Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zadavio devojku i pobegao iz stana, policija traga za osumnjičenim  (Pročitano 9409 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
UPLAKANI ALEKSANDAR: Nisam hteo da ubijem Stelu, ne znam šta mi je bilo!
Mladić osumnjičen da je udavio Stelu Gundelj (26) uhapšen je oko 6.30 časova kod studentskog doma na Karaburmi. Nakon saslušanja određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati

Foto: Facebook
Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je udavio Stelu Gundelj (26), uhapšen je oko 6.30 časova kod studentskog doma na Karaburmi u Beogradu.

On je priveden u sedište beogradske policije, gde je utučen i uz plač pokušavao da objasni zašto je ubio devojku.

- Žao mi je, nisam hteo da je ubijem. Ne znam šta mi je bilo – bile su prve reči Škundrića izrečene pred istražnim sudijom.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Kako saznaje naš portal Šundić je nakon ubistva nazvao drugara i priznao mu šta je uradio, nakon čega je ugasio mobilni telefon da ga policija ne bi mogla locirati.

Policija je, kako saznaje naš portal, postavila zasede na sva mesta na koja bi se osumnjičeni mogao pojaviti.

Tako se Šundrić u jednom momentu pojavio u studentskom domu na Karaburmi gde je jedno vreme boravio, a kada je ugledao policiju popeo se na krov i pretio da će skočiti.

Ubeđivanje je veoma kratko trajalo i on se u suzama predao policiji.

KOMŠIJE GA PAMTE PO ČESTIM LJUBOMORNIM SCENAMA!

Kako Telegraf saznaje od stanara zgrade u kojoj su živeli Aleksandar i Stela, Šundić je često pravio ljubomorne scene svojoj devojci.

- Mnogo puta je znao da viče na nju jer mu se učinilo da je tu i tamo pogledala nekog dečka. Zgrada je često odjekivala zbog njihovih svađa – kaže za naš portal stanar zgrade, koji je želeo da bude anoniman.

Podsetimo, Šundić i Gundeljeva živeli su u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković. Mladić je devojku ubio u krevetu.

NIJE KRIVIČNO GONJEN NI KAŽNJAVAN!

Prema saznanjima našeg portala osumnjičeni za smrt Stele Gundelj, Aleksandar Šundić nije bio pod dejstvom alkohola ili droge, niti je ikada kažnjavan, a zločin je navodno počinio jer je posesivno ljubomoran.

- Šundić nije bio nikada krivično gonjen niti kažnjavan, a u trenutku hapšenja nije se nalazio ni pod dejstvom alkohola ili droge. Prema prvim zaključcima ubistvo je počinio jer je posesivno ljubomorna ličnost – tvrdi naš sagovornik iz istrage.

(E. T.)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 
Ово је већ не знам ни ја кој пример по реду где лепе и фине девојке страдају!

И треба да их млате и убијају кад се забављају са љубоморни скотовима, шта кој курац ради
са њим кад је љубоморан! Жене воле да буду лемане и то ти је!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Alcatel One Touch
Citat
- Šundić nije bio nikada krivično gonjen niti kažnjavan, a u trenutku hapšenja nije se nalazio ni pod dejstvom alkohola ili droge. Prema prvim zaključcima ubistvo je počinio jer je posesivno ljubomorna ličnost – tvrdi naš sagovornik iz istrage.
Lepo sam rekao, neko ludilo je ušlo u ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Жене воле да буду лемане и то ти је!

Jel ovo neko lichno priznanje?
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 
Citat
Жене воле да буду лемане и то ти је!

Jel ovo neko lichno priznanje?
Погледаш мој потпис и све ти јасно.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ubica na dan zločina poslao SMS porodici; Majka: Odmah sam znala da nešto nije u redu

Aleksandar Šundić (23) koji je juče uhapšen jer je u sredu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, poslao je na dan ubistva, oko 6.20 ujutru majci Svetlani i bratu Nemanji SMS poruke.

