Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:03:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94961 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
LiQuid_Dream mislim da nisi dobro pogledala horoskop mog sina zato sto ono sto navodis kao 'umerenu tvrdoglavost' kod njega je to nije umereno vec srljanje u svoju propast... Nedozvoljava mesanje u izbor prijatelja a izbor uvek pogresan i imitiranje negativnosi svojih prijatelja koji ga "namestaju" i podmicu nogu. Mislim da subjektivno gledas na astrologiju kod tumacenja a to je los nacin ucenja. Ovo ti pisem sa najboljim namerama da jos sada na pocetku popravis nacin tumacenja. Iskreno radi se o mom sinu i veruj da ne bi pozelela da bilo koja majka ima takvo dete, veruj! Ovih zadnjih 2 godina on je: mrza, lazov, neradnik, ne uci, spletkarosi i ide linijom lakseg otpora...
Ne ljuti se ali andjela pizelly je dala mnogo tacnije tumacenje i ono sa kvadratima Merkura mi je najrealnije kao moguca ziza problema. Inace curu jos nije imao i sada je u fazi kad ga jedino to zanima izgleda a o tome ne pricamozda svakome ali sa mnom i ocuhom da.

Da je vladar njegovog AC-a Merkur - slozhila bih se sa gore navedenim, ovako ne mogu, i to smatram kao fazu koju ce ubrzo prevazici. Dolazi iz kuce opasnosti, zato sam i navela da ne voli da mu se drugi uplicu u zhivot i odabir prijatelja. A zashto bi se drugi i uplitali kad je u istoj kuci Jupiter u svom sjaju, u Raku, u svojoj egzaltaciji. Mogu ja biti subjektivna ili ne, ali uporedjivati vladar AC - Pluton u svom sedishtu, kao bukvalnu odbranu AC jer je i prilepljen za isti taj AC i lepo aspektovan od Jupitera, i napadnutog Merkura koji je u njegovom sluchaju samo delic priche - meni je suludo.
Hvala na dobronamernom savetu, i ja Vama zhelim sve najbolje Smile

Kako vjerovati da je to prolazna faza kako kazes kad su to natalni aspekti losi:
Merkur i Jupiter
U lošem aspektu Merkur ce biti sklon da ne povlaci loše poteze. On je teorijski jak a prakticno slab ili obrnuto. U svakodnevnom životu on pravi greške jer ne vidi onoga ko nosi znanje. Kada želi nešto da dobije, ovakva osoba ne ume da pita. Odlaganja po pitanju odlaska u inostranstvo.
90 (kvadratura) - Osoba je sklona psihickim depresijama.žrtva je podvala
obicno se precenjuju i kao tako lako propadaju..Osoba je problematicna
ulicar i hohštapler,ne drži rec i sa cudnom ideologijom...
Merkur i Neptun
Kada je loš aspekat osoba je preterano maštovita sama po sebi i ukoliko ne nade kanal da to materijalizuje onda pocinje da to prenosi na realan život lažuci i konacno u jednom trenutku pocinje sebe da samoobmanjuje.. To je i slika svih traceva. Ova osoba ne vidi ovog Neptuna i sama ulazi u problem. Donosi i jednu mentalnu nestabilnost. Ovde se treba vežbati na vreme da se maštovitost realizuje. Neptun ce poput Saturna delovati sporo, dugo godina utice i remeti.
Merkur i Saturn
Loš aspekat je opis crnih misli, umornih i tmurnih, pogled u zid, nedostaje temelj. Daje brige, strahove, pa sve prerasta u komplekse. Osoba pravi loše dogovore ili na bilo koji drugi nacin obecava ono što ne može da ostvari. Ovo ukazuje na stalne brige i strahove, koje mogu da prerastu, u nekim varijantama, u psihološki problem.

