Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:49:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Najbolji zenski atribut su:
grudi
17.1%  (37)
zadnjica
31.9%  (69)
noge
20.4%  (44)
lice
30.6%  (66)
Ukupno glasova: 132
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zadnjica, noge ili grudi?  (Pročitano 62138 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Lolana, za tebe jedna nova rec... nadam se da ces je jednom razumeti -  "razlicitost"

Kada je shvatis, prestaces da izigravas dezurnog psihijatra i postavljas dijagnoze...
Ovo ostalo je i onako litanija hiljadu puta ponovljenog bullshit... misljenja... tako da cak necu ni da procitam.. Wink

Jesi to procitala njegovu knjigu ili si pogledala "onu" emisiju?

Nisam citala... samo samo me je sve ovo  podsetilo na neke njegove price o gladijatorstvu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
dobro bre buki ajd mi sada lepo objasni zasto bih ja isla u teretanu da se zategnem i sta vec ako ne zelim sebi da se dopadnem?
kome bih ja, eventualno, jos trebalo da se dopadam?

ti i tebi slični niste u ovoj priči. ti si majka i supruga... što se mene tiče ti si ostvarena žena i nadam se da se i tako osećaš.
gađao sam ove ostale.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
E mnogo ste licemerni... kao hejt na one koji vežbaju da bi se dopali suprotnom polu, mi vežbamo samo zbog sebe i svog zdravlja kuracpalac... ma daj.
onaj ko ide u teretanu, uvek ima za jedan od motiva da bi dobro izgledao, a čovek sigurno ne želi da dobro izgleda zbog sebe koliko god se vi ubeđivali u suprotno.
Covek prvenstveno ako vezba treba da to radi zbog sebe i da bi on sebi lepo izgledao i bolje se osecao a kada si takav imaces i samopouzdanja za druge stvari

Normalna je i zelja da te drugi vide lepog ali to je ionako stvar perpektive. Mozes ti da budes lep kao Adonis a opet ce postojati neko kome to nisi pa ako naletis na takvog nekog ode ti motivacija za vezbanje kao i samouverenost

Zato i trebas najpre gledati sebe kada to radis
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
imperativ je biti zadovoljan sobom,

Slažem se.
Molim te, dopusti drugima da tu rečenicu tumače na način koji njima odgovara i koji oni smatraju svrsishodnim.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nisam citala... samo samo me je sve ovo  podsetilo na neke njegove price o gladijatorstvu...
Losa asocijacija. Predlazem svima da pogledaju Ducijeve govore... Medjutim ovo sto mi pricamo je toliko banalno da mene fascinira kako ti neces da prihvatis tudje razmisljanje kao zdravo, vec uvek moras da pravis paralelu sa nekim krajnjim "vrednostima"...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
dobro bre buki ajd mi sada lepo objasni zasto bih ja isla u teretanu da se zategnem i sta vec ako ne zelim sebi da se dopadnem?
kome bih ja, eventualno, jos trebalo da se dopadam?

ti i tebi slični niste u ovoj priči. ti si majka i supruga... što se mene tiče ti si ostvarena žena i nadam se da se i tako osećaš.
gađao sam ove ostale.

e jbg. pa i ja sam nekad bila devojka Smile
svejedno, godinu dana sam isla na pilates jer sam htela da izgledam lepo. isla bih i dalje da nisam ostala u drugom stanju.
ja kad idem, idem iz zdravstvenih razloga, jer mi visak kilograma smeta. bole me ledja i desna ruka. to mi je cika doca preporucio Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat
E hebem ti muškarca koji će da ide u teretanu i da se gruva samo da bi mogao da nađe ribu za prirplod. To su najveći paćenici na svetu.

a šta će oni likovi sa ružnom facom? ako je ružan u faci, mora da to kompenzuje na neki drugi način, pa ako već nema pare, uvek može telo da uradi. išao sam u teretanu prošle godine nekih 4 meseca i tamo upoznao mnogo ružnih a nabildovanih likova.... dobro, ružan je prejaka reč, ali nisu lepi.
Da, ali ako je ružan, ružan je i bez tone mišića i sa njom. Ne znam zašto ne možete da ukapirate da se žene ne lože na masu, nego na sklad.

Fizička neprivlačnost kompenzuje se šarmom, duhovitoću, pričom...
To što može da digne 200 kila iz benča ružnog tipa ne čini lepim. To je i dalje isti ružni tip, samo što može da digne 200 kg.

E hebem ti muškarca koji će da ide u teretanu i da se gruva samo da bi mogao da nađe ribu za prirplod. To su najveći paćenici na svetu.  Smiley 1

Ako to ne radiš zbog sebe i svog mentalnog i fizičkog blagostanja, onda ne nemoj raditi. No, tuđa motivacija nije moj problem, samo obzerviram. Smile
Jasno... Mislim ne znam koga si oznacila sa onom gornjom konstatacijom, al dobro, pre svega, to je slika indijanaca i karikiranje svih ostalih koji idu u teretanu...

Svako radi na sebi iz svojih razloga... Ja recimo nisam usao u teretanu par godina... Mrzim taj seljacki izgled, bidze tridze, majmunke...

Ja treniram da bih zadovoljio svoje standarde, ne one koji mi drugi namecu...
Plivanje, sklekovi, zgibovi i razne vrste sportova su po meni savrseno dovoljni... Svaka krpa nadje zakrpu, tako se meni ne svidjaju jake ribe, isto tako njima se ne svidja sto nemam jacu ruku...(glup banalan primer)
Ni na koga posebno nisam mislila, nego na to što primećujem u svom okruženju, po tim teretanama i fitnes klubovima u koje sam odlazila.

Pazi, i ja intenzivno treniram i stalo mi je da budem i snažna i okretna. I mislim da svako to svom telu duguje.
Ali, ja sam govorila o onim nesretnim slučajevima kada se nešto sasvim deseto nastoji kompenzovati teretanom i suplementima. Znam iz viđenja bar 10 likova nižih od mene (a pazi, nisam ni ja žirafa, imam oko 174cm), a nabildovanih kao da si im u dupe gurnuo pumpu za bajs pa ih nagruvao. Komika.  Smile

Visna, mala piša, ružna faca, nedostatak prednjih zuba ili tupavost... nisu nešto što se može kompenzovati teretanom i mišićima. Što opet ne znači da takvi ne mogu i ne treba da vežbaju... ali da ne očekuju da će da se vade na mišiće, a imaju nekih drugih, realnih nedostataka.

Comprendo? Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
obozavam ovu temu  Smile

cak sam saznala i ime nove sekte  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Nisam citala... samo samo me je sve ovo  podsetilo na neke njegove price o gladijatorstvu...
Losa asocijacija. Predlazem svima da pogledaju Ducijeve govore... Medjutim ovo sto mi pricamo je toliko banalno da mene fascinira kako ti neces da prihvatis tudje razmisljanje kao zdravo, vec uvek moras da pravis paralelu sa nekim krajnjim "vrednostima"...

Rekoh da je to samo asocijacija... bar moja.. Nekako mi je uz tu pricu o savrsenim telima iskocio on pred oci... a zatim i kult tela koje gaje totalitarni rezimi...

Ja nikako ne mogu da prihvatim tudje misljenje kao zdravo, jer u startu odbacujem stav da je bilo cije (pa i moje misljenje) zdravo... Smiley
Svako je podlozno kritici i preispitivanju... (pa i moje)

Ali... to je prica za neke druge forume... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
obozavam ovu temu  Smile

cak sam saznala i ime nove sekte  Smile  Smile
kako, kako?  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:49:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.