Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 10:11:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 77900 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
A sta ako je X kuca prazna. Doduse vrh kuce je u raku i MC se nalazi na samom vrhu kuce?

Znash shto sam primjetila u sinastriji,da se jako dobro osjecaju i slazu osobe,koje imaju,uzajamno MC sa Mjesecom,zato potrazi neku srodnu dushu,sa Mjesecom u Raku Smile

Jeste da ti je kuca X prazna,onda se gleda gdje je otishao vladar X,Raka a to je Mjesec.Otishao je u sazvezdje Jarca,Kojim vlada Saturn.Hm,Mjesec je tu u padu,ali slishaj sada ovo,dispozitor Mjeseca,Saturn(znachi planeta znaka,koja vlada Mjesecom,)otishao je u Bika,gdje je mjesto Mjesecheve egzaltacije i izvadio stvar i josh je 120.pozitivan aspekt sa tim Mjesecom,vladarom tvoje kuce uspjeha i pomogao ti da uz tezak rad,polako se penjesh,kao simbolika Jarca,uz brdo i normalno stignesh do vrha.

Taj tvoj Mjesec ima konjukciju sa Merkurom,koji je vladar IX kuce,putovanja,znachi na putu postizesh uspjeh.
Da li su ometali tvoj uspjeh ovaj Uran i Pluton ,kvadratima,da li si mjenjao poslove,ili,poshto bi MC mogao predstavljati oca,da li si imao probleme sa njim?(ili sa majkom,jer neki autori zagovaraju da je Mjesec uvjke majka,bez obzira da li je vrh MC)Smile
Ti kad si se rodio,kao da si ugledao avion,jer tvoj ascendent je tachno u konjukciji sa Uranom,koji moze da predstavlja,avijaciju,kao i tvoj sunchev znak,kao i tvoj interes za okultno.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
A ja da priupitam bavi li se Decky mozhda nekim privatnim biznisom, ili je bar u nekom poslovnom smislu vezan za rodbinu, komshiluk, nekog iz familije...? Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Decky je nesto prckao malo sa kumom (zenskom polovinom) - naravno samo na poslovnom planu  Smile - ali za sada je jos uvek zaposlen kod drugoga mada masta o zapocinjanju privatnog biznisa. Zasad bez dobrog plana ili ideje. Cekam priliku, jednom reciju. Sto pitas - jel ima neke nade na tom planu???

@Andjela

Hvala na tumacenju mada si me malo zbunila sa tim ukrstenim aspektima i ko cima vlada. Da sam tesko radio jesam ali jos nisam na vrhu i osecam da mi se priblizava kulminacija ali nisam siguran kog tipa i kako. Ko sto rekoh posao mi je dobar ali me ne zadovoljava uvek u potpunosti. Ipak vishe sam trenutno u nekoj polu-pasivnoj ulozi nego u aktivnoj - vishe cekam priliku da je zgrabim nego sto sam aktivno radim na bilo cemu. Poceo sam prosle godine sa promenama pa cemo da vidimo gde ce me to odvesti. Taj Saturn mi se cini kao da signalizira nagradu poznim godinama - spor ali siguran napredak - ili tako vec nesto.

Mada pojam "uspeha" je malo varljiva stvar. Pretpostavljam da se uvek gleda licna percepcija istog.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 04:04:07 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Ih, itekako....
Znash shta tebe mozhe da kochi, socijala hehe  Smile
Ti nikako nisi tip koji ide negde i rmba od 7-3, chak shtavishe mozhe se reci da se vazda borish s tim 'polozhajem'. U svakom sluchaju - ja cenim da te zanima trgovina (mada bi mogla da prodje i neka literatura ak volish da pishesh il' tako neshto), i da bi mogao to da zagrizesh onako, bash bash...
Al' nece Decky, taj dok sve ne sagleda cinichno, pa stavi na kantar - nema mira,  a godine prolaze...
Bezh' tamo, zapochinji neshto, pa da vidish kako se dzepche puni  Smile

E da, sad videh, ovo bi moglo da zanima Andjelu....
Andjela, zipa ovo shto Decky napisa za kumu, pogledaj svega ti - Neptun u 2. povezan sa 12. - mora da se neshto bash bash nije slagao sa kumom u stavovima  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 04:30:44 od LiQuid_Dream »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
U bweeee pa sad me ocrni  Smile

Hvala na podstreku na akciju - guzim se vec previshe a kao sto ti rece, vec je krajnje vreme da nesto preduzmem. Ne radim od 7-3 ali zato moram od 9-5  Smile Smile, ali uz dosta slobode u delovanju tako da me to ne gushi preterano (osim kad nema posla, onda se bacam na Burek).