Telo zadavljene Stele Gundelj pronađeno je u stanu koji je iznajmljivala u Ulici Radovana Simića Cige 46 u sredu oko 10.20 sati. Aleksandar Šundić, koji je osumnjičen da je izvršio ubistvo, pozvao je prijatelja telefonom rekavši mu da misli da je ubio Stelu i pobegao. Uhapšen je dan kasnije na krovu studentskog doma Karaburma.

Na dan zločina, Šundić je majci Svetlani poslao poruku "Majko, volim te", a starijem bratu Nemanji "Brate moj, volim te najviše na svetu".

- Uplašila sam se. To nikada nije uradio, posumnjala sam da nešto nije u redu. Odmah sam ga pozvala. Javio se. Pitala sam ga da li je dobro. Trebalo je da ide na neki ispit. Brzo je prekinuo vezu. Posle toga ga više nisam čula. Oko podneva su nam javili za zločin - priča majka osumnjičenog.

U porodičnom domu Šundića u selu Krčevac kraj Topole, brat Nemanja sedi kraj majke svetlane koja neprestano plače.

- Aleksandar je upoznao Stelu u junu 2012. On je bio u čitaonici studentskog doma na Karaburmi, a ona mu je prišla. Odmah je došao do mene, ispričao mi da je upoznao predivnu devojku i da se zaljubio - priča Nemanja.

Upoznali se u čitaonici na Karaburmi: Šundić i Stela Gundelj

Nemanja Šundić kaže da su se Aleksandar i Stela često svađali.

- Brat je u poslednje vreme mislio da ga vara. Potpuno se promenio, ali nije smeo da joj uzme život - kaže kroz suze Nemanja.

Brat osumnjičenog navodi da su svi znali koliko su se Aleksandar i Stela voleli i da su bili nerazdvojni.

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
I drama se nastavlja sa naziranjem epiloga...

Ubica devojke skočio s Palate pravde

Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26) iz Stare Pazove u stanu u beogradskom naselju Medaković, skočio je sa drugog sprata Palate pravde. U kritičnom je stanju.

On je skočio sa drugog sprata u krugu zgrade dok su ga sprovodili kod istražnog sudije, javlja izveštač "Kurira".

"Blic" javlja da je mladić zbrinut u Urgentnom centru, da se nalazi u kritičnom stanju i da daje znake života.

Prema rečima očevidaca prilikom njegovog pada unutar zgrade odjeknuo je veoma jak zvuk, da su svi prvo pomislili da je eksplodirala bomba, javlja "Telegraf".

Šundić je uhapšen juče ujutru u studentskom domu Karaburma, ali se pre hapšenja na krovu studenjaka odigrala prava drama, jer je mladić pretio da će da skoči i ubije se.

"Kad ih je ugledao, Aleksandar je počeo da beži. Utrčao je u dom i popeo se na krov zgrade. Približio se ivici i povikao: "Ne prilazite mi! Skočiću, ubiću se!" Bio je mnogo potresen, sve vreme je plakao - kaže jedan od očevidaca.

Policajci su ipak posle desetak minuta ubedili Aleksandra da se preda.

Dok su ga policajci privodili, plakao je kao dete i ponavljao: "Šta sam to učinio, nisam hteo da ubijem Stelu, nisam hteo“ , kaže izvor "Kurira".

Aleksandar je, prema rečima izvora, na saslušanju u policiji priznao zločin.

"Rekao je da je bio zaljubljen u Stelu, ali da je sumnjao da ga vara. Mladić je bio bolesno ljubomoran i posesivan" kaže sagovornik "Kurira".

(MONDO)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Potpuno se promenio, ali nije smeo da joj uzme život

ајде?

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Aleksandar je upoznao Stelu u junu 2012.

.. ni godinu dana veze a on tako besno ljubomoran ..  Smile

Za ovakve nema leka a nažalost sve ih je više i više
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Alcatel One Touch
Znači još jedan psiho slučaj. Smile
Mogao sam da predpostavim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.