravlja ego (  posljedica zaljubljenosti u komunističku oštrinu koja je ostavila posljedice .... )  i logično je da je BG centar svijeta pa tako i regiona .......  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 17:42:51 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Haha... slike protivavionske odbrane... to su bila vremena... Smile

Da prilozim i ja nesto...  Smile

@Bam Bam

Ako i odem iz Srbije, to ne znaci da cu otici u Hrvatsku...
To znaci da cu otici u neku zaista razvijenu zemlju Wink
S druge strane... ja zivim u Beogradu vec 17 godina... Beograd je moj grad... mnogo vise nego Zagreb... u kome sam bila samo 10-tak puta... Smiley
Npr. Moja majka i tetka su studirale u Zagrebu, znaci... provele su po 5 godina tamo... vec 17, odnosno 13 godina zive u Beogradu... i kada su letos bile u Zagrebu, jedina reakcija je bila: "Jaooo, tako je mali.... ulickan, ali nista se nije promenilo" Smiley

U ostalom... ja sam luda... objasnjavam nesto jednom provokatoru u decijim papucama... Smile

Citat
a osjećajima kod većine naših susjeda u Srbiji upravlja ego

Zasto koristis reci cije znacenje ne znas? Smiley
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 17:55:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Nisam ni mislio da ćeš ići u Hr, nije u tome poanta....Poanta je u tome da se ne vidiš u centru regiona, metropoli svih metropola o kojoj slažeš priču isto kao da je neko sisao veslo u životu pa ne zna gdje je BG i šta je BG danas.Tema bi se trebala zvati : Šta je BG mogao biti da je bilo pameti ......

Reče Slobo jednom : Ako ne umemo da radimo umemo da se bijemo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 17:54:52 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7220
Ovo je Zagreb!?  Smile  Ovo su ciste ulice!? Pa moji prijatelji su objasnjavali da je to prelijepo...

PS Samo jedna riba da valja!?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 17:56:58 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Nisam ni mislio da ćeš ići u Hr, nije u tome poanta....Poanta je u tome da se ne vidiš u centru regiona, metropoli svih metropola o kojoj slažeš priču isto kao da je neko sisao veslo u životu pa ne zna gdje je BG i šta je BG danas.Tema bi se trebala zvati : Šta je BG mogao biti da je bilo pameti ......

Reče Slobo jednom : Ako ne umemo da radimo umemo da se bijemo  Smile Smile
Ja sebe ne dozivljavam kao gospoda boga, tako da ni moje reci nisu uklesane u kamenu...
Ti citiras nesto sto je izreceno u februaru mesecu... ne znas zasto su izrecene i sad kao neki utripovani baja pokusavas da mi spustis...
U sustini... ti na osnovu jedne recenice izvucene iz konteksta donosis zakljucak kako je biti u centru regiona...
Za tebe je Gebels malo dete... zvacu te od sada Blebels... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
kod tebe mi smeta sto si subejktivniji od svih hrvata na forumu..dosta, tako da tek sa tobom necu na tu temu pricati.

kako subjektivan??
ja baš uopće ne iznosim svoje mišljenje samo isključivo pobijam neke predrasude i krive informacije podacima na koje naiđem
svoje mišljenje rijetko iznosim osim u zaključcima
pa prvo, ti si rekao jedini na forumu da ce uskoro hrvatska za srbiju biti ko svajcarska...
to jejedna notorna glupost.
mozes reci da cete uvek biti korak ispred(sto opet ne mora da bude tacno ni netacno na duze staze)
ali ovo je bas onako...neumesno.

veruj nama koji smo na svojoj kozi osetili sta je drasticna promena za 2 godine.
ti jednostavno nemas dovoljno uvida u nasu situaciju i nasu noviju istoriju cim poredis zastavu sa nasim jakim fabrikama.
suvise si neobavesten a jos i subjektivan sto te kao ucesnika diskusija spusta daleko ispod tvojih zemljaka na forumu Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@ modelsica

Izrečeni stavovi su činjenice, a ne spuštanje.Blebelsice - modelsice  Smile Smile

Jedino ako je izrečeno u afektu onda priznajem da to ne treba računati .....postavlja se pitanje koliko puta dnevno si u afektu??  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 18:05:18 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat: blaCkie87
Citat
Najveci sajam automobila Jugo-Istocne Evrope.

Beogradski sajam automobila nije ni veći ni  bolji od Zagrebačkog !!!

ufff...
ima toga i kod nas, ali u svakom slucaju Smile Smile Smile

p.s. pusi, nemoj biti primitivna!
 Smile Smile

ljudi, ovde vi malo brkate pojmove.

pricamo o ekonomskom centru

svakako je zagreb pozeljniji za zivot od BG-a.
i Novi Sad je.
i vrsac.
ali to nema veze sa ovom temom.

eventualno moze imati veze sa cenom nekretnina, ali nista vise...

a i realno je da BG u buducnosti bude ispred ZG-a u regionu, mada, meni je po svemu o cemu pricamo logicnije da Bukurest bude ispred BG-a, BG ispred ZG-a i tako dalje... Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 18:13:25 od Cherchil »
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Blebels, sta je cinjenica? Smiley
Necije subjektivno misljenje nije cinjenica. Smiley

Optuzujes nas da nama upravlja ego, a ne znas sta je ego po Frojdovoj teoriji... Smiley

To sto ti i Triger donosite neke zakljucke na osnovu novinskih clanaka i kafanskih prica je samo vas problem.
Toliko vas boli sto u naslovu stoji onaj deo "..., Beograd ga sustize" Smiley

OK. Zagreb je trenutno centar regiona... ali to nece jos dugo biti...
Pomirite se sa tim. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:56:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.698 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.