Pa svi uzimaju xbox 360 samo zato sto je jeftiniji i ima pirata. Ali kad pogledas sa druge strane, PS3 je mnogo bolji, samo nije za svakog. A i evo vidis nece smanjiti cene.
PS.Napravio je jedan lik temu PS3 ili XBOX 360 i svi su mu rekli PS3 ali je zbog budzeta morao da uzme xbox 360.
Па ИКСБОКС360 можш да набавиш само за лову којом би плаћао све те оргиналне ПС3 наслове... У неким западним земљама то је ОК али код нас тешко да ће ПС3 озбиљније да заживи.
Бајан је ПС3 ал како ће поштен српски сељак или радник (80% становништва Србије) то чудо набавити ? Још боље, како ће куповати игре. Он може само да скрпи за Пентиум IV који кошта до 60 евра, а то је мање од неке игре за ПС3...
Ali pola stanovnista su neradnici.Imas ljude kojima je doslo iz dupeta u glavu tek kad nemaju sta da doruckuju. Kad bi svi ucili, kad smo kod ucenja, vise od polovine ucenika "mrzi skolu" pa kako onda mislis da takvi zarade velike pare.Bilo kako bilo opet kazem nije PS3 za svakog, posebno sto je preskup.Ali koliko para toliko i muzike.Isto tako vecina kupuje garderobu kod kineza ili na pijaci gde je duplo jeftinije ali nije kvalitetnije.I nisu svi podjednakog IQ pa da shvate sta je dobro a sta ne.A i "postenom seljaku ili radniku" nije ni potreban PS3 jer on nije ni cuo za to a i da je cuo sigurno ga ne zanima.Kad smo kod PC, 80% od onih koje poznajem se posteno zajebalo prilikom kupovine, gde je dano oko 400 evra a vrednost oko 100 evra.Gde su pokrani ali i dalje misle da imaju kompjuter i da im je dete srecno.A kad nesto ne valja, dete je krivo.Inace se kod nas uvek krao narod pa tako igre kosta mnogo vise nego nabavljacka cena....
"Neki ljudi nemogu kupiti PS3, za sve ostalo tu je Xbox 360.
A po čemu je to PS3 bolji od XBOX 360 osim po tome što je igranje online besplatno ? .. Ja do sada nisam našao ni jedan drugi razlog da bi ljudi prešli sa PS3 na XBOX 360 ..
Imam i jedan i drugi sistem da se odma razumemo i baš me zanima šta je to na PS3-u bolje da ja to do sada nisam video.