Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana odredjene hrane u buducnosti ~ Peticija protiv GMO ~ Codex alimentarius  (Pročitano 204595 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Da evo cerka od prijateljice sa 7 godina dobila menstruaciju...  Smile

Posle opseznih ispitivanja kod lekara, hormonskih pregleda, krvne slike i ostalog dosli do zakljucka da je kriva piletina koju je dete jelo... Piletina od pilica koje su hranili ko zna cime...

U prevodu, genetika je buducnost...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da evo cerka od prijateljice sa 7 godina dobila menstruaciju...  Smile

Posle opseznih ispitivanja kod lekara, hormonskih pregleda, krvne slike i ostalog dosli do zakljucka da je kriva piletina koju je dete jelo... Piletina od pilica koje su hranili ko zna cime...

U prevodu, genetika je buducnost...  Smile

josh uvek ne postoji genetski modifikovana piletina  Smile Smile

radi se verovatno o koncentratu kojim je pile hranjeno ,  a koji sadrzi pojachanu dozu hormona da bi pilici brze rasli  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
opet ti kazem da imash hiljade studija kako "obichna" prskana hrana loshe deluje na organizam zbog pesticida , pa je ipak jedesh  Smile . s druge strane , josh nema nikakvih dokaza protiv genetski modifikovane hrane .
kako da ne...

Smile
i manite se tih pricha kako cete svi da odete kod babe na selo  Smile , pa cete sami sebi da uzgajate hranu . pola od vas bi popizdelo da mora nekoliko dana da se bavi fizichkim poslom , a kamoli da zive seljachki zivot (leti se rinta od zore do mraka) .
oprosti,o veliki radnice,vojnice,i ekspertu.

genetika je buducnost , svidelo se to vama ili ne .
genetika da.genetski modifikovani otpad-ne.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 20:16:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Feanor11985 Kakve veze ima GMO hrana sa nekim lokalcem koji pilice hrani antibioticima i ko zna cime?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

kako da ne...

izvoli pruzi neki dokaz protiv genetski modifikovane hrane .

Citat
oprosti,o veliki radnice,vojnice,i ekspertu.

jesi li ti nekad proizveo makar kilo paradajza za svoju upotrebu ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 

rekoh-kada svi oni poljoprivrednici,ekonomisti i tehnolozi koji propagiraju GMO smece,dobiju diplome iz medicine,i nauce,i pokazu nam kako ta "hrana" deluje na organizam(da li neutralno ili lose(dobro nema  Smile )),onda cu da ih cujem.  Smile

opet ti kazem da imash hiljade studija kako "obichna" prskana hrana loshe deluje na organizam zbog pesticida , pa je ipak jedesh  Smile . s druge strane , josh nema nikakvih dokaza protiv genetski modifikovane hrane .

i manite se tih pricha kako cete svi da odete kod babe na selo  Smile , pa cete sami sebi da uzgajate hranu . pola od vas bi popizdelo da mora nekoliko dana da se bavi fizichkim poslom , a kamoli da zive seljachki zivot (leti se rinta od zore do mraka) .

genetika je buducnost , svidelo se to vama ili ne .

Jebote ja se slazem s tobom. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja sam vec pisao o tome,i zasto ne zelim to.da pisem to opet,da bih tebi nesto dokazivao,nesto me malo mrzi...

rekoh-kada sve te mudonje koje skripe o GMO smecu dobiju diplome i pokazu kako to deluje na telo,i,kada se uradi dovoljno studija i eksperimenata koji ce pokazati kako deluje na telo,e,onda cu da razmisljam o tome.
jesi li ti nekad proizveo makar kilo paradajza za svoju upotrebu ?  Smile
nisam.al to ne znaci da ne znam da je rad u polju tezak.bio sam ja u paklu 2 meseca,te mi jedan rad u polju ne bi bilo nista sto ne bih mogao da istrpim.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 20:32:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

ja sam vec pisao o tome,i zasto ne zelim to.da pisem to opet,da bih tebi nesto dokazivao,nesto me malo mrzi...

