Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana odredjene hrane u buducnosti ~ Peticija protiv GMO ~ Codex alimentarius  (Pročitano 204498 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
u hriscanskom duhu je da se mi njima suprotstavimo,recimo za fail vakcine protiv nepostojeceg svinjskog gripa u velikoj meri je bila zasluzna i kampanja preko interneta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Na žalost Bullsoft je u pravu. Ljudi će umirati od groznih bolesti zbog odvratne hrane.

Codex Alimentarius će potamaniti pre svega one koji ni malo ne brinu o tome šta jedu i gde to kupuju. Najgore bolesti biće onima što jedu meso npr. kod Matijevića jer se svo meso po standardima HACCP zrači i u njega se obavezno stavljaju hormoni rasta i razne vakcine.

A narod potpuno nezainteresovan.

Pre neki dan je bio protest protiv dolaska NATO glavonja u Srbiju tj. Beograd gde žele da održe konferenciju i znate li koliko je ljudi bilo? Oko 30.

Bullsoft je u pravu. Na žalost.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
   Hvala (Uzgred - sigurno si hteo reci "BulmaSoft", samo ti nezgodno da "prelomis" jezik, zar ne?) Ali nista zato, jer malo vezbe cini cuda; probaj - zanimljivo je, ponavljaj za mnom: Buuuuul-maaaaa Sooooo-fttttt! Smile Eto, vidis da mozes! Smile Smile Smile

Dalje, osim sto je krajnje nezainteresovan i glup (!) najgore ce proci sirotinja sto se naroda tice! Mislim na one koji nemaju para da priuste sebi zdraviju hranu (a u toj kategoriji sam i ja, da budem krajnje iskren). Imace izbor - ili da kupe takvo nesto (a jeftino?) ili da budu glaaadniiii Smile

Uostalom - izbor i jeste krajnja sustina naseg bajnog demokratskog sistema, zar ne? Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2011, 11:26:21 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Shvatih kasnije da sam omašio tvoj nick Smiley)

A šta ja da radim kad recimo mene Anea godinama zove "tatex" hahaha Smile

Što se tiče onih jeftinih pašteta od po 20 dinara ili viršle od kilo: 120-150,00 to je tek otrov nevidjeni. Puno MSG (kod nas ga krstili u Mono Natrijumov Glutamat ili Glutaminat) i raznih "E" otrova a gde vidite E-407 bežite od toga da vas djavo ne bi odneo jer možete da fasujete rak debelog creva.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
vidis i ja sam mislio da si tateks Smile sta ti je svo ovo vreme sta li sve rade subliminiranim porukama onda,nego da se vratimo na temu sve vise proizvodjaca mlecnih proizvoda usvaja haccp,treba izbegavati sve proizvode suve hrane i kupovinu mesa u mesarama narocito proizvodjace nedeljkovic matijevic i slicne kurtone,ranije je mesto u mesarama bilo sa manje aditiva tj mnogo brze se kvarilo ali bilo je i mnogo zdravije,sad mesto stoji u rafovima nedeljama bez indicija da se pokvari,neko tatakse :mrgreen:jesi poceo kako napreduje paradajz koji si htteo da sadis na terasi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nikao je i redovno ga zalivam. Čim budu ok plodovi postavljam ovde pa da vidite kako je lepo kad zasadiš svoju klopu i to neprskano sve Smiley
Imam dve velike saksije i uzeću još jednu ili dve pa neka bude paradajza za svaki dan(moje omiljeno povrće)..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
jesi pravio rasad il si semenke sadio samo u saksiju,mislim da ces morati mozda da ga oprskas neki put,ali probaj sa nekim ekoloskim sredstvom ima recepta na netu,moze da se desi da ga napadne pepelnica,i koje si seme uopste sadio,redovno mu kidaj zaperke tj one sitne grancice odozdo ako hoces deblje stablo,pri presadjivanju prvioo zalivanje treba da bude obilno zatim zalijes kroz 2-4 dana i posle nediras jedno desetak da uhvati dublji koren,naravno sve ovo vazi za sadjenje u zemlju ili one sanduke sa zemljom,ako je u saksiji najbolje bi bilo da si sadio onaj cherry sa malim plodovima mada nisam siguran da on nije neki hibrid sto i nije tako strasno ili cak mozda gmo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Znaš kako-nema recepta, puštam prirodu da radi svoje. Zalivam svaki drugi dan i to vodom koja je stajala na suncu(otkriveno je da je takva voda mnogo zdravija za piće). Paradajz je Narvik i ne treba mu presadjivanje a ni hemiju neću da stavljam pa kako bude a biće kao kad su naši preci jeli... Pa i ako neki insekt zakači paradajz no big deal..

Leto sam jedva našao oko 2kg potpuno neprskanog paradajza(provereno) i salata mi nikad sladja nije bila. Ukus vrlo dobar, pravi paradajz a ne ovi dinjasti na sve strane da povratiš koji užas i još košta sačuvaj bože..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
moze da se prska nekim corbama od kopriva i slicno nadji recepte po netu kod ovih sto se bave uzgovjom organske hrane,ja moj iskreno prskam pre presadjivanja od peplnice i posle jos jednom ako primetim da mu se suse listovi ali ne kada su vec formirani plodovi,mada bilo je i godina kad nista nisam prskao ali tada je prinos manji,ustvari sve te bolesti paradajza dolaze iz iste kuhinje kao i pesticidi koji mu pomazu da prezivi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Verujem da će izrasti fini plodovi i bez hemije.

Ljudi, sadite po terasama-to je uveliko hit u svetu Smiley
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.