Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:32:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94554 puta)
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1

Vladar 12 u 11.kući:
tajne organizacije. Masonerija. Poznanici su kriminalci ili tajanstvene ličnosti. Prijatelji mogu postati neprijatelji, kao što i neprijatelji mogu postati prijatelji.

Ovo mi se vec svidja, mada nikako da 'proradi'  Smile Tajne organizacije, m? Poznanici kriminalci?
Inace, iz sopstvenog iskustva - jes' vala, prijatelji postaju neprijatelji i obrnuto
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja sam ustvari Wolf zarobljen u telu PC_korisnika

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 8900
Meni je 12. polje u Skorpiji i unutra se nalazi Pluton, neka mi neko pojasni!
Hvala!

Edit by MakishonNatal je prebačen u temu Indeks natalnih karata!
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 19:40:05 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Prodajem kuću na klizištu na periferiji.
P. S. Uskoro u centru.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
moja 12 kuca puna dvim jakim planetama, saturn i pluto.. nemogu reci da sam odusevljena, jer mi je zivot tako nekad tezak, al uspijevam, mada ni jedan planet nije dobar u 12 kuci, jer to je ipak skriveno polje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Ljepoto, sad pogledah tvoju kartu, i ti ne mozhesh bash da se zhalish na 12. iako su tamo Saturn i Pluton u konjukciji... Bash imash super kartu, oni silni trigoni Plutona i Saturna, bash superishka  Smile
Pogotovo mi se svidjaju aspekti 12. i druge kuce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mozda je tebi dobro jer ti ne dozivljavas depresije Smile
no kad me uhvati ni sama ne znam sto da radim, mada obozavam saturn svejedno, jedan od najdrazi planeta
karta mi nije laka ni malo, svidja mi se da imam kvadrata
mislim ono dobro je pluton u 12 kuci posebno za astrologiju ipak ja imam dosta tog da radim bas zbog te konjukcije, dugo da se ucim, nista samo od sebe nece doci
a zasto ti ne stavis svoju kartu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
Meni je 12. polje u Skorpiji i unutra se nalazi Pluton, neka mi neko pojasni!
Hvala!

Vec sam pisao o ovome. Neko prvo tumacenje koje mi pada na pamet jeste vezano za occultism i magiju. Occultno sazvezdje vladar occutlne kuce XII i tu josh Occultni planet Pl-  kad se sve sabere zasigurno neki occultni talenti ili barem interesovanje za occultism ovisi od aspekta i stepena. Na pocetku sam napomenuo da sam pisao, a to je bilo o poznanici koja ima slichne pozicije i zna da gleda u solju bez ikakvih lekcija bez icega jednostavno je natal nadario tom vestinom. Josh par osoba koje imaju iste pozicije  su se javile (ovde na forumu) i potvrdile znacenje. No rekoh, sve su bili zene a ti si muskarac i pitanje kakvi su ti aspekti, koji stepen itd.. tako da bi kod tebe mogla da bude drugacija prica ali nesto vezano za occultism i magiju kako na pocetku pomenuh.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Na to sam i mislila Ljepoto, planete jesu teshke pogotovo u 12. kuci, ali te verovatno posle tih depresivnih stanja iskristalishu maximalno, evo ovo shto Aiwass kazhe za Pluton u 12. - extra za okultno, Plutonovska moc + Saturnovske lekcije + 12. kuca = uspeh u takvom poduhvatu. Eto, astrologiji npr.   Smile

P.S. Ja svoju kartu nosim vazda sa sobom Ljepoto breee, evo je u mom potpisu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mozda te budem analizirala jednom Smile
ma uredu je to sa 12 tom, al osjecam nekad da nosim svijet na ledjima bas ne volim da je tako.
Iako moze se reici za saturn u 12 polju da je bolje tu nego negdje drugo...jer u 12 polju ne djeluje stalno to je ipak podsvijet i vise spava neg je budan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Meni je 12.kuca u jarcu na 3°  i 1.kuca u jarcu na 26°, vladar saturn u 10. kuci.
Vladar 2. polja Neptun mi je isto u jarcu u 12.kuci  Smile Smile Smile Smile ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
vladar 11 u 12.kući: prijatelji postaju tajni neprijatelji. Neki od njih se mogu drogirati ili otići u zatvor. Kada je veoma dobro postavljeno, prijatelji mogu otići u manastir ili biti vrlo duhovni. Ako Venera vlada 11.kućom npr. govorimo o tajnoj ljubavi sa prijateljem  Smile

Vladar 12 u 11.kući:
tajne organizacije. Masonerija. Poznanici su kriminalci ili tajanstvene ličnosti. Prijatelji mogu postati neprijatelji, kao što i neprijatelji mogu postati prijatelji.

A sta ako je taj vladar Sunce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:32:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.