Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:55:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78208 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
Makishon mogu li i ja da dobijem tumacenje X kuce...karta je na prvoj strani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Makishon mogu li i ja da dobijem tumacenje X kuce...karta je na prvoj strani

Može, može  Smile

Blizanci na vrhu desete znak su više od jednog zanimanja i karijere. Znak uspeha u karijeri novinara, pisca, trgovca..
Vladar desete u trećoj ne obećava neku veliku karijeru, ali opet ukazuje na novinara, pisca, trgovinu, intelektualan rad, poslove s automobilima...
Rekla bih da imaš istraživacki duh i sposobnost da se pronikneš u zamršene i skrivene stvari. Prodornog si uma i veoma dovitljiva, spremna da dodješ do svakakvih informacija i podataka. Imaš veliku sposobnost koncentracije i ništa ne procenjuješ na osnovu spoljašnjih utisaka. Sumnjicava si i poseduješ oštar kriticizam. Poseduješ veliku izdržljivost i istrajnost u rešavanju najtežih zadataka, takvih sa kakvima se vecina drugih osoba ne bi ni hvatala u koštac. Spremna si na sve da bi izvršili svoj zadatak. Izražavaš se metaforicno.
Kao rodjena za pisca, kritičara.... Smiley
Merkur ti je na 27-mom stepenu škorpiona, opet književnost... Smiley

Merkur opozicija Mesec: zaboravnost i previše misli u glavi.
Merkur sekstil Mars: imaš spretne ruke, rad sa bratom...
Merkur konjukcija Saturn: brige, strahovi, teške misli...opusti se bwe malo Smiley

Osoba sa Blizancima na MC-u ima imidž koji zrači mnogostranošću i inteligencijom, neko ko je upoznat sa svim i svačim i ko voli da se igra rečima. Kada rade na bilo kom poslovnom projektu, oni znaju kako da barataju s lakoćom i uspešno primene nekoliko različitih metoda. Međutim, iako izuzetno informisane, osobe sa Blizancima na MC-u imaju ponekad površno znanje.  Potrebna im je sloboda i mogućnost kretanja da bi njihove mnogobrojne veštine došle do izražaja. Osobe sa ovom pozicijom često imaju dvojne karijere ili dva imena - jedno profesionalno i jedno privatno. One vole da pričaju o drugima, ali i da drugi pričaju o njima.

Budi oprezna pri potpisivanju dokumenata  Smile (Saturn konjukcija Merkur)

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Za Milenu - dodatak...u vezi vladara X kuće ~ Retrogradnog Jupitera  Smile

Ideje o ispravnom i pogrešnom, moral sveta kroz koji prolaziš i iskrenost mišljenja drugih ljudi imaju malo učinka na ono što osećaš iznutra. U snažnom pokušaju da budeš pravedna, razvijaš jedinstven sistem pravila koja obično potiču iz ličnih iskustava iz mladosti, kao i iz dr. inkarnacija. I ne reflektuju nužno masovnu svest, koliko lično shvatanje univerzuma. Uvek ispituješ svoju svest, tragaš za ogromnim bogatstvom u sebi za koje se nadaš da će na kraju izjednačiti mogućnosti koje su ti date u stvarnom svetu. To kod tebe često izaziva veliko nezadovoljstvo, manifestujući se kao veliki unutrašnji nemir. Moraš se čuvati pokušaja da radiš više stvari istovremeno. Voliš uspon u karijeri uzimajući suštinu neke ideje i vezujući se za njenu važnost a ne za detalje neophodne da bi se ta ideja ostvarila.
R Jupiter u prvoj kući te nagoni na počinjanje više stvari odjednom, dok R Jupiter u Ovnu je pokazuje započinjanje jedne stvari u odredjenom trenutku...pa tu dolazi do problema? Smile
Moraš da radiš na očuvanju prihvatljivog osećaja za meru, da ne bi stvari učinila većim nego što jesu. R Jupiter te nagoni da živiš sopstveni pogled na svet. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Vladar ¸10. kuće osim ako se sam ne nalazi u 10. pokazati će kroz koje se područje života kompenzira karijera. Vladar 1. u 10. ili obrnuto uvijek govori o osobama koje su snažno motovirane prema uspjehu, prema položaju, prema želji da budu zapažene i viđene, planeta o kojoj se ovdje radi će pokazati na koji način to čine i kakvu percepciju javnosti izazivaju. Mars će govoriti o borbenoj i agresivnoj osobi koja ruši sve pred sobom do uspjeha, osobi koja ima snažan ego. Venera će često ukazati na umjetnost ili na bankarstvo, a Merkur će govoriti o osobama bez dlake na jeziku .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vladar prve u desetoj i vladar desete u prvoj nije obrnuto, ima razlike. Smile Smile
Oba slučaja govore o ambicioznim ljudima, kad je vladar prve u desetoj onda osoba teži ka uspehu, karijeri. Kada je vladar desete u prvoj karijera pre ide ka osobi pre nego da ona juri da je postigne. Što je i logično  Smile Ovaj drugi slučaj je bolja postavka nego kad se vladar prve nadje u desetoj.
U svakom slučaju, to su osobe od karijere... ali uvek se treba sagledati cela situacija

Marye, komentar?  Smile Čime se baviš, šta studiraš?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Maki hvala ti puno....

Samo sto pravnik nikako ne bih mogla da budem.Studiram ekonomiju i u prvom semestru imala sam predmet pravo..kako sam ga polozila to sam Bog zna  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Milenice, radi posao u kojem ćeš uživati, to je najbitnije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

slatka mala skorpijica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aiwass i makishon ,a moze meni moja 10 kuca? Smile mnogo bih volela da imam dobru karijeru-(a ko ne bi),a i posto studiram prava,da znam na koju stranu da krenem,hocu reci koja mi to opcija odgovara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Može gicki, nešto kasnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:55:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.