Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: За и против профи армије  (Pročitano 18173 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Vreme megalomanskih vojski iz vremena Hladnog rata je prošlost.

Ali zato nije minulo vrijeme megalomanskih ratova...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Takav rat je nemoguć na prostoru gde su sve države u istom vojnom i političkom savezu.  Evropa nikada u istoriji nije bila sigurniji kontinent i nikada nije imala duži period mira i stabilnosti.

« Poslednja izmena: 19. Sep 2007, 22:40:18 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Dragi Željko,

Preporučujem ti da organizuješ malu ekskurziju do Budimpešte. Izađi malo napolje, vidi kako žive drugi narodi u okruženju. Nema više bodljikavih žica, nema tenkova, nema kasarni po svakom selu i gradu.

Niko nas ne planira da napada niti da ratuje. Mađarska vojska danas ima 30 tenkova. To je skoro deset puta manje od naše vojske.

Vreme megalomanskih vojski iz vremena Hladnog rata je prošlost. Sve balkanske države preuređuju svoje vojske da bi se što bolje uklopile u okvire EU i NATO - a takve vojske nisu namenjene za osvajanje susednih država.

To sam im i ja rekla, ali mi obrisali post...sta reci? Kad pogresni ljudi imaju kontrolu nad svim i svacim....

Oni ("patriJiote") misle da Srbija i Srbi postoje samo da bi ih drugi mrzili i da bi oni ratovali i bili crna ovca, svi su na njih ljubomorni, pricaju o stanju u svetu, a radijus kretanja 15km....

Sad ce i Srbiji da ukinu vize, pa nek' odu malo da vide sta se to tamo desava izvan njihovog sela, grada...sta li je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Takav rat je nemoguć na prostoru gde su sve države u istom vojnom i političkom savezu.  Evropa nikada u istoriji nije bila sigurniji kontinent i nikada nije imala duži period mira i stabilnosti.

Ovi stakleni temelji nad kojim stojimo su stvarno jaki...
Period od 7 godina "mira" (rat u Makedoniji) nije neki veliki period...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@danilobg
Molim te objasni mi vec jednom - Ko je od nas koji se zalazemo za sluzenje vojnog roka svih sposobnih mladica u Srbiji-smatrao da Srpska vojska treba da bude tu da bi bila agresorska???
Ako nadjes i jedan post sa tom sadrzinom onda -trazi da me banuju i da nikada ne vidim ovaj forum -jer sam lazov, prostak i primitivac -kako me caste neki tvoji istomisljenici.
Svi ukazujemo da Srbija treba da ima vojsku i da nije nikakva teskoca normalnim mladim osobama da odsluze vojni rok -ajde predlozili smi za fakultetlije samo 3 ( slovima -tri) meseca.
Zalazemo se za stabilnu armiju u Srbiju ali i kao realnu odbranu od najava vojnih aktivnosti sa juga.
Vidi sve postove - bilo je i tema na politickom i o sluzenju vojske i mnogo polemike i navedi samo jedan post u kome se kaze da ce Srpska vojska biti agresorska - trazi moje banovanje.......
Pa vojska se sluzi i u mirnodopskim uslovima i ne idu mladi samo u vojsku da bi ratovali vec da bi mnogo toga naucili o zivotu i  od zivota.

Svi cemo tvoji neistomisljenici otici sa ove teme- Necemo pisati postove a samo cemo citati kakve su vam ideje.
Zamolicu sve vase neistomisljenike preko PP-da urade ovo sto ti sada pisem ali nadji te postove. Molim te-pa onda radi sta sam ti predlozio a u suprotno nemoj vise da svracas na ovu temu.
Molim te nadji te postove pa onda dalje saj predlog veoma posten sa moje strane???????

Molim sve one koji ne misle kao danilobg da za sada zaobidju ovu temu da bi mi ukazao na ono sto je malopre rekao a sta sumnjam da je u pravu.
Sve Vas lepo molim - nemojte do sledeceg danilovog odgovora na ovaj moj posta ucestvovati na ovoj temi. Nakon toga ko kako hoce.
Molim vas
« Poslednja izmena: 19. Sep 2007, 22:57:50 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ma o kakvom crnom zivotu pricas covece Smile kroz istoriju Srbi sluze vojsku i nikako da se nauce pameti (kako ti kazes "da se nauce zivotu" ), znaci logika ti pada u vodu. Stalno ratujemo, i svakim ratom nas je sve manje. Ko hoce u vojksu neka ide, ko nece ne mora, to je poenta....i bice ljudi koji ce uzivati u tom poslu.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2007, 22:57:39 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ma o kakvom crnom zivotu pricas covece Smile kroz istoriju Srbi sluze vojsku i nikako da se nauce pameti (kako ti kazes "da se nauce zivotu" ), znaci logika ti pada u vodu. Stalno ratujemo, i svakim ratom nas je sve manje. Ko hoce u vojksu neka ide, ko nece ne mora, to je poenta....i bice ljudi koji ce uzivati u tom poslu.

Koja ti je alternativa. Probali smo da ne ratujemo, pa ispade gore nego u ratu. Sverceri i profiteri naravno da uzivaju u svom poslu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Dragi Željko,

Preporučujem ti da organizuješ malu ekskurziju do Budimpešte. Izađi malo napolje, vidi kako žive drugi narodi u okruženju. Nema više bodljikavih žica, nema tenkova, nema kasarni po svakom selu i gradu.

Niko nas ne planira da napada niti da ratuje. Mađarska vojska danas ima 30 tenkova. To je skoro deset puta manje od naše vojske.

Vreme megalomanskih vojski iz vremena Hladnog rata je prošlost. Sve balkanske države preuređuju svoje vojske da bi se što bolje uklopile u okvire EU i NATO - a takve vojske nisu namenjene za osvajanje susednih država.

To sam im i ja rekla, ali mi obrisali post...sta reci? Kad pogresni ljudi imaju kontrolu nad svim i svacim....

Oni ("patriJiote") misle da Srbija i Srbi postoje samo da bi ih drugi mrzili i da bi oni ratovali i bili crna ovca, svi su na njih ljubomorni, pricaju o stanju u svetu, a radijus kretanja 15km....

Sad ce i Srbiji da ukinu vize, pa nek' odu malo da vide sta se to tamo desava izvan njihovog sela, grada...sta li je?
treba prijaviti moderatore organizacijama za ljudska prava...a bogami i zenama u crnom Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Stami,

Potpuno se slažemo da Srbija treba da ima kvalitetnu i sposobnu vojsku.

Ono u čemu se ne slažemo jeste da je vojska nekakva škola života kroz koju svi treba da prođu. Ko smatra da mu treba takva škola, neka izvoli ali to ne treba nametati svima.

Pogledaj malo iskustva iz prakse - vojska radi dobar posao na jugu Srbije između ostalog i zbog toga zato što su sve jedinice u Kopnenoj zoni bezbednosti popunjene profesionalcima i vojnicima koji su se dobrovoljno prijavili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Obuka mesec dana ok 7 do 15 i tačka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.694 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.