Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 19:21:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zab’o glogov kolac u Miloševićev grob  (Pročitano 25498 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Sinoć Sloba ustade iz groba, ali se sada ne zove Sloba već Koštunica Voja
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isto sranje drugo pakovanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

Smile Smile Smile Smile Smile

bravo!!!

Smiley 1

kakav literarni izlet... nasmijao si me do suza. ko bi rekao da se iza tog avatara krije takva poetska gromada... wow! vec mi je uslo u usi. sta mislis da sredimo sa kemisom da ti napravi muziku za to, da sutne notu pa da te bog vidi....
« Poslednja izmena: 08. Maj 2007, 10:23:50 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

СС Танко 78. одред...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Skorpi malo si kontradiktoran ali ovo sto pises je blize istini nego ono sto se obicno prica o Milosevicu.

Ipak, podsecanje- to je covek koji je zrtvovao zivot braneci istinu o svom narodu!
Nek mu je slava i hvala za to!
Nisam ja kontradiktoran samo sam korektan.
Sve sto protiv njega pisem, ostaje sa optuzbom da je trebao znati isto kao i Kostunica da nije dorastao za takve stvari.
Jos da ti dodam, kada se Hrvatska proglasila nezavisnom, JNA, je dalaa traku sa razgovorima Spegelja (generala JNA). Imali su razradjen plan da pobiju Srbe u kucama gde god ih nasli.
Ponavljam ti Krajisnici nisu bili naoruzani. Onda je Blagoje Adzic, koji je izgubio osmoro iz porodice u drugom ratu, naoruzao i oragnizovao Krajisnike (balvan revolucija). Oni sada bi trebalo da poljube u dupe Kadijevica, jer kada je komandant za borbena dejstva bio imenovan Zivota Avramovic, hteo je da izbombarduje i Sloveniju i Hrvatsku. Leteli su par puta zbog upozorenja i trebalo je usledi bombardovanje. Sve je bilo spremno. Onda je Kadijevic, po nalogu spolja smenio Valjevca, jer bi svi najebali, verovatno i mi sa njima.
Ali Krajisnici su morali to da urade, inace bili bi svi pobijeni.
Pusti ti njihovu sadasnju demokratiju. Oni su imali Paragine formacije, imali su garde ustasa iz dijaspore a sta je najvaznije imali su plan.
Sloba je jos bio veoma slab u odlucivanju onda. Njemu su dupe jos pomerali Draskovic i Seselj, ali je vesto to sredio na kraju, kada se sve rasplamsalo.
Zasto sam protiv njega? Pa ocigledna je bila pljacka svega sto je Srbija imala, stvaranje tajkuna preko JUL-a, posledice koje se i dan danas nastavljaju.
To je on sve znao i namerno radio, da se klasa komunjara koja je trebala kad tad da propadne, da bi se obogatila zauvek i uvek vladala Srbijom, kao sto se i desava.
Drakulic, Beko, Miskovic, Lazarevic, Hamovic, Peconi, Karic i jos mnogi drugi danas vrsljaju srpskom ekonomijom, odredjuju ko ce biti na vlasti.
To su uzasne posledice po drustvo.
Inace od strane globalista mu je nudjeno mnogo vise, ali uz poslusnost.
Nije hteo, evo zabijaju mu glogove kolce.
Inace budi svestan da se tek sada  vodi borba za okoncanje tog rezima. To je BIA. Zato se ne da. Da ostane Sloba na vlasti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Drakulic, Beko, Miskovic, Lazarevic, Hamovic, Peconi, Karic i jos mnogi drugi danas vrsljaju srpskom ekonomijom, odredjuju ko ce biti na vlasti.
To su uzasne posledice po drustvo.
Inace budi svestan da se tek sada  vodi borba za okoncanje tog rezima. To je BIA. Zato se ne da. Da ostane Sloba na vlasti.

