Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 15:49:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94801 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68

nemas se ceg plasit samo nije dobro imat ni 1 planet u 12 kuci jer onda osoba nemoze doci do izrazaja...
mislim merkur u 12 daje osobi da nemoze reci sto misli vec nekako sve u sebi to ostavlja, a moze bit genijalac razumijes
isprika, nisam mislila plasit te
samo znam osobno iz iskustva da 12 kuca nije dobra kad ima u njoj planeta. Isto tako vrijedi za sunce, zapravo jos gore, jer je sunce nas ego, treba doci do izrazaja , a ako je u 12 onda ispada kao ne primjecen....zato kazem da je tesko imat neke planete u 12 kuci

A ne moze nikako da bude usmerenost ega ka zatvorenim stvarima i svemu onome sto simbolizuje XII kuca?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
naravno, al govorim sad da sunce kao planet treba bit glavni da drugi nas vide razumijes.... dok u 12 nekako si cini skriven i ne zapaznjen dovoljno, mada osoba to ne primjeti bas....zamisli sunce u lavu u 12 kuci? znaci sto lav predstavlja?
Osobno misljenje je da je suncu najbolje kad sija zar ne a ne da bude iza oblaka jel? jer samo sunce je nas ego i odsjaj , kreativan, a recimo kad je u 12 kuci onda moze isto bit kreativna osoba al to ne pokaziva sto moze bit steta velika..jer svak i znak koji prolazi kroz sunce ima nesto posebno u sebi i potreba je da se dodje do izrazja jer sunce je upravo ego- ego se voli pokazat
bolje razumijes sad ? zasto mislim da sunce u 12 nije dobro?
jer osoba se ne mjenja doista samo se ne pokaziva kao recimo kad je u nekoj drugoj kuci nego u 12..al jos istrazivam...
imas ti koju planetu u 12 aiwass?
Hvala ti sto si mi pojasnila Smile i imaš pravo jer mi je puno ljudi reklo da im znam delovati plaho i preskromno, a i puno sam svojih ideja zadrzala za sebe mjesto da sam ih tad na mjestu razvila. No, osvjestavanjem mana necu ciniti iste pogreske. bar se nadam... Smile
isprika sa moje strane tajci nisam te htjela uplasit, samo znas vjerujem da osoba nebi trebala imat bas neke javne planete kao sto merkur i sunce u 12 kuci,,,,, jer to se prvo gleda.. al sigurna sam da ono sto skriveno izgleda da mozda i nije tako...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Ma nije bas sve tako kod mene skriveno i neizrazeno Smile
Polozaj tih planeta u tom polju smatram kao izazov i morat cu neke svoje djelove vise osvijestiti.
Puno hvala ljepoto Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Xoce li neko baciti pogled na moju 12 kucu i reci mi nesto o njoj Smile
karta je u indexu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma nije bas sve tako kod mene skriveno i neizrazeno Smile
Polozaj tih planeta u tom polju smatram kao izazov i morat cu neke svoje djelove vise osvijestiti.
Puno hvala ljepoto Smile
pa da upravo moras se vise trudit neg drugi ljudi koji nemaju merkura i sunca u 12.... al nesto za sunce u 12 ne cini se toliko strasno, moj brat to ima i nema bas neka losa iskustva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Reci ti meni,  Tajčixy jel ti XII pocinje u Leo, u kom ti je znaku Asc(podznak) i Koje kuce pocinju Devicom i Blizancima?

Onda kakve aspekte pravi Sunce i kakve Merkur, da vidimo je li ono sto prica lepota noci, tachno. U pravu je ona ako ti XII lavu. Onda ti je stvarno Sunce iza oblaka. E da, AKo mozes reci jel Sunce blize pocetku ili kraju XII
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moja drugarica ima u XII kuci vneru koja ne pravi nijedan jedini aspekt   Smile
vrh XII kuce oj je u biku,a venera je u blizancima upravo u XII-oj..
inace je dupli blizanac..

ima bas interesantnu kartu..molim vas nek mi neko ovo prokomentarise....
nije da nema srece u ljubavi..imala je dvije duge veze za sad..ali uvijek kad shvati da je momku previse stalo do nje i da je veza bas ozbiljna ona bijezi....

vladar 12. u 12.oj.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
VEnera je vlada i Kuce koja pocinje u Vagi. A bezi verovatn ozato sto je "lubavno"zatvorena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ascendant   Gemini   19°04'27
2nd House   Cancer   9°22'00
3rd House   Cancer   28°53'15
Imum Coeli   Leo   21°40'16
5th House   Virgo   22°28'21
6th House   Scorpio   5°00'43
Descendant   Sagittarius   19°04'27
8th House   Capricorn   9°22'00
9th House   Capricorn   28°53'15
Medium Coeli   Aquarius   21°40'16
11th House   Pisces   22°28'21
12th House   Taurus   5°00'43

nijedna joj kuca nije u vagi..jel moguce to  Smile

nikad nisam cudniju kartu od njene pogledala...
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Onda je Vaga umetnuta negde. Tachnije u petoj kuci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 15:49:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.