Merkur nije vladalac Asc ali je u XI kuci i tu je haos kod njega i totalno pogresan nacin procena prijatelja na 10 stepenu Vage...?!! Inace Merkur mu je u T-kvadratu sa jedne strane kvadrat Jupiter a sa druge Saturn i Neptun a ove tri planete su opoziciji sa jedne srtane Ne. Sa a sa druge Ju. Dali to sto Jupiter ima samo dobar aspekt trigona sa Plutonom i Asc. moze da promeni sve? Nemoj me pogresno svatiti ali sam dosta vremena kao laik provela u citanju astrologije i koliko toliko poznajem kartu svog sina ali trazim nacin sta bi moglo da promeni njegov nacin zivljenja na bolje i pokrene ga sa mrtve tacke i srljanja u propast, on mi je jedinac i samo sa realnim gledanjem stvari mozda cu naci nacin i pomoci mu.
 Smile
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
srebrna tvoj sin ima konjukciju sunca i marsa u kvadratu sa mjesom majka, to može biti jako opasno za vaše međuljudske odnose jer Mars i Sunce ne trpe savjete ni kritike a pogotovo ako je venera u 12. polju čuva dečko sve svoje kao zmija noge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Jel mozete da gcirnete u moje 12. polje? Karta mi je postavljena u indexu na 8. strani . Hvala

Ja bih ti rekla ovako:
Vladar tovg Asc nashao se na vrhu XII kuce.Shto bi to trebalo da znachi?Da imash jake snove,bar povremeno,da volish da pomazesh ljudima u izolovanim ustanovama(ili cesh to, kad tad u zivotu raditi)
Ja imam taj aspekt i bash mi se to dogadjalo i sve sam se chudila zashto to radim(u jednom dijelu zivota,morala sam obilaziti jednu osobu u bolnici,gdje su lezale nepokretne osobe,kojima sam svakodnevno pomagala ,hranila ih...da ne pricham raznorazne detalje,prepoznala sam se, u ovom aspektu)
Znachi,nije crna tako XII kuca,tu mozesh chak da postignesh duhovno ispunjenje.Bar se to meni desilo(mnogo sam bila sretna,shto sam pomagala unesrecenim osobama,na razne nachine.Zeni vezanoj za krevet,psihichki poremecenoj,cijedila narandzu u usta npr.......)
Snove sam chesto imala i uglavnom su mi pogadjali,sretne ili teshke dogadjaje(sada ih trenutno nemam)

