Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:53:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: YouTube problemi  (Pročitano 3048 puta)
23. Jun 2011, 14:56:56
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
e ovako:
uploadujem klip od 10ak min, i kad se zavrsi upload pise your file has been uploaded,pls wait we re now processing the video.....
i ja onda tako cekam,cekam i posle 3 sata mene smori da cekam i izadjem i sad ja znam da mi je klip uploadovan ali je problem sto klip nije u HD.....takodje kod previewa se ne vidi slika dok proccesuje
download speed mi je od 4 do 6 mb/s
upload speed od 1 do 2 mb/s
help?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
mob
Alcatel One Touch
Mislim da klip mora da prodje nekakvu verifikaciju od ,cini mi se,24 h... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Alcatel One Touch Snap
U kojem je formatu klip i koja mu je rezolucija na kompjuteru? A sto se tice verifikacije to ja nisam sretao, a uploadovao sam vec par klipova dosad i nakon uploada mogu da vidim klip prvo u 360p rezoluciji, a nakon odredjenog vremena i procesije njihove mogu da gledam u 720p ili 1080p rezoluciji.

Sto se tice rezolucija evo koje su:

240p = 360x240
360p = 480x360
480p = 720x480
720p = 1080x720
1080p = 1920x1080
IP sačuvana
social share
Za sve sto vas zanima obratite mi se preko privatnih poruka.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
U kojem je formatu klip i koja mu je rezolucija na kompjuteru? A sto se tice verifikacije to ja nisam sretao, a uploadovao sam vec par klipova dosad i nakon uploada mogu da vidim klip prvo u 360p rezoluciji, a nakon odredjenog vremena i procesije njihove mogu da gledam u 720p ili 1080p rezoluciji.

Sto se tice rezolucija evo koje su:

240p = 360x240
360p = 480x360
480p = 720x480
720p = 1080x720
1080p = 1920x1080

klip je u avi formatu , rezolucije 720p = 1080x720

-takodje znam da se prvo moze gledati (kad se uploaduje) u 360p a posle u 720p ,ali meni je max 480p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
cekaj malo da prodje mora da oni odrade poso ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Alcatel One Touch Snap
Ja kad uploadujem 10-ak minuta na YT u 720p formatu cekam manje od 5 minuta nakon uploada da bi se proceovao i napravio 720p format. A ako je vec mnogo vremena proslo i nije ti 720p onda ti rezolucija klipa mora biti veca. Ja snimam Full Screen na monitoru od 19" (1440x900) i sacuva mi kao 720p klip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
Ja kad uploadujem 10-ak minuta na YT u 720p formatu cekam manje od 5 minuta nakon uploada da bi se proceovao i napravio 720p format. A ako je vec mnogo vremena proslo i nije ti 720p onda ti rezolucija klipa mora biti veca. Ja snimam Full Screen na monitoru od 19" (1440x900) i sacuva mi kao 720p klip.
tako je i meni bilo......
takodje imam 19 inca monitor i rezolucija mi je 1440x900
ranije(kad je sve bilo dobro)meni kad uploaduje ,onda proccesuje i imam sliku pored koje pise preview,i cekam da process dodje do 100% i onda mi kaze da mi je video live....i odem tamo i imam rezoluciju od 480p,i posle 10ak min bude 720p..........
-a sada kad uploaduje izadje mi:"Your file has been uploaded,please wait while we proccess the video"
i ja cekam ,ALI NEMA slike kad procesuje i ne pokazuje koliko je proccessovao(u procentima).....

EDIT:u nekoj poruci iznad napisao sam de je .avi fajl ,ali nije fajl je F4V(.f4v) ,ali mogu da konvertujem bez problema u avi.....
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 01:19:26 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Alcatel One Touch Snap
Iskreno prvi put cujem za .f4v fajl i zato ti preporucujem snimanje u nekom popularnom formatu (.avi, .mpg, .wmv, .mp4,...)

Preporucujem Camtasia Studio 7.0 program koji u sebi ima odlican Recorder, ja ga koristim i sa njim pravim YT klipove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Da li kad pregledam video klip sa you tubei on automatski ostaje negde na kompu memorisan,i jos jedno pitanje u vezi istog zanima me kad pogledam pocetak nekog klipa i ne svidi mi se pa predjem na drugi,treci i tako nekoliko njih ali sve bez da odgledam do kraja da li mi to skida mb kao da sam skinuo kompletan klip pitam to zato sto mi skine 200-300 mb bez da sam pogledao toliko a ovamo koristim wireles limitiran na 6gb.Da li je to moguce sprecitii jer ovako ono sto sam odgledao nije niti nekih 50 mb.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22021
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da li kad pregledam video klip sa you tubei on automatski ostaje negde na kompu memorisan,

U zavisnosti kako si podesio kod sebe na racunaru, ali cuva ih u temp folderu.
Ukoliko ti je u browseru podeseno da brise istoriju po zatvaranju istog, onda ne pamti...

Citat
i jos jedno pitanje u vezi istog zanima me kad pogledam pocetak nekog klipa i ne svidi mi se pa predjem na drugi,treci i tako nekoliko njih ali sve bez da odgledam do kraja da li mi to skida mb kao da sam skinuo kompletan klip pitam to zato sto mi skine 200-300 mb bez da sam pogledao toliko a ovamo koristim wireles limitiran na 6gb.Da li je to moguce sprecitii jer ovako ono sto sam odgledao nije niti nekih 50 mb.

Na svakom slipu imas onu status bar liniju u kojoj ti je prikazano koliko je od klipa ucitano. Ukoliko je klip ucitan do kraja, onda ti se u protoku racuna kao da si skinuo ceo klip.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:53:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.