Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:39:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WWE  (Pročitano 205836 puta)
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
Jesam 92 godiste,ali to nista ne govori,moje ponasanje je takvo zbog vaseg nerazumevanja,i meni mnoogo glupog razmisljanja.Ukljucite malo mozak i skapiracete sta ja govorim...Do tada vi se zaludjute tim vasim po meni glupim mislenjem...

e seres ko orton!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Crave procitaj sta si kucao na 12 strani kada sam se ja ukljucio u diskusiju.
Govor mrznje???Hehehe ko neke babe ste,pa vidi se da je scenario bas nalozio vas sve.
Stefane,ne gradi svako svoj lik,veruj mi,sve je to brate promisljeno,da bi i bilo gledanosti.
Cena na primer,nema nikakvu tehniku.On stena?xaxaxaxa pa ne mora da znaci da je onaj ko je nakljukan tableticama do yaya pa ima neke ekstremne misice jak.To sto on moze da digne neke borce,i nije neki pokazatelj snege,jer pored onog patuljka svi imaju slicnu snagu.
A ti gradjo znas koliko me boli uvo sto mogu da popijem ban.Sad si to lood sve kao zavisi od tebe,od toga sto me nisi prijavi...puno jadno decko...
Stef ja se nisam nalozio da je to istina,nego iz nekih poteza ortona i uvidjam tehniku,a iz borbi se jasno vidi da ima i fizicku snagu.
Ne,istina je da svako gradi svoj lik,pa zamisli kako bi bilo to da neko mora da bude onakav kako mu neko nalaze,tacno je da svi oni rade sta im kazu,ali njihov stil,potezi i slicno su samo njihova stvar,na primer ne moze Great Khali da uradi 619 iako mu to narede ili da Mysterio podigne Marka Henry-ja...
Znaci svako gradi svoj stil...
Jesam 92 godiste,ali to nista ne govori,moje ponasanje je takvo zbog vaseg nerazumevanja,i meni mnoogo glupog razmisljanja.Ukljucite malo mozak i skapiracete sta ja govorim...Do tada vi se zaludjute tim vasim po meni glupim mislenjem...
Sta ne razumemo?
Da je Orton najjaci lik?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
orton Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Ti crave cuti,mladji si i od  mene,i brate stvarno si PlCKA,si citao 12 stranu?Sta si tada govorio?Cepuljice mala bolje se ne javljaj,siso cepis se vecini...
Stefane,kapiram ja to sto si rekao,ali ovo sto radi Orton,to moze i Khali i Rey,kapiras?To sto si ti reko je vec nesto nerealno.To ti je sve scenario,tu pricu oni izmisljaju da bi bila veca gledanost,a to sto si ti rekao su fizicke sposobnosti sto nema veze s ovim sto ja govorim.
I naravno Orton je kralj!
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Sad sam usao u tvoj profil i video da si zensko...sad mi je i jasno sto si kucala da se ovo posmatra kao neka latino-americka sapunica...Swe u swemu bolje se wise ne jawljaj,pogledaj 12 stranicu,i mojne wise da me smaras i da se cepis ljudima...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Ti crave cuti,mladji si i od  mene,i brate stvarno si PlCKA,si citao 12 stranu?Sta si tada govorio?Cepuljice mala bolje se ne javljaj,siso cepis se vecini...
Stefane,kapiram ja to sto si rekao,ali ovo sto radi Orton,to moze i Khali i Rey,kapiras?To sto si ti reko je vec nesto nerealno.To ti je sve scenario,tu pricu oni izmisljaju da bi bila veca gledanost,a to sto si ti rekao su fizicke sposobnosti sto nema veze s ovim sto ja govorim.
I naravno Orton je kralj!
Ma jeste scenario da neko izgubi ili pobedi ili mozda da se neka dvojica posvadjaju,ali jel znas da bi se WWE odavno raspao da je svako bio kao sto mu se kaze...Znaci svako pravi svoj imidz i ako se publici svidja ide ka vrhu...
Znam dosta o ovome i grantujem ti da je ovako kako kazem,u tome i jeste poenta,kako drugacije stici do vrhu u svetu laznih tuca nego preko imidza,to odvaja ove poznatije od onih manje poznatih...

« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 00:13:52 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
e neseri pise trazi zensko a pol je muski coravi debilu prijavicu te modetatoru sada!
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 00:08:26 od crave »
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia onaj veliki
Alo ljudi, smirite se i pripazite na ponasanje...
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

@crave
Nemoj da provociras/nasedas na iste, pa posle prijavljujes...
Dakle svi  Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
ok
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.3
mob
Nokia 3720 classic
Crave procitaj sta si kucao na 12 strani kada sam se ja ukljucio u diskusiju.
Govor mrznje???Hehehe ko neke babe ste,pa vidi se da je scenario bas nalozio vas sve.
Stefane,ne gradi svako svoj lik,veruj mi,sve je to brate promisljeno,da bi i bilo gledanosti.
Cena na primer,nema nikakvu tehniku.On stena?xaxaxaxa pa ne mora da znaci da je onaj ko je nakljukan tableticama do yaya pa ima neke ekstremne misice jak.To sto on moze da digne neke borce,i nije neki pokazatelj snege,jer pored onog patuljka svi imaju slicnu snagu.
A ti gradjo znas koliko me boli uvo sto mogu da popijem ban.Sad si to lood sve kao zavisi od tebe,od toga sto me nisi prijavi...puno jadno decko...
Stef ja se nisam nalozio da je to istina,nego iz nekih poteza ortona i uvidjam tehniku,a iz borbi se jasno vidi da ima i fizicku snagu.
Nisam ti pretio da cu te prijaviti, vec samo da pazish na svoju prichu. Ukoliko nisi u stanju da postujesh sagovornika, onda ti zaista nije mesto ovde, ali to cesh i sam shvatiti, ako se ne promenish.
Ti nas pokushavash da ubedish u neke stvari koju su apsolutno nebitne sa stanovishta gledanja WWE-a. To, da li je njihova tehnika individualno razvijana, ili je strogo kontrolisana, mene ne interesuje. Ja volim da gledam taj SHOW, a ti ako ne mozesh da skontash neke delove ovih rechenica, prochitaj ih ponovo. Predstavljanje, fiktivne svadje, bravure koje rade tokom borbi, to je razlog zashto je WWE nekom privlachan, i ti mozesh da potroshish dane izmishljajuci tpolu vodu oko toga shta bi nama tu trebalo da bude zanimljivo i zashto bi ili ne bi trebali da gledamo WWE, nemash nishta od toga. Zato ti predlazem da ili iskulirash temu, ili pochnesh da gledash WWE i okrenesh se komentarisanju onoga shto se gleda, a ne otkrivanju sushtine WWE-a.
Aj, budi pozdravljen.
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:39:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.