Mada prckam ja vec poduze sa strane - mislim pored mog redovnog posla - bavim se na malo manufakturom i sitnom prodajom mada mi je to vishe kao hobi nego neke ozbiljne pare. Mozda i od toga nesto napravim jednog dana.

A sto se kume tice - tu si potpuno upravu - kuma mi je blizanac pa leti na sve strane ko pcelica ali se slabo zadrzava na jednom cvetu vishe od 2 sec. Podnosimo se mi vrlo lepo ali se kuma bavim mojim poslom a to joj slabo ide sobzirom da je pravnik a ja inzenjer. Tu smo se malo sporeckali inace smo ovako OK.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
More Decky sine, si ti ozhenjet? I tuj bi neshto moglo dobro da se iskombinuje po pitanju para, stvarno ti je karta dobra za izuchavanje, eo - sutra cu malo da pronjushkam pa ti javljam, ne volim previshe Vodolije, al' ne znam shta mi je nocas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Decky je ozenjen - i zahvaljuje unapred na gledanju karte  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Evo 'vako pobratime...
Ni manje ni vishe neg MC na Siriusu, eto shta se deshava kad stavljash obichnu kartu pa ja moram da ti radim ovu sa fixnim zvezdama...
Sirius ti je inache extra fiksna zvezda koja se obichno sa MC-om tumachi kao "polozhaj komandanta", e sad naravno - da ne bukvalizujemo bash stvari i povezujemo to sa vojskom - mozhe da znachi da ti je izuzetno stalo da budesh sam svoj komandant, shto sinoc utvrdismo, al' eto - samo da ti kazhem da je to super stvar i kad-tad ce neshto da je pokrene (neki tranzit) tako da nemash razloga za sekiraciju... Smile
Ono shto te pitah za zhenu - prosto mi je neverovatan taj Mars koji je ona "ponela u miraz" hehe... Znachi, nijedan losh aspekt, plus "pada" u drugu kucu (finansije) a ondak odatle ide u 12. - rekla bih da ti je zhenche zmaj, i preporuchila bih ti da se malo vishe oslonish na njen "njuh" kad je lova u pitanju, ona mozhe puno da troshi, al' zato mozhe i da rizikuje sa zadovoljstvom  Smile
E sad ovo za MC u Raku - to jednostavno znachi da si lik koji voli neki porodichni biznis ili bar porodichnu atmosferu kada je posao u pitanju, jednostavno - bolje se "shtima" tako. Mada, ovaj tvoj Uran mnogo zeza stvari, em si svojeglav, em se zanesesh kad je odmor u pitanju pa se zaboravish... Dobar si za pomoc drugima, a posle si besan na sebe shto svi odu a ti ostajesh u mestu, m? Takodje, jako ti je vazhno da se ostvarish na 'porodichnom planu' znachi - zhena, deca, sopstveni stan ili kuca, pas Dzeki jurisha dvorishtem - tvoj ideal...  Smile

Ak' sam omanula - prashtaj, gle' kolicno sam spavala 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Hvala hvala, nikad nesto nisam obracao paznju na te fiksne zvezne. Al ald ako kazes mora da je tako...

Zena zmaj - pa dobro zmajche jeste kad hoce da bude  Smile Smile blizanac/skorpija. Sto se tog "porodicnog biznisa" tice - pravo da ti kazem najbolje funkcionishem kad radim kod kuce. Moj za sada mali biznis koji pomenuh radim kod kuce u svojoj sobi - nista sladje od toga. E sad, da li ce biti nekih velikih para ili ne - videcemo . Mozda i kuma proradi kao varijanta. Ovo sadasnje od 9-5 bi bas tesko pada ponekad.

Za Uran si zaboravila jednu stvar - sve to stoji ali kad upadnem u inspiraciju - nema stajanja dok se ne istera sve na svetlo dana.

Za porodicu si upravu - mada su mi deca na trecem planu - vishe mi je stalo da nadjem sebi to nesto magichno sto cu zvati "kuca". Ne mora da bude fizicka kuca ali za pocetak da se skrasim bar na nekom kontinentu za promenu, pa cemo doci i do kuce. Nebitno mi je kao materijalni simbol kolko kao simbol stabilnosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Meni je sunce u desetoj kuci u strelcu na 2°,  takodje mi je vladar podznaka saturn u strelcu na 11° u desetoj kuci, a deseta kuca mi pocinje na 23 ° skorpije. Vladar desete kuce pluton je u skorpiji na 8° u devetoj kuci, a suvladar mars u vodoliji na 29° u prvoj.
Sta to znaci  Smile ???
« Poslednja izmena: 10. Feb 2007, 15:53:50 od philomela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 10:11:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.