Slusaj bre ti, to sto ti imas grozan ukus ne znaci da drugi imaju, kad sam poceo da dolazim na burek pre dve godine da kazem da si bio normalan, a sad si stvarno postao arogantan. Ne moze covek da napise nista a da mu ti ne kenjas, sve sto se tebi ne svidja ti zakljucavas, brises bez obzira dal neko drugacije misli. Mozes da me banujes da mi zabranis pristup ali ja cu se vracati i imam da ti pravim sve veca sranja. To sto ti imas sajt i sponzore ne znaci da si ti najpametniji na svetu. Batali bre vise da izigravas diktatora i pusti ljude da razgovaraju na teme koje su postavili ili si ti postavio
« Poslednja izmena: 08. Avg 2005, 14:50:27 od kirov »
1. Nemam sponzore 2. To sto sam ti zakljucao temu nije licno, to bih uradio svakome ko je otvorio temu pre 2 godine i s vremena na vreme dopise nesto apsolutno nepotrebno u nju. Takvih si imao 5 tema, i uopste me ne zanima da li ti se svidja ili ne, ja ne tolerisem bespotrebno pisanje gluposti, narocio ako se necije ucesce na forumu svodi samo i iskljucivo na to. 3. Niko ti ne brani da pricas normalno i niko ne brani ljudima da pricaju normalno, ali onakve teme sa time apsolutno nikakve veze nemaju
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Naravno da me ne zanima kao sto me ne zanima ni za ostale tvoje teme na kojima je receno sve sto je trebalo biti receno. Imas temu za postavljanje slika, to sto je u toj temi i one dve u psihologu bilo prezvakano je hiljadu puta. Uopste nisam sentimentalan kada su takve stvari u pitanju.Trebao sam ti i zakljucati temu za rodjendan posto saljes reply na 4-5 meseci matoru temu koja pritom i nije vezana za rodjendan ove, vec onaj prosle godine. A to sto si ti hteo da se dopisujes sa devojkama, imas za to ceo forum, i mnogo su vece sanse da ce te neko kontaktirati ako budes bio dobar , redovan, kvalitetan clan nego ako si takav kakav si od maltene samog pocetka dolazenja na forum.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!