Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za verske zajednice 1.023 mlrd. RSD  (Pročitano 8121 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus
@ Inicio, Sto se tice Patrijarha, to si u pravu da ne moze ni on ni verovatno bilo koji drugi da se poredi sa Pavlom. Ali ne mozes ni da kazes da ne zasluzuje da bude Patrijarh i da to sto radi radi lose.

Citat
Oni sami treba da stanu svojim primerom iza toga sto propovedaju...
Vidis trn u oku brata svoga a ne vidis brvno u svom. Zasto bih ja gledao kako on zivi.

@Crowz Svestenici ne rade za platu vec za ono sto dobiju od naroda. Fiskalni mozes da trazis onda kad bude postojala"tarifa"a mislim da je glupo da postoji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  SPC ima svoje nekretnine i opštine u kojima od vernika ubire "porez". Crkva je odvojena od države i tako bi trebalo da bude u svemu uključujući i zaposlene. Brigu o manastirima, crkvama i svemu ostalom što spada u kulturno nasleđe treba da preuzme država kao što je neko lepo pre mene napisao.
  Nemam ništa protiv sveštenika koji nisu ništa više od bilo kojeg drugog činovnika, čast izuzecima. Ovako sa ovim dotacijama od strane države oni su jedna raja sa dva gospodara i mogu da biraju kojem će se privoleti carstvu. Možda zato naš patrijarh i njegovi službenici ćute zbog svega ovog što nas je zadesilo, da nisu donacije u pitanju ?
  Još nešto, bivši i sadašnji pripadnici vlasti su ulagali u razna preduzeća koja su privatizovana i prodana. Ne bi me čudilo da kad se ostane bez ičega to zadesi i našu crkvu. Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Sony 
Ima se može se, rasipanje počelo, tako nam dobro ide rekao Coa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Citat
@Crowz Svestenici ne rade za platu vec za ono sto dobiju od naroda. Fiskalni mozes da trazis onda kad bude postojala"tarifa"a mislim da je glupo da postoji

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Naš vladika je svojevremeno prvi uveo šticovan kurs i to je izazvalo smejuriju u javnosti. Doguralo je to čak do Piramide i pokojnog V.Bojovića.
  Kod nas u slučaju smrtnog slučaja pop neće da prisustvuje sahrani ukoliko se ne namiri zaostala članarina (porez). Neću da grešim dušu da su svi takvi ali ovi što su nasledili vladiku Amfilohija i popa Marinka su baš džukci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Fiskalni mozes da trazis onda kad bude postojala"tarifa"a mislim da je glupo da postoji

Нема фискалног-нема ни обавезе плаћања Smile

А ето и Анеа окачи тарифе Smile  Ако имају ценовник требало би да имају и фискалну касу...или грешим Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2015, 22:02:55 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Oni su kao Kinezi, trebalo bi da imaju fiskalnu kasu ali im se negde zaturila. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung S8 Plus
To je pojedinacan slucaj Anea, kao sto recimo jedan doktor na vma uzima mito a ostali ne. Glupo je da generalizujes. Kad bude tarifa u okviru cele crkve onda moze i fiskalni, ovako nema na osnovu cega.

Sto si ga zvao ako ti to nista ne znaci Mrgec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5

Svestena lica u crkvama su lica koja vrse u crkvi razne obrede, a ti obredi kostaju. Crkva ima svoj racun, pa za razne obrede mozes odneti uplatnicu, da ne bi popu u ruke turao pare. Vec sam pisao, svestena lica iz crkve se ne odricu materijalnog, to je neko nekad lupio i svi se drze toga ko pijan plota. Ljudi koji su se odrekli svega materijalnog su monasi po manastirima.

Patrijarh moze da postane samo neko iz monaskog reda i to je najveci moguci "cin". Episkop se takodje postaje iz monaskog reda, a on moze da obavlja svih sedam tajni, dok svestena lica mogu sest.

Uglavnom ima sve na guglu koga zanima.

To je pojedinacan slucaj Anea,

Nije pojedinacan, isto ovo postoji u crkvi na Vozdovcu i u Rakovici, nesto je skuplje, nesto jeftinije.

Plate su im izmedju 300 i 450 evra u zavisnosti od "cinova", sto za osobu sa zavrsenim bogoslovskim fakultetom od pet godina zaista nije nikakva plata.

Druga stvar je sto neki popovi voze besne makine, sto se neke vladike voze u dzipovima.

Najvise kukaju na njih oni koji im najvise para tutkaju u dzepove. Kao jedan moj kolega na poslu sto kuka na policiju/prasinjare.

"Majku im jebem, opet sam morao da im dam 2 soma, korumpirani skotovi" (redovno ga zaustavljaju zato sto je za njega sve ispod 70km/h za pickice)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
@ Inicio, Sto se tice Patrijarha, to si u pravu da ne moze ni on ni verovatno bilo koji drugi da se poredi sa Pavlom. Ali ne mozes ni da kazes da ne zasluzuje da bude Patrijarh i da to sto radi radi lose.

Citat
Oni sami treba da stanu svojim primerom iza toga sto propovedaju...
Vidis trn u oku brata svoga a ne vidis brvno u svom. Zasto bih ja gledao kako on zivi.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.