Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana prodaje alkohola u beogradskim prodavnicama od 22 sata do 6 ujutru  (Pročitano 48145 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Dok ga obore, bar cu mu 3 puta obezbediti kaznu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ovo sto pisete da vutra smanjuje opreznost kod vozaca je cista laz.

O travi i alkoholu sam pisao dosta na zdravlju i uopsteno je dokazano da trava manje steti od alkohola, tako da je ta rasprava krajnje glupa i bezvezna.

Uostalom, sva sranja koja se desavaju posebno u saobracajnim nesrecima desavaju se 90% zbog prevelike doze alkohola. Ne znam da li je ikada neko napravio saobracajnu nesrecu sa ubistvom zato sto je popusio jedan ili vise dzointa.

Totalna besmislica bez ikakvih cinjenica vec samo neke generalizovane, subjektivne i totalno neargumentovane price.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2011, 02:58:47 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Ne znam da li je ikada neko napravio saobracajnu nesrecu sa ubistvom zato sto je popusio jedan ili vise dzointa.

Ja znam.Dva slučaja.Pisala sam već o tome.
Vi duvači niste principijelno ništa bolji od alkoholičara ili pušača.
Zlo je zlo, i ne treba ga premeravati i obmanjivati sebe kako je malo zlo bolje od većeg zla.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 15
Hah... svi ovi sto se bune, za mesec dana ce izlaziti iz prodavnica iz 22h...

Da se ne lazemo... hteo ne hteo... covek se na kraju dobro izdresira...  Smile

Inace, snimci i slike sa tog protesta su mi i def. zgadili cuganje na ulici...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Uskoro ce kao u razvijenim zemljama Afrike, alkohol biti zabranjen sem za strance.

Kako ide slogan naseg turizma:" Lepe zene i lud provod na splavovima "! U prevodu znaci sex i ludovanje u alkoholu.

E propade nam turizam u gradu.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Kao sto rekoh ja sam sinoc kupio pivo posle dva "molim te", tako da je ovaj zakon uplasio prodavce, al za malo.
I onako sve prodavnice koje rade posle 12 zaradjuju iskljucivo na alkoholu i pljugama (da dodam i rizle da se ne uvrede ovi komani Smile ).

Inace cela ova prica o travi kao manje stetnoj supstanci i nije bas tacna jer mnogo je sad hemije u celoj toj prici...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung S8
Citat
Ne znam da li je ikada neko napravio saobracajnu nesrecu sa ubistvom zato sto je popusio jedan ili vise dzointa.

Ja znam.Dva slučaja.Pisala sam već o tome.
Vi duvači niste principijelno ništa bolji od alkoholičara ili pušača.
Zlo je zlo, i ne treba ga premeravati i obmanjivati sebe kako je malo zlo bolje od većeg zla.

Znam i ja dva lika koji su prosle nedelje bili na Mesecu. Kazu da je okej gore, ali ne moze da se dise, pa se vratili dole.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2011, 11:55:35 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Da, da..živi ti u poricanju..trava će ti svakako dobro u životu doneti. Samo napred.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ранере друкаро  Smile

Иначе ... не знам ни једног лика од ових који циркају машала, да му није филинг да одгледа филм или слуша музику рецимо, без да се налије алкохола ''да изоштри чула'' ... а знам их двојицу која ретко шта да раде без да сваре џоинт и кану пар капи за очи  и дођу себи ... тај трип да им тако баналне ствари као што су музика и ситнице у филму измичу ако нису урађени ... ми је био некако да се најежиш. Као да им је нормално стање кад их држи трава него кад су нормални.

Додуше то су људи са преко 15 дина стажа па је и питање да ли су само на трави ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia krntija
Ja znam lika koji duva 20+ godina. Gotivan čovek.  Smile

Znao sam ga odavno, dobar je sa mojim burazerom, iako je stariji od njega mislim 13 godina, dakle čovek sad ima oko 43, 45 u vrh glave, al znaju se sa basketa i tu su se zgotivili. Naravno, ja sam se tu, oko terena, vrmzao sa loptom sa svojih 12-13 dina i gledao tu ekipu non stop kako igraju, kupio fore, dohvatao lopte, samo da bi im se učipio nekako nadajući se da će me jednom pozvati u ekipu.  Smile Na kraju se i to ostvarilo, sa 16-17 godina. Falio im jedan za 3 na 3 i ja naravno uvek bio tu, gledao i oni "aj mali upadaj" a ja u delirijumu jeeee  Smile

I tako ja skrenu sa teme kao i obično  Smile Dakle čovek, upozna me dok sam još bio klinja, gotivio mog burazera. I tako jednom, sećam se bila neka kiša, ja u Rudovcima kod dede, čekam autobus za Lazarevac. I on me spazi, stane, pita jel treba prevoz i uđem u kola. I on meni priča kako je bio u Aranđelovcu i zvao ga ortak da dođe, nabavio kvalitetno duvanje, pa pošao kod njega da degustira.  Smile

I kaže mi tad da duva već 22,3 sad već sigurno 25 godina. Nikad sranje nije napravio i stvarno nije, bar ne koliko ja znam. Važi za kul tipa. I on priča šta je sve duvao, koliko je duvao, gde je duvao drke mrke... i najjača fora - lekari mu faktički zabranili da prestane da duva. Kaže valjda mu je ceo organizam navikao na to, da ako bi prestao da duva, narušilo bi se taj balans u organizmu i strefio bi ga infarkt il šta već... Praktično, njegovo telo više ne može bez vutre.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.