Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za pristojan život u Srbiji treba plata od 99.000 dinara  (Pročitano 5294 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ja znam ljude koji zive sasvim pristojno sa mnogo manje. Cak i imaju decu i idu po letovanjima.  Smile

Otprilike, sve se svodi na to koliko imas i kako sa time raspolazes. Veca plata znaci da ces moci da se "ispruzis" za neke stvari, manja npr da ti rodjendan deteta nece izneti ko u tekstu 300E(osim ako npr nije prvi i osamnaesti pa da iznese i vise ako slavis naveliko ko da je svadba Smile )i da neces da odes u Tursku ili Egipat nego vansezonski(ili sezonski nekim povoljnim aranzmanom uplacenim neki mesec pre) u Grcku pa ce ti mesto 250000 ispasti 50000. Otprilike, kad bi gledali sve ovo po tekstu ispalo bi i vise od 100000 dinara mesecno. A te pare retko ko ima cak iako se racuna da oba roditelja rade. Mislim jeste kriza i ljudi ne zive bas bajno, al bas da ti za iole pristojan zivot treba vise od 100000 onda jbg.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja znam ljude koji zive sasvim pristojno sa mnogo manje. Cak i imaju decu i idu po letovanjima.  Smile

Presipanje iz šupljeg u prazno. Funkcioniše određeno vreme. Drugo je kako to nekome sa strane izgleda, otkud znaš odakle oni namiču ono što im fali. 90% građana da im uletiš u kuću nema 100 eura kod sebe.

Lako je gurati sam sa ženom u stančiću sa zajedničkom platom od 70-80 hiljada, ali kada dođu deca, pa ne znaš šta je gore dok su mali ili kada krenu u školu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
aj vi iz sudana se ne javljajte. sa tim parama koje spominjete se u beogradu moze samo glodati beton ispred maxi-a.
argument: ja zivim u beogradu, vi ne.
cao zdravo... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81

Presipanje iz šupljeg u prazno. Funkcioniše određeno vreme. Drugo je kako to nekome sa strane izgleda, otkud znaš odakle oni namiču ono što im fali. 90% građana da im uletiš u kuću nema 100 eura kod sebe.

Lako je gurati sam sa ženom u stančiću sa zajedničkom platom od 70-80 hiljada, ali kada dođu deca, pa ne znaš šta je gore dok su mali ili kada krenu u školu.
Svakako, samo sto kazem da se ta definicija "pristojnog" razlikuje. Vama je to da neko ide u restoran dva puta nedeljno i da ide na letovanje za 2000E a meni da ne oskudeva za hranu kuci i da ode negde na more pa makar i vansezonski.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Citat
Ja znam ljude koji zive sasvim pristojno sa mnogo manje. Cak i imaju decu i idu po letovanjima.

ај невезано за те конкретне људе... није све у цифри од плате и покривању текућих трошкова... Мислим неко коме је ћале решио стамбено питање, помогао да купи кола, остави штек за црне дане и увек му се нађе за неке ванредне трошкове... и неко ко уместо тога има само маторце које мора помоћи финансијски ... ће много другачије гледати на исту плату и исте прохтеве гледе текућих трошкова, летовања и зимовања... и са истим парама много другачије живети.

Citat

у јбте... још ако је близу круга двојке па ти си успео у животу...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2015, 09:52:17 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Bioskop, pozoriste i sportske aktivnosti... komotno mogu da se stave pod = troskovi u skoli i vrticu, jer za "dobar dan" se uzimaju pare... mnogo para... bas mnogo...

Mislim, neki ljudi vole da zive na pasteti i 'lebu.. ne branim im ja... Ali klinci su ogromne mami pare...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0

Svakako, samo sto kazem da se ta definicija "pristojnog" razlikuje. Vama je to da neko ide u restoran dva puta nedeljno i da ide na letovanje za 2000E a meni da ne oskudeva za hranu kuci i da ode negde na more pa makar i vansezonski.  Smile

Ma kakav restoran, mene to ne zanima. A sa koliko okvirno para mesečno ti raspolažu. Još imaju i decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
aj vi iz sudana se ne javljajte. sa tim parama koje spominjete se u beogradu moze samo glodati beton ispred maxi-a.
cao zdravo... Smile

Управо тако...пун је Београд сељоберије са неких чука Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung Galaxy S2
Novi Sad,

Rezije, oko 25 000 - informatika (obj. naplata), struja, kablovska + net (net brzi jedno kod SBB zbog posla)

Vrtic 2x2500 (mislim)

Hrana + potrosne stvari, ne znam oko 20 000 - 30 000 (ja rucam na poslu, firma placa Smiley ). Troskovi su uglavnom vezani za decu.

Gorivo, pa gledam da ne predjemo 20l mesecno, na posao idem peske
Zasto? Pa kada imas decu (2x) moras da imas.

Krediti pa oko  10 000 - 15 000 (znam, znam banksteri i tako to)

Racuni za mobilni 2 x 400 din. Zasto pa kada imas decu (2x) moras da imas.

Fiksni telefon - nema.

Restoran 0

Bioskop, ponekada ide jedno od nas svakih par meseci.

Porez smo platili, pa dosta.

Da deci se kupuju igracke, svaki drugi mesec oko 4000.

Teretana, samo za mene: 2500 ( jbg. grad, sedenje 8-9h na poslu).

Vecina ovde kada racuna ne uzima u obzir imanje dece. To je jako, jako skup sport.

Radim kod zlih privatnika ( firma oko 150 ljudi) za zle zle EuroUnijate.

Radio sam nekada za nase trziste, ljudi su... debili.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2015, 10:30:03 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
cao zdravo... Smile

Управо тако...пун је Београд сељоберије са неких чука Smile

rodjen i odrastao u velegradu.
aj zdravo.
pozdravi sudanke.. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.