Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za dobacivanje, zviždanje ili seksualni vic zatvor tri godine  (Pročitano 9335 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Citat
Da, jer idu da rade i zarađuju kako bi izdržavali porodicu. Svinje jedne, sram da ih bude.

Da li tvoja majka radi?
DA li tvoja devojka radi?
Da li ce tvoja supruga jednog dana da radi?

Citat
Apsolutno. Nema sumnje da bi svet bio mnogo bolje mesto da njime vladaju žene.
Žene su inače poznate po tome što njima nikada ne upravljaju emocije nego isključivo razum i logika.

Nije poenta da zene budu na vlasti, vec da najbolji od svih bude na vlasti, bez obzira na pol.

A ko je nama na vlasti?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Pa šta ako rade? Objasni mi kakve to veze ima sa bilo čime? Gotovo uvek kada je žena i majka i zaposlena, uloge se podele tako da žena radi što kraće i što lakše, a muškarac je taj koji je zadužen da donosi što je moguće više para. Naravno, tu se ne pitaju samo oni, poslednju reč ima poslodavac jelte. Ali mislim kad god neka žena zatrudni uvek se muškarac trudi da on bude taj koji će da nadomesti manjak vremena i zarade.

Ne znam s koje si ti planete pala i u kojim si to domovima bila pa si sebi urezala u glavu to ubeđenje da su muškarci kao roditelji sebične neodgovorne svinje, ali ni u jednoj porodici koju ja znam to nije slučaj.  Smile

Sad to što pojedini feministi nalaze problem u tome što muškarci drugačije od žena vaspitaju i pokazuju ljubav prema svojoj deci... što se ne maze toliko s njima, što im ne kažu da ih vole toliko često, i što više stavljaju akcenat na dela i samu vezu s nekim, nego na lepe reči i izlive emocija... to je već nešto drugo. Jebi ga, na ovoj planeti te stvari tako funkcionišu. I to ne samo kod ljudi nego i kod drugih vrsta. Kome se to ne sviđa slobodno neka napravi zajednicu u kojoj će oba roditelja, različitih polova, da se ponašaju isto prema detetu - kao majka. Pa nek mi javi rezultate. Živo me zanima u šta će to dete da izraste.  Smile Mada ne sumnjam da bi u glavama feminista i to bila krivica isključivo muškog roditelja.  Smile

Nije poenta da zene budu na vlasti, vec da najbolji od svih bude na vlasti, bez obzira na pol.

Onda tako i napiši.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 14:58:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Pa ti kazes - muskarac mora da zaradjuje.
Pa, jbt... zaradjuju i zene... A zene, opet, za iste kvalifikacije dobijaju manju platu. Jer ce mozda, oh pobogu, otici na trudnicko, koje ce dobiti.. suprise... sa drugim muskarcem... A otici ce na porodiljsko jer otac nema pravo na isto..

Ispada da muskarac da bi se osecao da ima kurcinu mora da ima zenu koja je losija od njega, manje zaradjuje, smrdi na zaprsku i brine iskljucivo o deci i zivotinjama. Jer on zaradjuje. Jer on mora vise da radi jer neki drugi muskarac njegovoj zeni daje manje para za isti posao, jer je zena.

To mnogo vise govori o tome koliko su neki muskarci nesposobni i nisu u stanju da podnesu konkurenciju, nego o svim muskarcima i zenama.

Prema tome... sami sebe ujebavate...

Umesto da se izborite za to da bude jednaki u braku i porodici, serete o tome kako zene traze mnogo.

I po cemu se to razlikuje od ovih kokosaka sto se frapiraju kada im neko zvizne?

Nikako... profesionalni kukaci i beskicmenjaci.

Kao sto svakoj zeni imponuje da pored sebe normalnog, sposobnog, radnog i uspesnog muskaraca, valjda muskarcu imponuje da ima pored sebe nezavisnu zenu kojoj nece morati sve da placa i sve da kupuje, majku mu jebem... Pa sta je to nego obicno kalkulisanje i svodjenje na to ko ima veci kur.. pardon.. platu...

Citat
Kome se to ne sviđa slobodno neka napravi zajednicu u kojoj će oba roditelja, različitih polova, da se ponašaju isto prema detetu - kao majka. Pa nek mi javi rezultate. Živo me zanima u šta će to dete da izraste.

U normalno, neiskompleksirano bice koje nece crci od gladi i suge ako mu mamica ode negde.

Citat
Onda tako i napiši.

Pa nisam ja spominjala vlast, nego ti. Niti da je jedan pol superiorniji od drugoga, nego ti.

Ja sam napisala da muskarci sami sebe ujebavaju.

A sve zbog toga sto se vase vidjenje feminizma svodi na par placipicki koje vriste i piste po netu. To nije feminizam, to je nelecena psihicka bolest.

