Cekaj bre malo pa po kom kriterijumu je ovo sastavljeno? Dosta igara sa liste tek treba da izadje, CoD6 se tri ili cetiri puta pojavljuje na listi i to ispred Betmena a cinjenica da se jedan Rogue warrior uopste nalazi na listi (i to negde na 2/3) a Brutat legend je pred sam kraj mi mnogo smrdi.
Pozdrav. . . kupio bih xbox arcade nov ili polovan samo da je neko iz beograda da mozemo da se nadjemo posto ne verujem slanju preko poste i slicno. . . zelim da se uverim i prezumem robu na ruke ili iz neke radnje. . molim vas javite sta god da znate hvala puno unapred :)))
Pozdrav. . . kupio bih xbox arcade nov ili polovan samo da je neko iz beograda da mozemo da se nadjemo posto ne verujem slanju preko poste i slicno. . . zelim da se uverim i prezumem robu na ruke ili iz neke radnje. . molim vas javite sta god da znate hvala puno unapred :)))
Da ne otvaram novu temu. Dobio sam americki xbox360, i sa njim 6-7 igara, medjutim to me, naravno, ne zadovoljava. Pokusao sam onaj flash firmwarea na playeru, ali je za moj player moguce jedino uz neki hardver (nisam ni jurio da vidim sta tacno). U svakom slucaju ( ako neko ima iskustva sa ovim flashovanjem nek cima na pp), interesuje me da li neko ovde prodaje igre za americke konzole, tj. da li uopste postoji neka razlika? Svaka informacija moze da bude od pomoci.
NTSC igre nece naci u Evropi jer se uvoze samo PAL koje tebi nece raditi. Uradi u nekom servisu flash i onda skidaj region free igre, nema ti druge (ili da narucujes igre iz Amerike)