Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za administratora licno!!  (Pročitano 1110 puta)
08. Avg 2005, 14:41:47
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Slusaj bre ti, to sto ti imas grozan ukus ne znaci da drugi imaju, kad sam poceo da dolazim na burek pre dve godine da kazem da si bio normalan, a sad si stvarno postao arogantan. Ne moze covek da napise nista a da mu ti ne kenjas, sve sto se tebi ne svidja ti zakljucavas, brises bez obzira dal neko drugacije misli. Mozes da me banujes da mi zabranis pristup ali ja cu se vracati i imam da ti pravim sve veca sranja. To sto ti imas sajt i sponzore ne znaci da si ti najpametniji na svetu. Batali bre vise da izigravas diktatora i pusti ljude da razgovaraju na teme koje su postavili ili si ti postavio
« Poslednja izmena: 08. Avg 2005, 14:50:27 od kirov »
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Nemam sponzore
2. To sto sam ti zakljucao temu nije licno, to bih uradio svakome ko je otvorio temu pre 2 godine i s vremena na vreme dopise nesto apsolutno nepotrebno u nju. Takvih si imao 5 tema, i uopste me ne zanima da li ti se svidja ili ne, ja ne tolerisem bespotrebno pisanje gluposti, narocio ako se necije ucesce na forumu svodi samo i iskljucivo na to.
3. Niko ti ne brani da pricas normalno i niko ne brani ljudima da pricaju normalno, ali onakve teme sa time apsolutno nikakve veze nemaju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
Ja sam tu temu hteo ponovo da ozivim cak se jedna devojka javila, ali to tebe izgleda ne zanima
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
 Smile O kojoj je temi reč?
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
mob
HTC One M9
"Devojke od 16 do 20 javite se" Nije mozda neka tema ali ja sam je otvorio i hteo sam da se tu dopisujem sa devojkama koje naidju ali je on zakljucao
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Naravno da me ne zanima kao sto me ne zanima ni za ostale tvoje teme na kojima je receno sve sto je trebalo biti receno. Imas temu za postavljanje slika, to sto je u toj temi i one dve u psihologu bilo prezvakano je hiljadu puta. Uopste nisam sentimentalan kada su takve stvari u pitanju.Trebao sam ti i zakljucati temu za rodjendan posto saljes reply na 4-5 meseci matoru temu koja pritom i nije vezana za rodjendan ove, vec onaj prosle godine.
A to sto si ti hteo da se dopisujes sa devojkama, imas za to ceo forum, i mnogo su vece sanse da ce te neko kontaktirati ako budes bio dobar , redovan, kvalitetan clan nego ako si takav kakav si od maltene samog pocetka dolazenja na forum.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.