Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Yugonostalgija  (Pročitano 6412 puta)
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: sanjalica
Bolje bi naravno bilo da je bila Velika Srbija i da nije ni bilo Jugoslavije,
ali kad je vec stvorena i ipak funkcionisala, bolje bi bilo da je opstala nego sto se raspala na tako brutalan nacin... Ta SFRJ bila je lepa drzava i mogla je imati perspektivu ali su proradile aveti iz proslosti potpomognute
spletkama i interesima sa zapada sa jedninim ciljem da nas sto vise srozaju da bi nas sto jeftinije kupili, da nas drze u saci i da nam oni kao maloumnom detetu odredjuju sta je za nas dobro a sta nije... Trebali smo ostati zajedno jer bi tako bili jaci, ipak smo mi jedan narod istog porekla sa slicnim mentalitetom, dosta izmesan..., ali bili smo dovoljno glupi i svi cemo postati banane drzave i nikad nas vise niko nece ozbiljno shvatati...
 Smile

Ček, ček, ček......objasni malo. Kako to misliš Velika Srbija? Srbija kao samostalna ili Srbija kao gazda svima ostalima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Samostalni gazda svima Smiley
Lepo ja tebi rekoh na okupljanju Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Sve je to ipak samo istorija koja tesko moze da se ispravi i popravi .. koliko i god da se slazem sa Vama da YU nikada nije funkcionisala kako treba ipak ne mogu da kazem da mi nije zao sto je nema onako velike kao sto je bila i da mi je jako jako zao sto smo naseli na politicka sranja i usli u ne potrebne ratove koju su bili zadnjih godina na nasim prostorima. Licno mislim da smo se mogli odvojiti na mnogo mirniji i bolji nacin i da nebi YUnostalgija toliko bila izrazena kao sto jeste danas jer su nam svima ti glupi ratovi odneli i ono malo sto smo imali...  Smile  Smile
Imam sestru od tetke kod Zagreba, najbolji drug se odselio za Hrvatsku (jer je Hrvat i poceli su previse da ga provociraju, necu ga nikada prezaliti) ali je zbog ratova koji su bili meni sve to strano jer ne znam da li smem ili ne smem ici da ih posetim, a tako bih volela...

To da je Kralj kriv kriv je nema sta ali on je to zasrao onda da bi sam imao vise u svom dzepu, sta ga briga za posle.. A Tito je znao sta ce biti zato je za zivota non stop ponavljao "I posle Tita Tito" ali nisu ga poslusali.
Mada je Tito posebna prica u svemu tome.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ti ratovi su bili jer smo mi dozvolili da djubre kog ima u svakom narodu izbije na povrsinu i zavodi red..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Kada nas bude prihvatila u svoje narucije Evropska Zajednica...Evropska Unija...Ujedinjena Evropa...to ce se desiti izmedju...2010...i...2015.
Tada cu ja ponovo ziveti slobodno na prostoru Titove Jugoslavije moje Domovine...

...ZIVELA EVROPSKA ZAJEDNICA I U NJOJ MOJA...DOMOVINA...

pozdravlja vas

MEDVEDJANIN
IP sačuvana
social share
Kad cujem rec ili misao sovinisticko dodjemi da
...PRDNEM...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Gospodo raspad SFRJ nisu smislili ni Srbi ni hrvati,niti bilo koji drugi narod u jugi,vec Bush stariji i papa koji su 1982 u Vatikanu potpisali sporazum u Vatikanu o sirenju Nato i katolicizma prema istoku,a u tom sporazumu je juga bila recept za ostatak resavanja istocnog pitanja.Autor ovog morbidnog sporazuma je Janos Bugajski i Bzezinski.
   Jugoslavija je 1990 imala spoljni dug 19mlrd.$,a danas drzave nastale njenim raspadom imaju ukupan spoljnji dug od cca 60mlrd $.Ne treba biti pametan pa zakljuciti sta je poenta ovog podatka.Pogledajte desavanja u Gruziji,zar vas ofsetija i ona druga oblast koja trazi nezavisnost kao i Cecenija ne podsecaju na nesto vec vidjeno?Sevarnadze i Otpor?
    Strasno puno slucajnosti za neplanirane i spontane dogadjaje,a sto se tice EU,mi smo geografski u Evropi!Ako je meni lepo u zivotu onako kako mi je danas,pa ne moram zato terati komsiju da zivi kao ja.Treba svoje cuvati,a ne po tome pljuvati sto je danas veoma popularno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ne verujem da je bas tako planirano. Mislim da su jednostavno hteli da probaju kako izgleda rat u Evropi. Iskoristili priliku.

