Ljudi imam jedno pitanje : Imam flashovan xbox i uvek igram pirate igre ,i sad posto sam se mnogo nalozio na mortal kombat ,jel postoji mogucnost da ga igram online,makar morao da uzmem original igru kupicu,samo da budem siguran da ne ujebem nesto ,ako moze pomoc,jedan lik iz amerike mi reko da moram samo da kupim pass za mk to je 10$ fazon...
Sta je fora sa MK (na obe platforme) - uz igru dolazi specijalan online pass, serijski broj koji ukucas kada prvi put igras online i koji ti tu funkciju u stvari otkljucava. Ako kupis polovnu igru ili igras sa warezom onda moras da kupis tu propusnicu. To im je kao borba protiv trzista polovnih igara (koje je u USA i UK jako veliko, postoje radnje koje se bave iskljucivo time).
Sta je fora sa MK (na obe platforme) - uz igru dolazi specijalan online pass, serijski broj koji ukucas kada prvi put igras online i koji ti tu funkciju u stvari otkljucava. Ako kupis polovnu igru ili igras sa warezom onda moras da kupis tu propusnicu. To im je kao borba protiv trzista polovnih igara (koje je u USA i UK jako veliko, postoje radnje koje se bave iskljucivo time).
sta mi ti sad predlazes da uradim?
Citat
Isto ti je da li igras original ili kopiju online na flesovanom boxu.Kad tad ces popiti ban pa ti je moj savet da kupis novu konzolu i da na njoj igras samo originale.Ban wave je 3 puta godisnje pa ti vidi da li ti se isplati da rizikujes...
ovo mi je rekao jedan lik,sad nz sta da radim...
« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 21:42:19 od AcMilan91 »
A sa druge strane ima ljudi koji poslednje 3 godine cepaju online sa kopijama i boli ih uvo (side note: posle prebacuju PC igracima da su pirati a na Xboxu original opusteno pici online). Postoji program ABGX kojim proveravas igru pre rezanja da li je "bezbedna za Live", ne bih da ti dalje objasnjavam ovo zato sto duboko zalazimo u pirateriju a i ima ljudi koji su po ovom pitanju edukovaniji d mene pa je bolje da nadjes na netu. Znam samo da taj program treba da ti izbaci sve zeleno na statusima i onda mozes da snimas disk. Svi tvrde da sa takvom igrom neces biti detektovan, a ni slucajno nemoj da igras igru pre zvanicnog datuma izlaska (u Evropi) jer tako je MS pohvatao one silne ljude sto su igrali Call of Duty pre godinu i kusur dana.
E sad, sta je najbolje da uradis - nabavi pomenuto programce i provuci kroz njega sve svoje Xbox diskove. Uveri se da su svi "zeleni". Ako jesu i nisi nista od toga igrao ranije nego sto je trebalo - go ahead. Originalni primerak igre koju ces igrati online je da kazemo samo jos jedan nacin da budes 100% siguran da se prikazujes kao legalan pa makar ti sve ostalo bio Verbatim. Eto to je neko moje vidjenje
Gears of War 2, Gears of War 3, Castlevania: Lords of Shadow, Dante's Inferno, Vanquish, Dark Souls, Sonic the Hedgehog 4, Castlevania: Harmony of Despair, Limbo...
Gears of War 2, Gears of War 3, Castlevania: Lords of Shadow, Dante's Inferno, Vanquish, Dark Souls, Sonic the Hedgehog 4, Castlevania: Harmony of Despair, Limbo...
Gears of War 3 tek na jesen izlazi ... inače slažam se za dvojku, mnogo jaka igra kao i kec ...
Ja sam malo nostalgičan pa igram rimejkove starih igara ... Mortal Kombat, Super Street Fighter 4, Nba Jam ... Dodao bi još NHL 11, Fifa WC, Forza Motosport 2,3, ...
Gears of War 3 tek na jesen izlazi ... inače slažam se za dvojku, mnogo jaka igra kao i kec ...
Ja sam malo nostalgičan pa igram rimejkove starih igara ... Mortal Kombat, Super Street Fighter 4, Nba Jam ... Dodao bi još NHL 11, Fifa WC, Forza Motosport 2,3, ...
Ma to je samo spisak mojih lijepih zelja. Za Deda Mraza ako ovo cita, da ne zaboravi te igre. Zajedno sa XBOX360 konzolom !
Ljudi ja imam modovan xbox i sad ako kupim original npr mortal kombat jel mogu ja bez problema da ga igram online il kako to ide,da predjem na originale,smorili me pirati