Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana prodaje alkohola u beogradskim prodavnicama od 22 sata do 6 ujutru  (Pročitano 47720 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Nemojmo da zaboravimo panchevce...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Nemojmo da zaboravimo panchevce...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pancevci su najgori vozaci... NS je super za njih...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Pancevci su najgori vozaci...

Zato kad padne kisa Beogradjani se pogube ko da pada ne znam sta. Kolaps totalni.

To za Pancevce vozace je izvikana prica jer je Pancevo najblize Bg-u pa ih i ima najvise.  Dok vidis dva tri pancevca vozaca koji su nesto zajebali u saobracaju vidis bar 15-20 bg vozaca, ali to se ne racuna. Samo ovi bodu oci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Ja vrlo retko alkohol kupujem pre 10 Smile

Saksija, tegla, flasa ili kesa sa urinom... a ti ne znas ni iz kog ulaza je doletelo ni sa kog sprata... a visine i do 13. spratova, masa puta ubrzanje prave cuda.  Smile Smile Smile
To se desava u filmu jedan na jedan i nigde drugo Smile

Tek sad videh... ocigledno je da nisi boravio u blokovima.  Smile

A ovo sa urinom je najefikasnije... ortaka je smaralo dranje nocima u letnjem period... bacao paradjz, krompir, kese sa vodom... nije hteo kao ludi penzioneri da baca saksije i flase jer se plasio da ne ubije nekog... 11. sprat, ipak je visina.

I dodje na ideju da se ispisa u kesu i da ih gadja. Zalio ih je tako dva puta i posle toga vise nisu sedeli. Ocigledno da je strah od toga da te neko ne okupa pisackom mnogo veci od flase u glavu... gore i gadnije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
неко негде сматра да је испао паметан и поноси се тиме што је с терасе гађао људе кесама у које се испишао ... ти то бацање којечега кроз прозор на неког ко те нервира сматраш редовним и нормалним ... иако би требало да буде сматрано пичкастим и презира достојним ...

е нек ми Бог поживи овај завичај са све блатом до колена и сељацима који се боду ножевима ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
неко негде сматра да је испао паметан и поноси се тиме што је с терасе гађао људе кесама у које се испишао ... ти то бацање којечега кроз прозор на неког ко те нервира сматраш редовним и нормалним ... иако би требало да буде сматрано пичкастим и презира достојним ...

е нек ми Бог поживи овај завичај са све блатом до колена и сељацима који се боду ножевима ...

Ne razumesh ti to jZma... mi dodjoshi shto izbacujemo smece u kontejner, ne pushtamo glasnu muziku posle 21h, ne gadjamo sa 11 sprata ljude kesama sa urinom... ne razumesh ti to...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ne blejim po blokovima a i oni koji su blejali ili su odatle nisu se zalili na slicne stvari Smile

Imaju i kod nas zgrade i ljudi koji bleje ispred zgrada i prave buku pa se nikad nije desilo da bilo ko bilo sta baci na njih. Ima tu dosta pametnih ljudi, nasao bi se covek koji je bacio i tu bi on zavrsio drustveni zivot u gradu. Morao bi da se preseli verovatno. Smile

Mislim stvarno je mnogo gadno da ti neko baci pisacu na vugla Smiley 1 Smile

Kraj broj 1 je moj kraj i tu ima jedno 20 zgrada od kojih je nekoliko sa po 18 spratova. Godinama se u zutim zgradama skupljalo svako vece po 100 i vise ljudi, nikad nije bilo problema.
Kraj broj 2: Kameno korito 10-tak zgrada sa po 15 i vise spratova kad god prodjem neki klinci piju tamo, nisu se zalili na bacanja sa zgrada.
Kraj broj 3: Omladinska iliti uzicka dolina silikona, tu ti je buka 24/7. Smile Isti slucaj kao gore.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

hro Uzice.jpg
(193.85 KB, 800x471)
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 17:43:03 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Mislim stvarno je mnogo gadno da ti neko baci pisacu na vugla Smiley 1 Smile

Loshe iskustvo sa golden shower?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
jesi slusao pesmu djecaci-lovrinac Smile

PS: ubacio sam gore edit Smile
PS2: ono gore su samo centralni delovi grada, ima i mnogo gorih mesta van centra Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 17:44:38 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.