Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xenon svetla - istine i zablude  (Pročitano 50552 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Daj molim te ovde ili na PP tvoju adresu, i broj telefona, i koliko bi koštala ugradnja na kadeta E,  88 godište, sa H4 sijalicama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Xenoni idu na sve vrste vozila, kamione/avione/automobile/autobuse....bez obzira na tip sijalice
Ugradjivao sam na keceve...starija kola...vratite se neku stranu unazed, postavljao sam slike

@MagicMaster i Aleksandrin_decko

Imate pp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Dobio, nego mi je limuzina trenutno kod majstora, i biće tamo jedno 10ak dana .... nisi mi cenu napisao .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.8)
mob
Nokia E65
Mix Trion...
Nekoliko pitanja.
Pre par godina sam razmisljao da stavim HID Xenon u Megana, ali sam odustao, bas iz razloga sto nisu legalna po Evropi a cesto putujem pa mi se to nikako ne isplati. E sad posto ti radis sa "svetlima", onda verovatno mozes da mi odgovoris, sta je najbolje sto mogu da ubacim u auto a da nisu Xenoni, dakle obicne sijalice H7, koje su legalne u evropi i bez ikakvih modifikacija na kolima? Probao sam sve moguce varijante Osrama i nisam odusevljen osim mozda night breakera koji su mi za sada najbolji i imam ih i trenutno na kolima. Cuo sam da je Phillips bolji i cuo sam da Narva ima neke dobre sijalice. Pa pre nego sto kupim nesto sledece, znacio bi mi tvoj savet posto ove Phillips-ove kostaju oko 2500 din, a ne bih bas da bacim pare. Dakle da li ima nesto sto je jos malo bolje od Osram-ovih night breaker-a i ako ima da li ti to prodajes (ugradjujes-posto vozim megana na kome je nemoguce zameniti sijalice ako nemas ruku kao zensko ili dizalicu, a ako vec kupim kod tebe ne moram da se drndam da idem u servis da ih i menjam)?
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 12:04:07 od dembelija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
vidim da ove nightbreaker stvarno crkavaju ko lude.znaci nije koincidencija,ja znam bar 3-4 ljudi.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 3G 8GB
I meni crkavaju...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
vidim da ove nightbreaker stvarno crkavaju ko lude.znaci nije koincidencija,ja znam bar 3-4 ljudi.
Na drugom forumu je mnogim clanovima rikavala samo tako...
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.8)
mob
Nokia E65
Ja ih imam nekih 3 meseca i za sad rade, koliko ce jos videcemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mix Trion...
Nekoliko pitanja.
Pre par godina sam razmisljao da stavim HID Xenon u Megana, ali sam odustao, bas iz razloga sto nisu legalna po Evropi a cesto putujem pa mi se to nikako ne isplati. E sad posto ti radis sa "svetlima", onda verovatno mozes da mi odgovoris, sta je najbolje sto mogu da ubacim u auto a da nisu Xenoni, dakle obicne sijalice H7, koje su legalne u evropi i bez ikakvih modifikacija na kolima? Probao sam sve moguce varijante Osrama i nisam odusevljen osim mozda night breakera koji su mi za sada najbolji i imam ih i trenutno na kolima. Cuo sam da je Phillips bolji i cuo sam da Narva ima neke dobre sijalice. Pa pre nego sto kupim nesto sledece, znacio bi mi tvoj savet posto ove Phillips-ove kostaju oko 2500 din, a ne bih bas da bacim pare. Dakle da li ima nesto sto je jos malo bolje od Osram-ovih night breaker-a i ako ima da li ti to prodajes (ugradjujes-posto vozim megana na kome je nemoguce zameniti sijalice ako nemas ruku kao zensko ili dizalicu, a ako vec kupim kod tebe ne moram da se drndam da idem u servis da ih i menjam)?

Pozdrav

Kod mene je od 1100 do 1500, u zavisnosti od sijalice, Osram, Night Braker. Najbolje sto ima pri pristupacnoj ceni, za rok trajanja se slazem sa svima vama.
Bojim se da na trzistu nema boljih trenutno...ove "Filips" su najcesce uzete u Kini...pazi sta uzimas Smiley
Narvu niposto ne uzimaj! Ocaj je od kvaliteta...
Zvrcni Vladu ili Zorana na 011/3976430 pa se informisi. Kazi da sam ti ja dao broj i nemas frke Smiley
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 12:41:26 od Mix Trion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Subotica
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Touch Dual
Ja ih imam nekih 3 meseca i za sad rade, koliko ce jos videcemo  Smile

Nece jos dugo! I meni crkavaju samo tako. Najduze su trajale 6 meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.