Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: За и против профи армије  (Pročitano 18142 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Хвала и то ме занимало.
Smile
 Naravno-lova pre svega pokreće ljude za poslove ali ako neko gotivi vojsku,disciplinu i uopšte taj life style ima da trči u vojsku  Smile
Јел' сте ви лдп-овци сви тако модерни ?
Smile Nisam Ldp-ovac  Smile
 Osim,ako tako nastave vas par,stvarno ću da se i učlanim na kraju  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
da služim tamo neke koji su Bogom dati na to mesto na kome se nalaze? i da glume neku disciplinu? zbog čega? zbog koga?

i zašto ako JA to ne želim?!

ko želi neka ide, i neka prima platu za to, ja ne, i zato je profi armija logično rešenje, ali mi smo, kao i uvek, pametniji od 90% drugih naroda i zemalja
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 20:26:31 od bomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Србска војска треба да следи своју славну традицију.Србску војску треба да служе грађани ове земље,а не плаћеници.А како треба да буде регулисана војна обавеза,па као нпр. на Кинеском Тајвану,Јужној Кореји,Израелу...........
Пoшто живимо у окружењу пријатељски настројених народа свако смањивање,разоружање,партнерства и споразуми о забрани овога или онога...........све то ставити ад акта.

Upravo tako. Srpska vojska se tradicionalno ugledala na najbolja evropska rešenja, a pogotovo na francuska. Francuzi su odavno profesionalizovali vojsku.

Batali priče o Kini i dalekom istoku, Srbija je evropska zemlja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
da služim tamo neke koji su Bogom dati na to mesto na kome se nalaze? i da glume neku disciplinu? zbog čega? zbog koga?

i zašto ako JA to ne želim?!

ko želi neka ide, i neka prima platu za to, ja ne, i zato je profi armija logično rešenje, ali mi smo, kao i uvek, pametniji od 90% drugih naroda i zemalja
Oni su kakvi da su zavrsili vojne skole i zato su nadredjeni-da pokusaju nekome kao ti iz *upeta u glavu nesto ubace.
A sta bi ti konkretno radio kada ti smeta da 6 meseci odvojis za svoju domovinu????
Inace i obican vojnik prima platu - ima za licnu higijenu da kupi od te plate. A sve ostalo je  besplatno i dobija se  za vreme sluzenja vojnog roka. Sta hoces vise u civilstvu samo od mame i tate se grebes za lovu .
Neki u vojsci i tu sicu ne zarade nego bi trebali da plate za to sto su u vojsci -koliki su lezilebovici.
Uopstalom ima bolje resenje- neces u vojsku -plati nekome ko ce da ide umesto tebe da sluzi ali ti ipak moras da prodjes osnovnu vojnu obuku.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson W810i
A sta da se radi kada drzava bude napadnuta? Profesionalna vojska moze relativno lako da se izbori sa teroristima i da se koristi za mirovne misije (pa sta god to znacilo...) i u tome je daleko efektivnija nego rezervisti, ali ne moze da odbrani zemlju od nekog masovnijeg napada neke druge regularne vojske...

A kad bude stani pani onda ce se mobilisati i oni koji nisu sluzili vojsku, i koje ce tako imati manje sanse za prezivljavanje sto na kraju dovodi do relativno velikih gubitaka u ljudstvu... Trebalo bi ostaviti kakav takav obavezni vojni rok, pa makar to bilo par vikenda gdje bi gradjani mogli bar da nauce da pravilno koriste pusku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
recimo da za jedan dan zaradim mozgom više nego za 6 meseci fizičkog rintanja u vojsci

što se škole tiče - i moj bivši profesor "poljoprivrednih mašina" je završio mašinski fakultet, pa nisu svi bili primorani da u životu i na faxu uče predmet "poljoprivredne mašine", pa ne moram ni ja njihovu vojnu obuku

a kad smo kod otadžbine - ne vidim da će imati koristi od mene, što se ratovanja tiče, jer sam siguran da sve ratove u kojima smo učestvovali u poslednjih 20 god smo sami izazvali bez potrebe i naravno samo sa gubitkom, i to velikim, i siguran sam da u budućnosti neće biti ratova, naravno sa puškama i topovima, već samo ekonomski i diplomatski ratovi

A sta da se radi kada drzava bude napadnuta? Profesionalna vojska moze relativno lako da se izbori sa teroristima i da se koristi za mirovne misije (pa sta god to znacilo...) i u tome je daleko efektivnija nego rezervisti, ali ne moze da odbrani zemlju od nekog masovnijeg napada neke druge regularne vojske...

A kad bude stani pani onda ce se mobilisati i oni koji nisu sluzili vojsku, i koje ce tako imati manje sanse za prezivljavanje sto na kraju dovodi do relativno velikih gubitaka u ljudstvu... Trebalo bi ostaviti kakav takav obavezni vojni rok, pa makar to bilo par vikenda gdje bi gradjani mogli bar da nauce da pravilno koriste pusku...

mislim da će vojska imati više koristi od jednog vojnika koji želi time da se bavi i radi to profesionalno nego od 5 nas koje to uopšte ne interesuje, i koji će otići tamo samo da bi izbegli kazne i ostale budalaštine

a koja će vojska napadnuti nas a da ne dobije po nosu, kako smo naravno mi dobili, žalosno je to što se večito svi uče na našim primerima kako ne treba raditi

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 22:52:34 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
recimo da za jedan dan zaradim mozgom više nego za 6 meseci fizičkog rintanja u vojsci

što se škole tiče - i moj bivši profesor "poljoprivrednih mašina" je završio mašinski fakultet, pa nisu svi bili primorani da u životu i na faxu uče predmet "poljoprivredne mašine", pa ne moram ni ja njihovu vojnu obuku

a kad smo kod otadžbine - ne vidim da će imati koristi od mene, što se ratovanja tiče, jer sam siguran da sve ratove u kojima smo učestvovali u poslednjih 20 god smo sami izazvali bez potrebe i naravno samo sa gubitkom, i to velikim, i siguran sam da u budućnosti neće biti ratova, naravno sa puškama i topovima, već samo ekonomski i diplomatski ratovi

Boze , boze  sacuvaj me ovakve "pameti"
Ti stvarno ni grama nemas. bezvredan si za ovu zemlju -idi gde mislis da mozes ovako da pljujes po njihovom sistemu, drzavi, vojsci,....
Idi s milim bogom ili ne valjaj gluposti protiv Srbije i njenih institucija - a vosjska je jedna od njih.

Pameti "najveca"- na forumu nije dozvoljeno da samo ti lupas po njemu. Postoji dugme izmeni i onda dodaj, oduzmi i sl, samo nemoj da dupliras jedan za drugim postove.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 21:49:47 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ekonomija je naša budućnost, ja ću jedan mnogo više doprineti državi kad plaćam veliki porez nego desetorica koji neće ništa raditi ali će zato držati pušku  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson W810i
Poslije prvog svjestog rata, svi su mislili da nece biti vise nikakvih ratova, pa se jos uvjek i danas ratuje...
Niko od nas ne zna sta ce biti za 20 godina... A dotle ce nas vecina biti jos uvjek vojno spremna...

Covjecanstvo nazalost jos nije na tome nivou svijesti da rijesava konflikte mirnim putem, pa ako neko zeli mir mora da se priprema za rat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ali ne moze da odbrani zemlju od nekog masovnijeg napada neke druge regularne vojske...

A koja ce to regularnija i masovnija vojska da nas napadne? Hrvatska ili ono sto nazivaju vojskom BIH? Ma daj bre...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.