Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:31:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78330 puta)
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Chek' prvo ovo fino cheljade zvano  Lana89, da je ne zapostavimo, posebno jer ima MC na samom Aldebaranu (a chini mi se da sam joj i ranije o njemu pisala)... Dakle Lana, kako je tvoj MC  na 9* Blizanaca, a Merkur otisho u 2. kucu - jasno ti je da je ovo odlichna pozicija za sticanje prihoda. Medjutim, sam ovaj stepen sa sobom povlachi prirodu Marsa, znachi - nagradjuje samo uz trud, pa cesh morati malo marljivije da se bacish na bilo kakav 'projekat'. Ipak mislim da za tebe nema zime, imajuci u vidu nastavak 10.kuce - u Raku, Mesec u 3. - lepa kombinacija za pisanje, novinarstvo, shta god... Ipak si ti mlada, i verujem da cesh ovaj uticaj da osetish malko kasnije kroz zhivot...

DjChechen chini ti se da si u gorem polozhaju, bar ti MC pobeg'o od Algola Smile
A ovo shto kazhesh za zhene - pa nije ni chudo da ti one pomazhu, vid' Mesec se zalepio za MC, i to u Biku - sva raskosh zhena xexe, a ti nasho da se zhalish... Poshto sam apsolvirala MC u Biku, sa zadovoljstvom cu da raspalim... Nama je bitno da nas ljudi vide kao prizemne, duhovite, osobe na koje chovek mozhe da se osloni, kako i ne bi - uostalom nije Bik dzaba fixni znak, pa smo stoga malo vishe optereceni finansijama, ali i to u fazonu "ocu da ostane neshto iza mene, a dok sam ovdi da uzhivam"... E sad, kako je tebi Mesec uz sam MC - eto varijacija poslova, jedno te krene - drugo popusti i tako u krug. Obichno ovakva pozicija donosi puno veza i poznanstava u drushtvu, ali kao da ne ume na najbolji nachin da ih iskoristi (ipak ne treba zanemariti ovaj tvoj Saturn na AC - on daje dozu strogoce pogotovo kad je posao u pitanju (dolazi delom iz 6.).
Ali gledam ovu tvoju 3. kucu - ti bi stvarno mog'o malo da popustish uzde i radish neki P.R., marketing, neshto shto reche na radiju... Jer stvarno imash jako polje komunikacija, ali non-stop ispravljash krive Drine, i tako shtetish sam sebi. Ti nesumnjivo imash puno prilika i shansi, ali si u pogledu promena neverovatna cepidlaka i ne umesh to da iskoristish. A shteta je, jer inache Mesec na MC-u obichno imaju osobe koje mogu da se late svakog posla koji je tog trenutka "u trendu" - brzo kontaju, ocu reci Wink
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li mi mozete odgovoriti sta znaci ako mi je vladar sedme kuce smjesten u desetoj,a vladar desete smjesten u sedmoj kuci,da li ima veci znacaj sto je dvostruko i sta u stvari znaci? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Svaka cast LiQuid_Dream  Smile  od prilike sam tako i kontao stvari ali mi je bila potrebna neka vrsta potvrde mojih priucenih sumnji!Kontam i da ovaj moj Merkur moze puno da mi pomogne oko moje  intuicije izvini ako sam malko otisao offtopic ali se preslisavam!U svakom slucaju genije si zasluzila si cvetic  Smile
IP sačuvana
social share
Neću da se varam. Idem s ranom
u srcu još uvijek dosta čistom:
zašto mene zovu šarlatanom?
Zašto mene zovu skandalistom?

Nisam pljačkao po šumama ljude,
niti streljo apsenike jadne.
Samo sam vragolan ćudi lude,
spreman svakom svoj osmijeh da dadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
I ne samo oko intuicije DjChechen, Merkur u 2. polju u svom Domicilu, Devici - samo mu malo vishe veruj jer takav Merkur je odlichan psiholog, trigon sa Jupiterom iz 10. koji je na 0* Blizanaca shto samo povecava originalnost i preduzimljivost, oba zajedno - protekcije, i uopshte - gomilanje sredstava. Bio bi lud kad ne bi to iskoristio, samo napred  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Da li mi mozete odgovoriti sta znaci ako mi je vladar sedme kuce smjesten u desetoj,a vladar desete smjesten u sedmoj kuci,da li ima veci znacaj sto je dvostruko i sta u stvari znaci? Smile
Vladar sedme u desetoj,poshtovati cesh partnera i brak ce biti najvaznija stvar u tvom zivotu.
Dobro za javne poslove,za politichare.

