Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:36:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 140078 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
bojane koliko si platio xbox...ti bese imas onaj neki super version...

i da li je lako instalirati neoriginalne igrice...tj igrati...

XBOX sam dobio u paketu sa računarom tako da ne znam tačno koliko je samo XBOX izašao .. izvini ..  Smile

Ne razumem na šta misliš pod ' neoriginalne ' igrice pošto XBOX prepozna koja igrica može da se igra na XBOX-u a koja ne  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
pa jel mogu da se igraju...krekovane igre  Smile
mislim...umesto da platim 50€,ja odem i skinem sa neta,narezem,i igram...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Iskreno .. ne bih mogao to da garantujem iz vise razloga

1. Dosta krakovanih igrica ne moze da se vidi pravilno ..  ovo govorim iz iskustva pozivalaca koji mi dosadjuju gotov svaki dan u vezi tog istog problema. Znaci dosta puta recimo neki deo igrice nedostaje ili nesto tako

2. Sa " preuzetim " ( nekako mi je ruzan izraz " krakovane " ) igricama neces dobijati dodatke ( update ) koji ti isto tako mogu stopirati igricu ako je budes hteo igrati XBOX Live

Iz problema iznad dosta ljudi jednostavno digne ruke i ode i kupi igricu jer onda ne moras da se brines posto sa kupljenom igricom mozes da dobijes sve ono sto ti treba u dodatcima za sledece verzije ili neke popravke na igrici a i isto tako neces morati da se nerviras ako ti recimo neki deo igrice nedostajes u toj " preuzetoj " verziji

Nekad je bolje i legalno potrositi 50 evra nego potrositi 50 dana pokusavsi da otkrijes sta je problem igrice koju zelis da igras Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
oa mozda i jeste,ali necu ja igrati samo jednu igricu...
mnogo je 50 € za igru...

hmm...
nekako mi lepsi ps3...ustvari,konzola za xbox je lepsa,al ovaj ima lepsi dzojstik...
ima vremena,videcu...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Dosta igrica veoma brzo gubi na ceni tako da .. strpljenje se uvek isplati  Smile

Uostalom .. tvoja odluka Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Review : Battlefield 1943 for Xbox Live Arcade

Electronic Arts took one of their long running computer game franchises and brought it to the Xbox Live Arcade and PlayStation Network for 1200 Microsoft points or $15.

Battlefield 1943 is a multiplayer online-only first-person shooter that is basically one gigantic frantic battle of capture-the-flag over and over again. There are no main campaigns, no deathmatch, or anything beyond this frantic free-for-all about capturing and holding certain command points on small islands in the Pacific. It's interesting to note that there is absolutely no AI controlled players and this game has no real off-line mode. Every time you get shot it was because of one of twenty three other players across the Internet pulling the trigger.

This game is a full +600 meg download and sports graphics and sound effects comparable to real PC series. Currently there is only a handful of available areas to fight over but I've heard that EA has plans to add more levels as downloadable content. Despite the World War II setting this game doesn't even try to go for historical accuracy. Vehicles appear at certain places around the levels and the players that get to the first can jump in and start driving them off. This mad rush to the vehicles creates a problem where soldiers will wait around on the deck of the aircraft carrier for planes to spawn and then try make a mad rush to the planes, however this takes a whole bunch of time and effectively takes them out of the combat. I found it endlessly amusing how these super soldiers are so heavily trained that they can just run and jump from an aircraft, landing boat or tanks and have absolutely no ramp up time.

At the start of each round the computer matchmaking tries to even up the teams but if one team has more people drop out it puts them at a significant disadvantage. Like most games like this once you start falling behind it's almost impossible to catch up and regain the lead. The game supports voice chat and squads except I've never seen anyone play online actually use the microphone.

When this game was released on Wednesday it was meant with incredibly over crowded servers that made it impossible to find a game to play and gave massive lag to the folks that actually found space for on an open server. The team at EA DICE stepped up and threw all the servers that they had on the game and it looks like that they're finally over the initial crunch. All the times I've tried playing it this weekend I was able to get into a game and play away however I keep getting slaughtered repeatedly by gamers that do nothing but play first person shooter games but I try to help out on the war effort and do my part.

