Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 02:44:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Najbolji zenski atribut su:
grudi
17.1%  (37)
zadnjica
31.9%  (69)
noge
20.4%  (44)
lice
30.6%  (66)
Ukupno glasova: 132
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zadnjica, noge ili grudi?  (Pročitano 62147 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Pa ne radi se samo o prirodnoj sirini kukova, vec o.... am... kako to da nazovem... oplati...

Samo jednom u životu sam se ugojila nekih 7,8 kg i svi su mi govorili kako super izgledam, a ja sam se osećala tako teškom i tromom, kako da ne mogu da se sagnem uopšte.
Visoka sam i mršava, mogu da se uvučem u svaki komad odeće koji poželim...osim regularnih pantalona koje mi sve listom spadaju.
Htedoh reći da ženstvenost nije nešto što je definisano obimom kukova ili grudi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
E hebem ti muškarca koji će da ide u teretanu i da se gruva samo da bi mogao da nađe ribu za prirplod. To su najveći paćenici na svetu.  Smiley 1

Ako to ne radiš zbog sebe i svog mentalnog i fizičkog blagostanja, onda ne nemoj raditi. No, tuđa motivacija nije moj problem, samo obzerviram. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
A, jbg... svakog ubija u pojam njegova gradja...

Nije tacno.
Ja obozavam svoju gradju i svakodnevno vezbam da bi bila u jos vecoj formi.
Kakva god da je gradja,mozes i  trebas izvuci maximum iz nje.
Inace ces biti nezadovoljna celi zivot, a i ljubomorna na sve vredne zene koje su to uradile. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Izvinite me, ali ovde moram da pribegnem grafickom objasnjenju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Citat
E hebem ti muškarca koji će da ide u teretanu i da se gruva samo da bi mogao da nađe ribu za prirplod. To su najveći paćenici na svetu.

a šta će oni likovi sa ružnom facom? ako je ružan u faci, mora da to kompenzuje na neki drugi način, pa ako već nema pare, uvek može telo da uradi. išao sam u teretanu prošle godine nekih 4 meseca i tamo upoznao mnogo ružnih a nabildovanih likova.... dobro, ružan je prejaka reč, ali nisu lepi.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Hahaha, ti devojko nikako da shvatis da postoje ljudi kojima je jako bitno da su u dobroj formi i zategnuti. A pritom da rade i na svojoj inteligenciji i duhovnosti. Da, da - to postoji i nije retkost.
Ako imas debele noge i clanke, to nije smak sveta. Mozes vezbama oblikovanja smanjiti mast i izvuci najbolje. Ima dosta muskaraca koji se loze na jaku, zategnutu, misicavu nogu...ne kao kod Safeta Susica, vec zenski oblikovanu.
Ako si ti nezadovoljna svojom gradjom, glupo je da kazes da je to svaka zena, jer ima nas kojima je Bog podario savrseno telo i koji radimo na njemu svakodnevno da bi sto duze bilo lepo. A naravno da imamo druge stavri gde smo zakinuti i gde treba da poradimo. Niko nije savrsen ali je jako dobro stremiti savrsenstvu na svakom mogucem polju. Nesto najgore je zaliti sebe i predati se ocaju jer te prirodaa negde zakinula. To ne vodi nicemu... osim mrznji prema drugim ljudima koji su imali vise srece.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Pa, ako nista drugo... moje prorocanstvo od pre 4 strane se ostvarilo...

All hail  Me!  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
Htedoh reći da ženstvenost nije nešto što je definisano obimom kukova ili grudi.

Pa nije da nije....svakako da je zenstvenija zena sa oblinama od zene daske ravnih kukova i bez grudi.
Daska mora da ima samo tako jaku licnost da bi dobila epitet zenstvene, a obla i ne mora - dovoljno je baciti pogled na nju. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
E hebem ti muškarca koji će da ide u teretanu i da se gruva samo da bi mogao da nađe ribu za prirplod. To su najveći paćenici na svetu.  Smiley 1

Ako to ne radiš zbog sebe i svog mentalnog i fizičkog blagostanja, onda ne nemoj raditi. No, tuđa motivacija nije moj problem, samo obzerviram. Smile
Jasno... Mislim ne znam koga si oznacila sa onom gornjom konstatacijom, al dobro, pre svega, to je slika indijanaca i karikiranje svih ostalih koji idu u teretanu...

Svako radi na sebi iz svojih razloga... Ja recimo nisam usao u teretanu par godina... Mrzim taj seljacki izgled, bidze tridze, majmunke...

Ja treniram da bih zadovoljio svoje standarde, ne one koji mi drugi namecu...
Plivanje, sklekovi, zgibovi i razne vrste sportova su po meni savrseno dovoljni... Svaka krpa nadje zakrpu, tako se meni ne svidjaju jake ribe, isto tako njima se ne svidja sto nemam jacu ruku...(glup banalan primer)

Hahaha, ti devojko nikako da shvatis da postoje ljudi kojima je jako bitno da su u dobroj formi i zategnuti. A pritom da rade i na svojoj inteligenciji i duhovnosti. Da, da - to postoji i nije retkost.
Ako imas debele noge i clanke, to nije smak sveta. Mozes vezbama oblikovanja smanjiti mast i izvuci najbolje. Ima dosta muskaraca koji se loze na jaku, zategnutu, misicavu nogu...ne kao kod Safeta Susica, vec zenski oblikovanu.
Ako si ti nezadovoljna svojom gradjom, glupo je da kazes da je to svaka zena, jer ima nas kojima je Bog podario savrseno telo i koji radimo na njemu svakodnevno da bi sto duze bilo lepo. A naravno da imamo druge stavri gde smo zakinuti i gde treba da poradimo. Niko nije savrsen ali je jako dobro stremiti savrsenstvu na svakom mogucem polju. Nesto najgore je zaliti sebe i predati se ocaju jer te prirodaa negde zakinula. To ne vodi nicemu... osim mrznji prema drugim ljudima koji su imali vise srece.
Slazem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Pa kad nemas nista drugo... naravno da ti je imperativ telo...

To niko ne spori... 
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 02:44:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.