Sto se Yu tice, nije mi zao ni sto ce domen da se menja iz .yu u .cs, a kamoli za bilo cim YU. Jedva sam cekao da mogu bez problema da ispravljam ljude kad pomenu Yu. Odmah ih prekidem i vicem Srbija!
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Necu iz peincipa da kazem da mi je zao sto ne zivimo u zajednici sa onima koji nas ne zele.Da je drzava kao drzava i zivot u njoj bio simpatican jeste, ali sve su to velike teme da bi u nekoliko recenica mogliprodiskutovati o tome. Koliko je to bilo na silu od samog pocetka, koliko ljudi nikad to nisu ni zeljeli  samo sto ih niko nije ni pitao, koliko je bila vjestacka tvorevina ,a koliko ne  sve su to neke druge stvari.Meni je iskreno zao sto se Srbija kao drzava nije razvijala sama od samog pocetka, mislim da bi to bilo mnogo rjesenje, u odnosu kako su se stvari kasnije odvijale, i u odnosu kako je danas svim Srbima ma gdje da zive.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako je tlo neplodno za svadju moze bog otac da dodje i trazi svadju nece je dobiti & naci...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Titovu Jugoslaviju moju Domovinu srusila je...americka i ruska politika.
Jugoslovenska Drzavna Bezbednost-JDB,bila je podeljena na dve frakcije
pro-americkoj-CIA,na pro ruskoj-KGB.Ove dve frakcije prosto su vodile veliki rat medjusobno u doba mira na prostoru moje domovine Titove Jugoslavije.Toliko mnogo ljudi iz redova svih naroda Jugoslavije je po ubijano na razne nacine i to sve je ucinjeno tajno skrivajuci svaki trag.
1991 ovo ubijanje,ovaj rat je nastavljen u javni oruzani rat pod propagandom da se u Jgoslaviji vodi...GRADJANSKI  RAT...Ovaj rat je bio u intersu americke i ruske politike, a...NE...u interesu nijednog naroda na prostoru Jugoslavije.Zato je ovaj rat trajao 10 godina,dok dva svetska rata trajala su po 4-5 godina.Sovjetski Savez-SSSR je nestao,srusen bez rata,rat u Ceceniji Evro-Amerikancima sluzi za destabilizaciju Rusije.
Svi napaceni narodi Jugoslavije ponovo ce ziveti zajedno u miru radosni i srecni,kada se prostor Jugoslavije bude nasao unutar Evropske Zajednice.
Albanija...Makedonija...Savezna Republika Jugoslavije(Zajednica Srbije i Crne Gore)...i Bosna i Hrcegovina zajedno u paketu posle ...Slovenije i Hrvatske ucice u Evropsku Zajednicu.Tada ce doci do potpunog ujedinjenja svih Srba u jedan srpski prostor, a zivece u jednoj zajedickoj drzavi sa ostalim narodima Evrpope.Ovo isto vazi za sve ostale narode Jugoslavije...Balkana...Istocne Evrope.Okreni obrni moramo opet ziveti zajedno a kad se mora nije tesko.

Samo Sloga Srbina Spasava...govorio je cesto...Sveti Sava...

Cuvajte...BRATSTVO I JEDINSTVO...kao zenicu vaseg oka ako hocete da zivite zajedno u miru i biti srecni i radosni...govorio je cesto...TITO...

pozdrav

MEDVEDJANIN
IP sačuvana
social share
Kad cujem rec ili misao sovinisticko dodjemi da
...PRDNEM...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.