This is a pretty smart title to bring to Xbox Live and the PlayStation network since the enjoyment of games like this depend on people playing them they needed to get the client into as many hands as possible. It looks pretty good for an Xbox Live Arcade game but it's not going to beat dedicated first person shooters like Call of Duty or Halo anytime soon. It also seemed like a good idea that they took the multiplayer capture the flag element and turned it into its own stand-alone release. Battlefield 1943 for Xbox Live looks and feels exactly like a multiplayer PC game and handles just like one. Since it is one of the simpler games out there and delivers a lot of twitch action with a very low price point I think that this is going to be one of the more popular downloadable arcade games. It's sort of a casual multiplayer first-person shooter and the longer I play it the more it seems like a good idea. I don't see myself sitting down and playing it all night long but it delivers some pretty good multiplayer first person shooter action, just add water.

Izvor
http://blog.seattlepi.com/digitaljoystick/archives/173562.asp?from=blog_last3
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
A po čemu je to PS3 bolji od XBOX 360 osim po tome što je igranje online besplatno ? .. Ja do sada nisam našao ni jedan drugi razlog da bi ljudi prešli sa PS3 na XBOX 360 ..

Imam i jedan i drugi sistem da se odma razumemo i baš me zanima šta je to na PS3-u bolje da ja to do sada nisam video.
Imas oba? Smile
I nisi primetio razlike?
Ti racunaj, ako su prednosti xboxa samo piraterija i cena...
A i previse je pitanja i uporedjivanja, ako te toliko zanima odi na net pa tamo guglaj sta je bolje.Trazi neke testove i ostali sitne i krupne performanse....  Smile

Iskreno .. ne bih mogao to da garantujem iz vise razloga

1. Dosta krakovanih igrica ne moze da se vidi pravilno ..  ovo govorim iz iskustva pozivalaca koji mi dosadjuju gotov svaki dan u vezi tog istog problema. Znaci dosta puta recimo neki deo igrice nedostaje ili nesto tako

2. Sa " preuzetim " ( nekako mi je ruzan izraz " krakovane " ) igricama neces dobijati dodatke ( update ) koji ti isto tako mogu stopirati igricu ako je budes hteo igrati XBOX Live

Iz problema iznad dosta ljudi jednostavno digne ruke i ode i kupi igricu jer onda ne moras da se brines posto sa kupljenom igricom mozes da dobijes sve ono sto ti treba u dodatcima za sledece verzije ili neke popravke na igrici a i isto tako neces morati da se nerviras ako ti recimo neki deo igrice nedostajes u toj " preuzetoj " verziji

Nekad je bolje i legalno potrositi 50 evra nego potrositi 50 dana pokusavsi da otkrijes sta je problem igrice koju zelis da igras Wink
@ ColdOne mozes da igras pirate na xbox 360 100% e sad sto bojan nije upucen u to, to je druga stvar.Pretrazi preko Googla sta te zanima i sigurno ces nesto naci.Ja nemam xbox pa nemogu da ti pomogne.Ali sam siguran ce ces naci sta ti treba.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2009, 15:33:39 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
uh...hvala za informaciju vandemon...

ne znam,razmisljam sad uveliko da kupim neki od konzola,dok imam kinte...
Wii necu sigurno...On mi se ranije najvise svideo,ali jok...ne valja to qrca...
sad ostaje soni ili xbox...
Soni mi je nekako lepsi,i dzojstik je nenadjebivo lep...+ ima besplatno igranje preko neta,sto mi se svidja,jer u Srbiji nema Xbox Live-a....
a Xbox...Jeftiniji je...

takodje,dal se na soniju mogu igrati piratizovane igrice ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia E71
po xxxx put ne mogu,svodi se na jedno....imas para da uzimas originale ps3,nemas pare uzimas xbox360...ja imam ps3 evo god i po i super je,ali cu uskoro ovih 2 mjeseca skupit pare i uzet xbox360 tako da imam oboje
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
jos jedno pitanjce...
jel postoji PES za XboX ?
i da li moze da se nekako nabavi onaj PS dzojstik i s njim da se igra na XboX
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:36:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.