budi ljubazan pa prosledi link gde si to pisao  Smile

Citat
nisam.al to ne znaci da ne znam da je rad u polju tezak.bio sam ja u paklu 2 meseca,te mi jedan rad u polju ne bi bilo nista sto ne bih mogao da istrpim.

pa kao shto rekoh nisi . a da jesi , znao bi da ne samo shto je rad tezak vec i vezuje choveka . seljak se odmara samo zimi ,a i tada samo uslovno jer stoka mora da se hrani i da se chisti za njom . retko ko moze da ostavi svoje imanje i da ode negde na odmor .

upravo zato ljudi odvajkada beze od sela i seoskih poslova , u svim krajevima sveta .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mrzi te da potkrepis svoje tvrdnje a ne mrzi te da u zadnje dve strane napises gomilu teksta u kome ne kazes apsolutno nista znacajno za temu!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mrzi te da potkrepis svoje tvrdnje a ne mrzi te da u zadnje dve strane napises gomilu teksta u kome ne kazes apsolutno nista znacajno za temu!?
Ma ne seri vise.

@bf
Majka mi je radiolog u KBCu,koji vec 38 godina radi na gastro-odeljenju.

Na svom odeljenju ima,izmedju ostalog,4 gastroenterologa,bar jednog pankreatologa,jednog endokrinologa,a povremeno se konsultuje i sa drugim internistima sa Interne A i B,kao i sa nekoliko hirurga opste prakse sa I Hirurske prilikom pregleda pacijenata.

Uz sve to zna,sto sa studija,sto sa sastanaka, jos oko 10 drugih radiologa koji rade na istim odeljenjima,i jos oko 10 gastroeneterologa.

Sticajem okolnosti,ja poznajem sve ove s kojima radi(jer se znaju otkako rade tamo i jer sam jos kao mali isao tamo),4 hirurga opste prakse koji su me cak,nazalost,i lecili,i jos oko 10 ovih drugih radiologa.

Maltene sa svima sam pricao o GMO smecu,i svi kazu isto-ili su potpuno protiv toga,ili se slazu da ce morati da prodje jos dugi niz godina,i jos dosta studija,dosta dokaza,dosta istrazivanja,pre nego sto pocne da se tvrdi da je GMO smece zdravo.
Vecini je to cak i smesno,ili odvratno.
Ona je pricala sa jos vise,cak i stranim-oni kazu isto.

Pored toga,pogotovu zadnjih godina,posle 2000. ,svake godine ode bar 5 puta na razne sastanke,sto radiologa,sto internista,na kojima se izmedju ostalog prica i o tome.Gotovo svi su slozni u tome da to sigurno nosi neke stetne efekte sa sobom,a apsolutno svi su slozni u tome da treba jos puno ispitivanja i studija,pre nego sto se to uopste dozvoli,a kamoli prodaje.

Za par dana ide na kongres u Austriju.Reko sam joj da opet poprica sa kolegama o tome,i da mi kaze sta su tamo rekli.Mada,ko sto rekoh,vec je to i radila,i vec je otkrila da su i drugi protiv toga,ili bar ptoriv pustanja u promet pre nego sto se dovoljno ispita.

Dakle mene zanima misljenje lekara,ljudi koji se bave time kako to radi posto udje u telo.A ne nekih poljoprivrednika,i nazovi-naucnika,koji ce mrtvi ladni da propagiraju nedovoljno testiran otpad,koji pravi ista kompanija koja je pravila bojne otrove i trovala Vijetnam,Koreju,a verovatno i mnoge druge.

upravo zato ljudi odvajkada beze od sela i seoskih poslova , u svim krajevima sveta .
pa je resenje da zato jedemo otpad?
pa,nije.resenje postoji,ali je za nas skupo.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 21:23:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.