Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Yugonostalgija  (Pročitano 6414 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
... i sad uvek hoce neko da se odvoji...
IP sačuvana
social share
AKO SANJAM PROBUDICU SE!!!
AKO SE PROBUDIM-UMRECU!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 273
Balkan je uvek bio dosta dosta drugaciji.
Tako, Evropa se ujedinjuje i tezi ka slabljenju znacaja drzavnih granica, dok svako balkansko "pleme" zeli svoju drzavu, zeli da bude utvrdjeno, ako je moguce celicnom ogradom....

Iz tog razloga Jugoslavija nije mogla opstati, a ne verujem ni da ce ova "zajednica".
IP sačuvana
social share
Sve, sve, ali ZLATO!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Citat: vrabac
Ne zalim za Jugoslavijom. Ni kao za drzavom, ni kao nazivom. Jugoslavija kao Jugoslavija nikada nije funkcionisala najbolje, uvek je bio neko tu ko je hteo da se odvoji...Zato je bolje ovako. Jugoslavija kao naziv je vec odavno prevazidjeno, posto Jugoslavija kao nekada ne postoji i vise nikada nece postojati.

Vrabac ljubavi!
Hvala ti sto ima neko ko tu nakaznu drzavu ne voli i to tako lijepo i otvoreno priznaje! Ne osvrci se na Yu nostalgicare jer im je neko rekao da je nekada bilo lijepo a da je sada sranje! da je to necemu valjalo to bi i danas trajalo i niko nas ne bi mogao sjebati! Lose odradjena losa ideja! Nista vise! Pozdrav tebi i svima koji osjecaju isto prema zajednici koja je lomila Srpstvo i pravoslavlje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
Kralj Aleksandar je kriv za sve... Imao je sve karte u svojim rukama i stvorio je Kraljevinu Jugoslavije umesto Velike Srbije, jer je izgleda hteo
da ima vikendicu na Bledu, to je bila istorijska sansa, i mnogo toga bi danas bilo drugacije da nije bilo takve greske... A da se u onoj Jugoslaviji lepo zivelo-lepo se zivelo, ali na zalost samo su Srbi bili za Jugoslaviju i osecali je kao svoju domovinu, ostali su cekali samo istorijski momenat da pobegnu,..., pa sada kada je vreme integracije, kada je Zemaljska kugla globalno selo, mi smo vodili srednjovekovne ratove, kada treba sto brzi protok robe i novca, mi udaramo granice... Iskreno, meni se ne svidja ova zajednica sa Crnom Gorom i verovatno ce se i ta veza raspasti jer ovako kako je nikome ne odgovara, ali mocnici sa Zapada tako i prave da nikad nikog ne usrece vec uvek neka polovicna resenja da bi imali polje rada za manipulaciju... Malo sta stvarno mi resavamo, mnogo smo sitni u celoj prici... Na pr. Zapad da je hteo promene u Srbiji Vuk Draskovic bi pobedio, njima je odgovarao Milosevic, jer tako su imali izgovor sto bombarduju Srbiju, jednog komunistickog diktatora, kad su obavili sto su naumili, dopustili su promene... I vraca se neokolonijalizam,
sve sto vredi u Srbiji bice u njihovim rukama, kao sto je bilo pre drugog svetskog rata... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
O.K.! Ta prica je nesto drugo!
Tema je Yunostalgija! Nesto ti ovaj post manjka njom ali prethodni ti je nesto pun sazaljenja za tom drzavom! Inace kada se kaze jugonostalgija misli se na nostalgiju za SFRJ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Moje skromno misljenje... Juga je bila kao bajka... krajnje nestvarna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
Bolje bi naravno bilo da je bila Velika Srbija i da nije ni bilo Jugoslavije,
ali kad je vec stvorena i ipak funkcionisala, bolje bi bilo da je opstala nego sto se raspala na tako brutalan nacin... Ta SFRJ bila je lepa drzava i mogla je imati perspektivu ali su proradile aveti iz proslosti potpomognute
spletkama i interesima sa zapada sa jedninim ciljem da nas sto vise srozaju da bi nas sto jeftinije kupili, da nas drze u saci i da nam oni kao maloumnom detetu odredjuju sta je za nas dobro a sta nije... Trebali smo ostati zajedno jer bi tako bili jaci, ipak smo mi jedan narod istog porekla sa slicnim mentalitetom, dosta izmesan..., ali bili smo dovoljno glupi i svi cemo postati banane drzave i nikad nas vise niko nece ozbiljno shvatati...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Polako!

Vjerujem u Boga i Srpstvo!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Nikada Jugoslavija nije funkcionisala. "Funkcionisala" je samo dotle dok je bio Tito, zato jer nisi smeo nista protiv da kazes. Ne mislim isto da smo mi istog porekla i mentaliteta. Mnogo je nesuglasica bilo sa svacije strane. isto tako mislim da je Srbija najgore prosla u svemu ovome. Mnogo smo ulagali u druge Republike, a nazad nismo dobili nista. Setite se samo kada je umro Tito (u stvari toga ne mogu ni ja da se setim, ali mozda ste culi)
kada je Srbija odmah racunala na rat i na to da se Hrvatska i Slovenija odvoje. To znaci da se nismo nikada slagali i da smo uvek funkcionisali na silu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svima nama je jasno i koji tada nismo ziveli da je to sve bilo silovanje, videlo se jos 70-ih... vrlo jasno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.