Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:21:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WWE  (Pročitano 205947 puta)
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
u pravu si 100%
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Crave procitaj sta si kucao na 12 strani kada sam se ja ukljucio u diskusiju.
Govor mrznje???Hehehe ko neke babe ste,pa vidi se da je scenario bas nalozio vas sve.
Stefane,ne gradi svako svoj lik,veruj mi,sve je to brate promisljeno,da bi i bilo gledanosti.
Cena na primer,nema nikakvu tehniku.On stena?xaxaxaxa pa ne mora da znaci da je onaj ko je nakljukan tableticama do yaya pa ima neke ekstremne misice jak.To sto on moze da digne neke borce,i nije neki pokazatelj snege,jer pored onog patuljka svi imaju slicnu snagu.
A ti gradjo znas koliko me boli uvo sto mogu da popijem ban.Sad si to lood sve kao zavisi od tebe,od toga sto me nisi prijavi...puno jadno decko...
Stef ja se nisam nalozio da je to istina,nego iz nekih poteza ortona i uvidjam tehniku,a iz borbi se jasno vidi da ima i fizicku snagu.
Nisam ti pretio da cu te prijaviti, vec samo da pazish na svoju prichu. Ukoliko nisi u stanju da postujesh sagovornika, onda ti zaista nije mesto ovde, ali to cesh i sam shvatiti, ako se ne promenish.
Ti nas pokushavash da ubedish u neke stvari koju su apsolutno nebitne sa stanovishta gledanja WWE-a. To, da li je njihova tehnika individualno razvijana, ili je strogo kontrolisana, mene ne interesuje. Ja volim da gledam taj SHOW, a ti ako ne mozesh da skontash neke delove ovih rechenica, prochitaj ih ponovo. Predstavljanje, fiktivne svadje, bravure koje rade tokom borbi, to je razlog zashto je WWE nekom privlachan, i ti mozesh da potroshish dane izmishljajuci tpolu vodu oko toga shta bi nama tu trebalo da bude zanimljivo i zashto bi ili ne bi trebali da gledamo WWE, nemash nishta od toga. Zato ti predlazem da ili iskulirash temu, ili pochnesh da gledash WWE i okrenesh se komentarisanju onoga shto se gleda, a ne otkrivanju sushtine WWE-a.
Aj, budi pozdravljen.
Fora je u tome sto njemu ne smeta to sto mi gledamo WWE,vec sto ne gotivimo Ortona... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
neznam koj je kur*c bokiju? Smile
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Sta koji je k**ac meni,ja i nisam rekao da je to lose,nego ne mislim kao stefan.Orton uleti i povredi Cenu na kvarno,sta mislis,jer on to uradio na svoju ruku,ili mu je to receno?On je zbog tih poteza omrazen kod vecine,ali sve mu je to naredjeno.
crave bolje ticu,i pokri se usima,ni sam ne znas sta kucas.12 str,to sto sam po
gresio u vezi s tvojim polom,pa sta,ja ne provodim sve svoje vreme pored kompa kao ti,nemam takve komplekse da mogu da budem neko i nesto samo na kompu kapiras?Sad cao i mojne vise da mi se obracas i da me smaras!
ti gradjevinac si mi neki ovde govornik?Nesto tu filozofiras,ja nisam rekao da je WWE losa stvar,samo drzim svoje mislenje da je Orton najbolji,i ja sve ovo vreme samo obrazlazem zasto sam njega zgotivio.
the Legend Killer!
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 13:14:54 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
e bez svadjnja !!to jeste ali orton je kvaran!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
To stoji on jeste kvaran u wwe ali brate ja sam ga zgotivio i jbg...ne mogu da gotivim onog Cenu kad je sisa,nije on los sli mi je glupo da se svi sad klanjaju njemu,a onaj Shawn zlo,taj dlakavi majmun ne bi moju babu prebio,da kazate da je dobar onaj bob lesli ili rey ili batista,ja bih vas razimeo,ali taj Shawn,to je greska majke prirore.Kod njega se bas vidi prisutnost scenarija,jer on ne bi imao teoretske sanse s ortonom.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
jeste,i cena je smrda,a mi se vise necemo svadjati,ok?

IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Ok nema potrebe da se svadjamo,nego mi je glupo kod tebe sto si cas za jedno,pa cas za drugog,cim si video da su svi protiv ortona onda si kucao da je on P**ka,a kad sam se ja ukljucio u temu,tad si kucao nesto drugo...
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
e,vidi ja sam napisao da se slazem da nevolim ortona,a iskreno od juce sam poceo da gotivim ortona!!ok znaci dogovorili smo se bez svadje!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Hehehe aj recimo da sam se primio na tvoje komentrare i ono "pametniji popusta".Necemo se svadjati i mene je vise smorilo.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:21:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.