Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 15:44:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78114 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LiQuid dream, hvala najljepša! Ne mogu vjerovati kad čitam ovo što si napisala. Iako sam kao dijete uvijek mislila da ću završiti na tv-u, danas mi je to teško zamisliti, sama pomisao mi zvuči smiješno i padaju mi napamet ne najbolje kombinacije - npr. medijski linč i sl. Ma šala. I nadam se da vječiti vagabund ne znači i vječiti student Smile. Ne sviđa mi se stelij u 6, i retrogradnost nekih planeta, ali nekako mislim da ću to prevazići situacijom u 10. Mislim da će mi ekonomija jednog dana biti izvor prihoda, iako ću se potruditi i napisati nešto. Nadam se da ekonomija nije pogrešan izbor. Ma tko zna, sve je moguće. U svakom slučaju pono hvala na odgovoru. I off topic, jako mi se sviđa tvoj nick.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hoce li meni neko da protumaci MC?   Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Imam jedno pitanje za JupiterMoniku: da li je radila ili radi u nekoj prodavnici, dragstoru, tako neshto?  Smile

Cornix, ti ako ne studirash psihologiju ili tako neshto - bicesh izgubljen sluchaj, chitaj shta ti Maki napisala  Smile
uostalom MC na 4* Shkorpije - ti bi svo znanje sveta samo za sebe, i trudicesh se verovatno da se na sve moguce nachine probijesh i izadjesh iz anonime. 6. - Blizanci, otisho Merkur u 10. - odlichno za svaku vrstu diplomatskog rada, dobar si blefer, josh ovaj Neptun na AC, hmmmmm  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
[b][font=Verdana]Imam jedno pitanje za JupiterMoniku: da li je radila ili radi u nekoj prodavnici, dragstoru, tako neshto? Smile

Da radila sam nepune dve godine mada me trgovina nikada nije zanimala interesuje me dali bi mogla da ostvarim karijeru vezano za pravo?
« Poslednja izmena: 22. Feb 2007, 14:40:42 od Makishon »
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Imam jedno pitanje za JupiterMoniku: da li je radila ili radi u nekoj prodavnici, dragstoru, tako neshto? Smile

Cornix, ti ako ne studirash psihologiju ili tako neshto - bicesh izgubljen sluchaj, chitaj shta ti Maki napisala Smile
uostalom MC na 4* Shkorpije - ti bi svo znanje sveta samo za sebe, i trudicesh se verovatno da se na sve moguce nachine probijesh i izadjesh iz anonime. 6. - Blizanci, otisho Merkur u 10. - odlichno za svaku vrstu diplomatskog rada, dobar si blefer, josh ovaj Neptun na AC, hmmmmm Smile

Ovo je super napisano kopirao sam si uz jednu ispravku, moj MC je na 5. stupnju analogija Lava....inače studiram pravo. Ali ne znači da nisam dobar psiholog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
JupiterMonika studirash Prava, jel? Zanimljiva je stvar kod tebe, 9. pochinje Blizancima, zavrshava se Rakom, a Merkur gradi konjukciju s Mesecom bash u 6. - to me odmah asociralo na trgovinu nekako. Znash kako, ja stvarno mislim da bi ti mogla neshto od toga da izgurash, mislim na Prava, ali moracesh bash da zapnesh - Jupiter konjukcija Mars, i plus ovaj Saturn u 9.(dolazi iz 4. - mozhda neka selidba, neshto iz kuce ukochilo studije ili tako neshto) - morash da prevazidjesh ovakvu poziciju Merkura i Meseca - oba u Ribama, treba ti malo agresivniji nastup rekla bih  Smile

Cornix, da ne bude da nismo kolegijalni, vid' shta sam ti iskopala o tom tvom 5*, uzhivaj  Smile
Ovi ljudi imaju sposobnost da slome ogranichenja snazhnim naporom i dobrom srecom. Na posllu su intenzivni (dupliraj, ili 'trupliraj' ovo Plutonom), ne vole da rade monotone, ponavljajuce projekte. Brza memorija, koja pamti puno podataka i brzo ih se priseca. Dosta ti je  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Hvala LiQuid Wink da i meni netko malo pomogne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
E LiQuid_Dream imamo isto MC u Biku samo ti na 27* a ja na 7* jos malo pa cu pomisliti da licimo Smile
Samo mislim da je moj MC u mnogo losijem polozaju!Bar ga tako kontam mislim hocu reci slabo se razumem u Astrologiju tek kao nesto ucim po tom pitanju Smile
Hteo bih Vas  pitati cime da se  bavim i delam zar ceo zivot da ovisim o zenama tj da mi one nalaze poslice i ostalo (mislim nije da se bunim bolje i one nego muskarci prijatnije mi je sa njima)?Sve se nadam da me Jupiter malko vadi u celoj ovoj mojoj prici u X kucici.Usput stvarno bi bilo krajnje vreme da pocnem necim ozbiljnijim da se bavim kontao sam nesto tipa u marketingu ili tako sto stvarno nemam ideju?!
Jer sta god da sam krenuo da radim uvek se tu stvori neki kreten u liku i delu sefa (pa cak i gazda radio stanice ili lokala il' ...) da mi moj uspeh nekako umanji a sebi prisvoji nagradu a ako nesto mrzim odnosno ne podnosim uf to je nepravda to me je i kostalo studija jer nisam mogao da predjem preko cinjenica da likovi koji su mnogo slabiji u znanju i poznavanju materije polazu ispite na neke trivijalne nacine (mame tate sogori komsiluk civiluk itd ) a mene su rusili uz objasnjenje kolega pa to nije za 9 ili kad su raspolozeni 8 a ne daju ni 6 samo da polozim i tako napustih studije posle par burnih svadja sa asistentima i profesorim pa cak rektorom NS univerziteta tad  Smile Smile Smile !!
Pozdrav i unapred Vam hvala makar i na recima utehe! Smile

http://img221.imageshack.us/my.php?image=astro2gw09djchechenhk21rb4.gif 
IP sačuvana
social share
Neću da se varam. Idem s ranom
u srcu još uvijek dosta čistom:
zašto mene zovu šarlatanom?
Zašto mene zovu skandalistom?

Nisam pljačkao po šumama ljude,
niti streljo apsenike jadne.
Samo sam vragolan ćudi lude,
spreman svakom svoj osmijeh da dadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hvala LiQuid_Dream!
Smile

Tačno je  zbog selidbe se sve usporilo ali verovatno i zbog slabe motivacije ili ambicije. Mesec i Merkur su mi najslabije i po meni najgore tačke u horoskopu nadam se da ću tu osetljivost i maštu da iskoristim bar kroz pisanje.    Smile
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li i meni neko da prokomentarise 10. kucu?  Karta mi je u Indeksu na 13. strani.

Studiram Prava(jos uvek! Smile), ali me je oduvek zanimala i psihologija,pisanje,crtanje.....pa nisam sigurna da sam odabrala pravu oblast. Smile

Zanima me, u kojoj oblasti bih bila uspesna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 15:44:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.