Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana prodaje alkohola u beogradskim prodavnicama od 22 sata do 6 ujutru  (Pročitano 48286 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Licemerno je sprečavati prodaju alkohola kad se na svakom ćošku prodaju gandža i amfetamini. Čak u ekstremno konzervativnim državama u pogledu alkohola i droge ljudi se drogiraju tako što pumpom za bicikl napumpaju vazduh u debelo crevo. Ovo je samo besmislica zbog koje će nekoliko ljudi imati štetu a niko korist.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Bili smo u 5,6 klubova takodje u centru, nikad mi niko nije trazio licnu kartu, niti bilo kakav dokument

Pa da imaš 15 godina, tražili bi ti.
Iskreno, nemam pojma gde si bila..verovatno u tim lokalima za turiste po centru koji rade dok ima ljudi.
Ja sam jedna ulica do glavnog trga...nijedan kafić ne radi posle 23 h.Vikendom malo duže.
Doduše, ne znam kad si ti bila poslednji put..malo su pooštrili i ovde propise.
Na Vaclavaku verovatno sve radi duže..to je turistički reon..tamo ne zalazim..Sodoma i Gomora.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Licemerno je sprečavati prodaju alkohola kad se na svakom ćošku prodaju gandža

Em je zdravija od alkohola (i cigareta) em nikad naduvan covek nece napraviti ni priblizno sranje kakvo ce napraviti pijan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Ne,nego zato sto nisu svi bas zdravi u mozak,pa kad se napiju,ponasaju se kao onaj Tasmanijski djavo.

Za takve vec postoji zakon... Ne vidim smisao zabrane...

A,jbg,lakse je uvoditi zabranu,nego pokrenuti dupe nekad i resiti nesto.

Najbolji je primer Studentski park-svi znaju da se u njemu skupljaju ili narkomani,ili oni skin ili metal bolidi(oni najgori slucajevi).I svake noci zandarmi dodju u dzipu do trga,parkiraju ispred parka,i onda idu i bleje okolo.Umesto da udju unutra,i protresu sve redom,ili bar ostanu tu(buduci da se skoro svako vece dogadja bar neka mala frka),jok,oni odu i bleje.Mislim,onakve masine,ko im sta sme,da oce,ocistili bi ceo park zauvek.ali,jbg,sta to vredi,kad ih boli dupe da ulaze i cimaju se sa budalama. Smile

Licemerno je sprečavati prodaju alkohola kad se na svakom ćošku prodaju gandža

Em je zdravija od alkohola (i cigareta) em nikad naduvan covek nece napraviti ni priblizno sranje kakvo ce napraviti pijan.
E,dobro,Raneru,aj batali nas tih prica.Da je licemerno,jeste.Da je Simi u pravu,jeste.Da je ovo sve preterano,jeste.Da ljudi cine daleeeko manje sranja naduvani,nego pijani,to takodje jeste.
Al nemoj mi sad pocinjati s tim pricama "zdravije je",bla,bla...  Smile Zdravo je kurac. 

To ko ona blesava tema o LSDu koji leci depresiju.Sledece na redu je met koji leci celavost...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 21:59:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Imas li neki dokaz da nije zdravija, ili komentarises na osnovu prica? Da, jeste zdravija i cinjenica je da naduvan covek nikad nece napraviti sranje kao pijan, ako ga uopste i napravi.

Sad samo cekam nekog sa komentarom - jedan se na vutri istripovao, pa mislio da ume da leti/pliva/otporan je na vatru, hoda kroz staklo... ili neku slicnu glupost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pa sad...ja ih znam par kojima je trava uništila živote...ne tako brzo i očigledno kao što to čini alkohol...ali na kraju ipak jeste.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Imas li neki dokaz da nije zdravija, ili komentarises na osnovu prica?

Cekaj,cekaj,ti meni oces da kazes da je vutra zdravija od alkohola,a cak i od pusenja?

Vutra,u obliku dzointa,koja je sama po sebi jeftino smece,a pritom jos dok dodje u ruke "kupca" prosla je kroz 50 kontejnera,50 ruku i izmesana sa svakakvim smecem,i tako uvaljena nekoj naivcini?  Smile

Ma,daaaj,bree...  Smile

Znam ja te vase price-imaju i alkosi svoju verziju "Nije alkohol los,on je cak zdraviji od Koka Kole".Jeste,jedna casa piva jeste zdravija od case Koka Kole.Ali,zato kako se povecava kolicina,mera stetnosti im bude ista.

Ili se objavi studija u kojoj se pokaze da neke biljke,srodne konoplju,ili cak i pravo konoplje,moze da pomogne u lecenju,ali u drugim oblicima,a pojedinci,naravno,izostave taj deo,i upamte samo ono "konoplje... da leci... od bolesti...".Jeste,jeste... prljava krdza umotana u prljavi papir je zdrava u tri picke materine.  Smile

Tako da mani me tih prica,molim te.  Smile

A sto se pravljenja sranja tice-tu se slazem,pogledaj.Slazem se-sanse da covek napravi sranje su mnogo manje kad je naduvan,nego kad je pijan.To stoji.Ali ne treba zloupotrebljavati tu cinjenicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Sad malopre mi je Mrgi dao odličan odgovor za tebe

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Imas li neki dokaz da nije zdravija, ili komentarises na osnovu prica?

Cekaj,cekaj,ti meni oces da kazes da je vutra zdravija od alkohola,a cak i od pusenja?

Vutra,u obliku dzointa,koja je sama po sebi jeftino smece,a pritom jos dok dodje u ruke "kupca" prosla je kroz 50 kontejnera,50 ruku i izmesana sa svakakvim smecem,i tako uvaljena nekoj naivcini?  Smile

Ma,daaaj,bree...  Smile

Znam ja te vase price-imaju i alkosi svoju verziju "Nije alkohol los,on je cak zdraviji od Koka Kole".Jeste,jedna casa piva jeste zdravija od case Koka Kole.Ali,zato kako se povecava kolicina,mera stetnosti im bude ista.

Ili se objavi studija u kojoj se pokaze da neke biljke,srodne konoplju,ili cak i pravo konoplje,moze da pomogne u lecenju,ali u drugim oblicima,a pojedinci,naravno,izostave taj deo,i upamte samo ono "konoplje... da leci... od bolesti...".Jeste,jeste... prljava krdza umotana u prljavi papir je zdrava u tri picke materine.  Smile

Tako da mani me tih prica,molim te.  Smile

A sto se pravljenja sranja tice-tu se slazem,pogledaj.Slazem se-sanse da covek napravi sranje su mnogo manje kad je naduvan,nego kad je pijan.To stoji.Ali ne treba zloupotrebljavati tu cinjenicu.

Prvo - koje vase price?  Smile

Drugo -

Dokazano da je manje stetna i od alkohola i od cigareta. Trazi pa ces naci. Samo se nemoj drzati iskljucivo WHO, onih istih koje si pljuvao tokom pomame oko svinjskog gripa.  Smile

A ovo o cemu govoris - sta se prodaje - nema veze sa sustinom. Kao sto imas zozovacu, zatim neke baltik vodke koje su dobre samo utoliko sto te nece ubiti, a imas i vrhunksa pica, tako isto moze da se razgovara o travi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Pa sad...ja ih znam par kojima je trava uništila živote...ne tako brzo i očigledno kao što to čini alkohol...ali na kraju ipak jeste.

Jedno te isto....i ovi sto piju...oni samo zavaravaju sebe...kao pijem malo....malo se drogiram.... Smile

To je slabost.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.