Prema tome... upravo bi muskarci trebali vise da se zalazu za feminizam, jer feminizam predstavlja ravnopravnost (ne i jednakost, jer nismo svi jednaki i ne mozemo biti) u porodici, braku, drustvu, pa se prema tome i prava i obaveze ravnopravno rasporedjuju.

Feminizam = ravnopravni polozaj i OBAVEZE.

« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 15:16:51 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ja sam teo na porodiljsko da idem kad je zena morala na posao jer je prosla godina dana bolovanja,a dete jos nije bilo napunilo godinu, mogao sam samo knjizicu da podignem iz firma i zena isto ako se nepojavi na poslu nema veze sto dva godisnja ima nesikorisncena niti naplacena e to su ti porodiljska prava u Srbiji kod privatnika,a jos je ovo i dobro ima i gore pa se tesimo i zato cemo da odemo u pizdu materinusa svim ovim budalama koje nas jasu skoro tries godina i jos se hvale time
mene bi bila sramota da sam politicar tries godina i da mizemlja lici na africko pleme,a ne da se hvalim

inace tema
svaki dan se sa koleginicama zajebamo na masne fore jer bi prolupali kad se malo nebi zezali na poslu ni one nista nisu bolje

ocete vi vec jednom resiti jebeni problem sa postovanjem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Jedino resenje je da reorganizujemo genetiku i reproduktivne organe da bi i muskarci mogli da radjaju Smile

Inace kod mene u firmi sve sefice, odnos zensko muskih rukovodioca 15 prema 1.

Karikirano Smile

I direktorka zena
« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 15:24:55 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Eto, i ja sam sefica... i spadam u tih 10% privilegovanih.

Belkinja, srednja klasa, sefica, visoko obrazovana.

Ali ja sam izuzetak.

Citat
Jedino resenje je da reorganizujemo genetiku i reproduktivne organe da bi i muskarci mogli da radjaju Smile

Pa, ajde vise... posto vidim sve vise muskaraca koji se toliko plase zena da su poceli da dobijaju menzis... Kristal.. npr.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Jao bre sere mi se više od tih lupetanja o razlici u platama.  Smile

Prvo, to nije istina.  Smile To je velika izmišljotina koju su napravili i naduvali feministi i ostala SJW gamad i koji se već nebrojeno puta dokazao netačnim. S tim se slaže čak i tvoja koleginica Christina Hoff, poznati feminista.  Smile

A drugo, sve i da pretpostavimo za trenutak da je to istina...

Kada gori zgrada, tone brod ili kreće napad na zemlju... ko se prvi spasava i zbrinjava? Žene ili muškarci?  Smile
I ko je doneo takva pravila koja važe već vekovima unazad? Žene ili muškarci?  Smile

I to je to što se tiče tog čuvenog pay gap-a.  Smile

Ispada da muskarac da bi se osecao da ima kurcinu mora da ima zenu koja je losija od njega, manje zaradjuje, smrdi na zaprsku i brine iskljucivo o deci i zivotinjama

Tako je. Dok muškarac na poslu uživa u đakuziju, ispija martini i kreše supermodele.  Smile

I naravno, samo muškarci izrabljuju svoje zaposlene.  Smile

Citat

Umesto da se izborite za to da bude jednaki u braku i porodici, serete o tome kako zene traze mnogo.

Naprotiv, mislim da je baš suprotno. Nama muškarcima ovakav poredak nimalo ne smeta.  Smile Ne smeta ni mnogim ženama koje se ne prže na feminizam i ne leče svoje frustracije prdenjem po muškarcima. Jedini koji se stalno nešto bune ste vi feministi i SJW.

Citat
Kao sto svakoj zeni imponuje da pored sebe normalnog, sposobnog, radnog i uspesnog muskaraca, valjda muskarcu imponuje da ima pored sebe nezavisnu zenu kojoj nece morati sve da placa i sve da kupuje, majku mu jebem... Pa sta je to nego obicno kalkulisanje i svodjenje na to ko ima veci kur.. pardon.. platu...

Pa pazi, može i tako. Ima ljudi koji detetu pridaju pažnje tek onoliko koliko im to odgovara. Pa se posle čude kad dete izraste u bolida.

Citat
U normalno, neiskompleksirano bice koje nece crci od gladi i suge ako mu mamica ode negde.

Hah! Ma važi!  Smile Kažem ti, vi i vaši LGBT SJW drugari slobodno napravite eksperimente na tu temu pa mi javite kako je prošlo.  Smile

Citat
Niti da je jedan pol superiorniji od drugoga, nego ti.

Gde? Citiraj mi tu rečenicu.  Smile

Citat
A sve zbog toga sto se vase vidjenje feminizma svodi na par placipicki koje vriste i piste po netu. To nije feminizam, to je nelecena psihicka bolest.