Јесу.
И ти онда гласаш за ЛДП јер ће они да среде тајкунизацију, на њих нико нема утицај, они су једноставно странка интелектуалаца и стручњака који желе добро Србији и српском народу  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Taj otporas je najobicnija budala od coveka.Sramoti i sebe i svoju nekadasnju organizaciju.
A,sta da se radi...?Valjda ce policija da ga prevaspita,ili je i za to vec kasno.Ocigledno nije naucio sa razumevanjem onu pesmicu o kojoj se ranije trubilo po svim medijima sa nazivom "tolerancija".
Samo,brine me da takve budaletine ne daju povoda politickim protivnicima Z.Djindjica da ucine tako nesto.Cisto radi osvete...I onda ima da se ustali jedna moda po svim grobljima sirom zemlje. Smile Komsija komsiji ce da zabada kolceve u grobove bliznjih,sve u zavisnosti od stranacke pripadnosti.

Treba ga dobro kazniti za primer da se zaraza ne prosiri.
Ma, iskorijenit ce vampire po Srbiji.

Grob Slobodana Miloševića probijen glogovim kolcem

Foto "Glas Javnosti"

"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba.

Izvor: Vecernji list

Jos ga Policija upozorava da ovaj ne ustane 

Jeste... on se prvo samoprijavio, zatim je postao kooptuzeni, a zatim nije moga da podnese istinu, pa se samoubio... Smile

A, onda se rugamo Hrvatima sto hoce da uvedu "ne cu"  Smile

Ne-cu ho-cu i zensko ime "Neda" - Ne - da!

[-x . . . A ne,nismo mi lud narod,nego smo mnogo lud narod. . . [-x

E, 100% ispravno

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ova tema je klasican primer politicke nekrofilije LDP-a,znate oni imaju svoje demone koji povremeno izlaze iz groba i glodju im pamet,ake je iste prethodno i bilo.                               Samo da su malo manje ostrasceni brzo bi se zavrsila ta njihova sektaska procesija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@dulisha
Tvoj ogromni problem megacara, je sto ti verujes da sve sto se dogadja na nasoj sceni je radi odbrane Srbije.
Nagledao sam se tih odbrana, a narocito posledica posle tih odbrana. Svi koji su verbalno branili, postojali su sve bogatiji dok su svi ostali postajali sve siromasniji.
Sedamdeset % nacije je bogato, jer ima da mesecno placa racune i leba da jede. Jos 28% nema ni to. A 2% zivi odlicno.
Krivi su: Hrvati, balije, Siptari, vatikan , cia, kominterna peta kolona, domaci izdajnici.
Svi, ama bas svi su pederi, narkomani, kurtoni i djubrad.
Pola Srbije koja tako ne misli, je debilna, antipatriotska i pokvarena.
Niko od ovih koji se vrte 17 godina na vlasti nije kriv.
Pa ti si megemegacar.

Probusi necim malu tu glavu da udje malo vazduha u taj vakuum.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Shkorpi
moram ti priznati da si jedina faca koja me je potakla na ukljucenje.Vidis,ides ti u dobrom pravcu,samo si se malo zaleteo pa ne vidis krivine.
Nema problema,naucices...samo u procesu postajes suvise slican ekipi protiv koje smo se borili jos '91.
Ta opsta mesta-pesmice koje glupaci ponavljaju a inteligentni poturaju zarade radi su vec istrosena, a ti se dokazi pa sklepaj neke nove- samo nemoj opet
to isprazno mantranje-ne pali vise.Ja razumem vas iz LDP a ( mislim na simpatizere ) a jos vise vrhusku - omastilo se to-ko crveni pod Titom.Pa ne ocekuju oni da posle novih izbora udju u vlast (citaj sisaju domace fondove),mada ima i neosnovanih optimista,vec da u izbornom procesu naplate angazman(citaj sisaju strane fondove).Raspitaj se koliko kosta reklamna sekunda,pomnozi sa brojem pojavljivanja pa ce ti biti malo jasnije o kojim sumama je rec.
Inace posto se marketingom bavim(ne politickim),mogu ti reci da je sekunda 50-100E u zavisnosti od gledanosti televizije, a LDP je imao duplo vise pojavljivanja od svih ostalih nesrecnika zajedno...zanimljivo zar ne.
A te suplje price o idealima,visim vrednostima pa one vaze za ekipu simpatizera.Svima je valjda jasno da je uvek rec o moci=kontroli=NOVCU!!!
Ne bi bilo lose da taj tvoj veliki neuron napregnes u cilju postizanja barem jedne originalne misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 19:21:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.