Vladar desete u sedmnoj,slichno,dobro za rad u politici i javnim nastupima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Meni su Sunce i Saturn u X kuci, a MC u Skorpiji- njen vladar Pluton u IX kuci, a Mars u I kuci. Ja ne shvatam moju Skorpiju na MC-u. Kaze se da su ljudi koji imaju tu Skorpiju u nekim tajnim organizacijama  Smile itd., nadam se da kod mene ta Skorpija nije jedini pokazatelj za MC.
Jel moze to neko kod mene detaljnije da pogleda, karta mi je u indeksu.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 12:35:14 od philomela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
mogu li ja nekog da zamolim da mi pogleda...karta je na prvoj strani

pored osme,deseta je najizrazajnija u mojoj karti....a bas mi je nejasna
inace imam i saturn u 10.oj kuci......to i nije bas sjajno zar ne  Smile Smile je li ovo oblast u kojoj cu se pomuciti
...pa ako neko moze..kratko samo  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mogu li ja nekog da zamolim da mi pogleda...karta je na prvoj strani

pored osme,deseta je najizrazajnija u mojoj karti....a bas mi je nejasna
inace imam i saturn u 10.oj kuci......to i nije bas sjajno zar ne  Smile Smile je li ovo oblast u kojoj cu se pomuciti
...pa ako neko moze..kratko samo  Smile

MIlenice draga, ovako stoje stvari ...
vrh tvoje desete kuće je u strelcu što govori da će ti posao biti vezan za obrazovanje ili je neophodno visoko obrazovanje da bi se vršio taj posao. Karijera se najlakše stiče u inostranstvu. Obrazovanje ti je veoma bitno, kao i putovanja i duhovnost. Imaš imidž dobre osobe.

A vladar desete ~Jupiter~ eno ga u prvoj: što govori o tvojoj ambiciji, govori da se profesija i tvoje ime postovećuju. Karijera ti trči u susret pre nego što ti nju juriš. Svojim autoritetom stojiš iza svoje profesije

Imaš aspekt andjela čuvara ~Ju sekstil Mesec~ aspekt koji imaju najveći putnici i mornari. Moguće je da ćeš iznenada otputovati u inostranstvo i mislim da ćeš imati super odnose sa strancima i da ćeš uspeti u nekom poslu tamo...dobri putevi i dobra poznanstva. A Jupiter trigon Saturn: odličan aspekt za pravnike i sudije
Otvorena si ka novim stvarima.

Dupor kaže da je masa planeta u desetom polju znak uspona i sjaja, visine u društvu ...

Saturn: te može učiniti poslovno uspešnom...a tebe samu ozbiljnom osobom, odgovornu, konzervativnu...ozbiljan pogled na život-pa su i zanimanja takva. Dobra karijera sudije-opet, može biti arhitekta.
Uran: važiš za čudnu osobu često ispred svog vremena. Možeš biti elektroinženjer, astrolog ili osoba koju svoju karijeru gradi sledeći najmodernije tokove društva. Dobar znak za ljude koji se bave socijalnim pitanjima.
Neptun: možda te drugi vide u pogrešnom svetlu. Moraš sebe pronaći u nekom poslu, odnosno moraš pronaći posao u kojem ćeš uživati.

Što mi je sad palo u oko: vladar tvoj desetog polja pravi dobre aspekte i sa Saturnom i sa Uranom i sa Neptunom.

Kratak osvrt na tvoj MC: osobe sa MC-om u Strelcu, motivisane svojom verom u više sile, najviše dolaze do izražaja kada kod drugih bude emocije vezane za religiju ili lični doživljaj Boga. One žele da probiju barijere i otvore nove horizonte kroz podučavanje i prosvetljenje ostatka sveta. Osoba sa MC-om u ovom znaku je večni student života koji na kraju najviše nauči kada podučava i mentoriše druge. Njihova zarazna težnja ka avanturi često služi kao inspiracija drugima da žive danas, umesto da brinu o sutrašnjici. Najuspešniji su kada znanja stiču obrazovanjem, putovanjem i direktnim iskustvom i uzdrže se od držanja pridike iz kvazi uzvišeno-duhovnog stava. Ove osobe imaju izuzetan dar za publicitet a negativne manifestacije ovog položaja mogu biti preterivanje, razmaženost i hedonizam
« Poslednja izmena: 27. Feb 2007, 20:21:42 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
hvala ti puno...

Zaista si u pravu,karijera mi jeste bitna,nije da nisam ambiciozna,ali opet ne jurim ka karijeri
mnogi mi pominju inostranstvo i kroz ljubav i kroz obrazovanje..sve je to super samo da ne zivim tamo Smiley

Inace sad si me bas oraspolozila jer nisam bila najsigurnija kada je u pitanju moja 10 kuca..ipak je u njoj dosta teskih planeta... Smile

i opet se pominje da mogu biti astrolog....nadam se da cu ubrzo naci vremena da i ja pocnem malo ozbiljnije da ucim jer i na tebi magija i okultizam ocigledno je da imam potencijala Smiley

inace vladar 10.te mi je u 10.oj kuci...ogromna snaga rekla bih

..zahvaljujem jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Milena, utoliko bolje što si u inostranstvu. Smiley Inače, napisala sam ti da pre karijera juri tebe nego što ti juriš nju....dakle koliko god se ti ne trudila da gradiš karijeru, izgradićeš je... 
Vladar desete ti nije u desetoj, već u prvoj kući - Jupiter!To ti je izuzetno dobro, čak je bolje nego kad se vladar prve nadje u desetoj.
I to kad kažete teške planete...pa možda će u nekom domenu desetog polja biti teške...ali tu kod tebe u destom polju posmatrajući tvoju karijeru...eto to ti nose što sam ti napisala.
Ništa ne brini, samo ti uči... studiraš li nešto? Ako imaš mogućnosti potrudi se da završiš postdiplomske studije Smiley

I nemoj više nikada da mi se zahvaljuješ, dovoljan je cvetić  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2007, 23:09:00 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:31:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.