Misliš na ovako nešto?

Citat
Prema tome... upravo bi muskarci trebali vise da se zalazu za feminizam, jer feminizam predstavlja ravnopravnost (ne i jednakost, jer nismo svi jednaki i ne mozemo biti) u porodici, braku, drustvu, pa se prema tome i prava i obaveze ravnopravno rasporedjuju.

Apsolutno se slažem!  Smile Stoga, sledeći put kad tone brod, gori kuća ili padaju bombe... umesto da se spasavate, vi ostajete s nama. Dogovoreno.  Smile
I naravno, u međuvremenu svako sam plaća svoj obrok, nema poklanjanja, nema kupovine cveća, nema kavaljerstva, nema gledanja kroz prstiju zbog ženskih problema, nema dozivanja u pomoć za svaku sitnicu... Mislim ako ćemo da budemo ravnopravni, ajde da budemo ravnopravni. Ne ''ravnopravni''.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 15:34:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Zena se zbrinjava zato sto navodno treba da vodi racuna o deci i povredjenima, jer su muskarci odlucili da nisu sposobni za to ...

Evo, ja cu ti reci da samo zato sto imam vaginu nisam nista sposobnija u odnosu sa decom nego neki muskarac.

Ostalo je trla baba lan da joj prodje dan...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 15:34:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Pa ti kazes - muskarac mora da zaradjuje.
Pa, jbt... zaradjuju i zene... A zene, opet, za iste kvalifikacije dobijaju manju platu. Jer ce mozda, oh pobogu, otici na trudnicko, koje ce dobiti.. suprise... sa drugim muskarcem... A otici ce na porodiljsko jer otac nema pravo na isto..
Do pre samo 30ak godina, na tom istom zapadu, odakle potice radikalni feminizam uglavnom je radio samo muskarac koji je bez problema izdrzavao cetvoroclanu porodicu. E, onda su neoliberali nametnuli svoj "progres", pa danas moraju da rade svih cetvoro, bez garancija da ce im to omoguciti opstanak. Dakle, opet porodica trpi. I da, ima izuzetaka ali to i jesu - samo izuzeci.

Citat
Ispada da muskarac da bi se osecao da ima kurcinu mora da ima zenu koja je losija od njega, manje zaradjuje, smrdi na zaprsku i brine iskljucivo o deci i zivotinjama. Jer on zaradjuje. Jer on mora vise da radi jer neki drugi muskarac njegovoj zeni daje manje para za isti posao, jer je zena.
Ne psuj, ne zvucis nista modernije, niti radikalnije, samo konfuznije! Kako danas porodica izgleda, to nema veze sa prirodom datim ulogama za musakrce i zene, vec sa neoliberalnim razdrkavanjem porodice.

Zene se ne osecaju nista srecnije, niti zasticenije u neoliberalnom paklu te farse oko "ljudskih prava" i "jednakosti polova". Polovi nikad nisu bili, niti ce biti jednaki!!! To je bioloska datost i nikakvi globalizmi i tvoji neoliberali i feministkinje ne mogu promeniti.

Citat
To mnogo vise govori o tome koliko su neki muskarci nesposobni i nisu u stanju da podnesu konkurenciju, nego o svim muskarcima i zenama.
Postedi me.

Citat
Naprotiv, manjina otrgnutih od muskosti, koji samo tehnicki pripadaju muskarcima namece svakojaka "prava manjina", samo da bi se udarilo tamo gde treba - na belog muskarca.

Citat
Ne traze zene mnogo, samo one koje prate i teraju modu. Tako su ucene i misle da je to put kojim treba ici.
Citat
Opet, projektujes svoje vrednosti na sve zene. Pojam "nezavisna zena" nije jasno definisan. Ako je to ono sto namecu neoliberali, onda ne treba da cude sve veci i cesci sukobi medju polovima.

Citat
Citat
Kome se to ne sviđa slobodno neka napravi zajednicu u kojoj će oba roditelja, različitih polova, da se ponašaju isto prema detetu - kao majka. Pa nek mi javi rezultate. Živo me zanima u šta će to dete da izraste.

U normalno, neiskompleksirano bice
Malo sutra.
Citat
Ja sam napisala da muskarci sami sebe ujebavaju.
To su samo "tehnicki" muskarci.

Citat
Ravnopravnost u kom smislu? Da zena radi u rudniku?
Ti obaveze posmatras u drustvu koje je totalno odsutno od svakog vida brige za zajednicu, gde se namece fazon "budi svoj", "zivi svoj zivot" i tako...obaveze. Kome ja pricam o zajednici i obavezama....
« Poslednja izmena: 15. Nov 2016, 15:40:02 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Diva cup. Menja stvari iz korena Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.