Merkur ti je na 20.st,koji pripada Shkorpiji,pa je tvoj um prodoran,a moguce je i zbog toga okrenut okultnom.
Ovaj kvadart sa Saturnom,moguce je da ti je donio teze djetinjstvo,neke strahove bezrazlozne,tugu,ali tu je pozitivna vibracija Urana,koja tvoj um chini vanserijskim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Srebrna, ukoliko ste Vi zheleli sina kompozitora, ili chuvenog pisca - sasvim sigurno ga niste dobili. Ali govoriti o ovom dechku kao da je svaki njegov potez pogreshan je suludo! Cornix je to lepo objasnio - Vash sin nije neko ko ce od Vas trazhiti savet, i ja sam Vam lepo rekla da on sve svoje krije kao zmija noge, verovatno iz te zhelje da naprkosi svima. Ono shto ste Vi chuli - to je verovatno samo pola priche koju znate. Nije dzabe njegov Mesec u II polju - on Vas vidi kao majku koja mozhe da mu tolerishe sve i podrzhava sve njegove hirove, i koja je tu predstavljena simbolikom Strelca - dovoljno duhovita i zainteresovana da se bakce oko njega i tu je za njega kraj! Sve ostalo shto pokushate da ishchachkate a shto on ne zheli da Vi saznate - pretvara se u sukob. Pluton je dobar blefer - ne zaboravite to, a ovako zalepljen na njegov AC, on samo potvrdjuje njegov karakter.
Sve ovo shto ste Vi napisali - stoji, i svako to mozhe da kazhe jer lepo pishe od 183. - 190. strane Duporove knjige. Ali prochitajte malo ono u zagradi - OKRETNOST. I poshto vec znamo shta je 8. kuca - znamo da ce on da se trudi da u svom drushtvu bude poznat kao dechko koji srlja u opasnost. Moja majka ima 4. odvratne planete u tom istom polju pa je sasvim normalna zhena, ali bez dlake na jeziku, nikoga hvala Bogu nije ubila, zhivi sasvim normalno, milion puta patila u zhivotu - al' se izvukla iz svega kao pobednik.
Tako je i sa Vashim sinom, imace on josh mnogo nelagodnosti, ali zar ih nemamo svi?
Kazhete - "nedostaje temelj"? Slazhem se, ali Merkur nije neshto shto ce Vasheg sina da "vodi" kroz zhivot, jer Merkur nije njegov karakter, nije njegov "vladar" - drugachije bismo prichali da je Vash sin podznak Blizanac ili Devica. Ovako - Merkur je samo delic priche koji dolazi iz 8. kuce, kuce koja ga "kusha" da se dokazuje i precenjuje, i izlazhe da bi udovoljio svom drushtvu, da mozhda ugrozi i karijeru zbog njih - ali podvlachim - delic priche. I meni je sasvim jasno da je to Vama najbolnije, al' nemojte bash tako otpisati svog sina - Pluton domicil, Saturn - UCHITELJ - domicil, mislite li da jedan Merkur mozhe protiv iskusnijeg Saturna koji ce da mu skreshe finansije pa da natera Merkura da mucne glavom?
A poshto ga vec nazivate lazhovom - jeste li se zapitali zashto mu je dat bash Saturn konjukcija Neptun za koji se i kazhe: "nepovoljno za lazhove - otkrice lazhi".
Svako ce na svojim greshkama nauchiti, Vash sin nije ni prvi ni poslednji...
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 LiQuid_Dream nikad nisam mastala da mi sin bude "nesto i neko" jedina zelja mi je da ga negledam nestretnog kao sto je sada u zadnjih godinu i po dana Smile. Moja je karta okacena isto kao i njegova na 8 strani mozes baciti pogled. To sto sam napisala o njemu je uzasno ali istinito...
Cornix hvala za komentar Smile to mi je poznato Smile
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 87
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Samsung 
meni je u XII kuci neptun u jarcu na 5om stepenu

moze li neko bar ukratko da mi "procita" sta to znaci?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Kronikse, par stvari za tebe
1. Ako nisi radio sistem jednakih kuca, kao sto sam video na natalu koji si mi poslao tvoj saturn je u sred 11 polja!
2. Nije to 12 polje toliko lose, ne tripuj.
3. Tvoj SA ima trigon sa JU i Sextil sa SO.
4. Tvoje 12 polje ima  UR i NE koji nisu extremno ali jesu poprilichno dobro aspektirani.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Aiwass hvala ti na analizi  Smile

mogu ti samo reći da sam sustav jednakih kuća odavno napustio niti ga ne primijenjujem, moj saturn je u sextilu sa suncem, i tu si u pravu da ga nema krepao bih odavno...trigon sa jupiterom je upitan jer je orbis 10 ali pomaže što je aplikacijski, no opet saturn se ne osjeća dobro u ovnu gdje je jupiter kao njegov dispozitor otišao....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

slatka mala skorpijica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad bi neko bio dobar da meni protumaci moju 12 kucu koja me pomalo plasi. u njoj je sunce,merkur,u skorpiji su,pluton je u vagi. ascedent-skorpija? Smile

a,da i saturn mi je u 12 kuci,i on u skorpiji,znaci stelijum u 12(ako se dobro snalazim u ovim vodama,nova sam)!

Edit by Makishon: Pročitaj Pravila Burek foruma. Slanje poruka za redom je zabranjeno. Koristi opciju Izmeni ukoliko želiš nešto da dodaš.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 20:05:29 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Gcki. mene odusevljava tvoja XII-ta  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:03:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.