Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 21:40:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436840 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Daj pare i uzmi recept, juriš recept koji ima 1-2 % šanse za drop od bosseva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Daj pare i uzmi recept, juriš recept koji ima 1-2 % šanse za drop od bosseva.

Hvala ti na savetu. Ja sam se još malo dvoumio da probam još jednom, ali si ti razbio moju nedoumicu. Sada je cena 1400 golda. Možeš li eventualno da mi kažeš koliko je to tražen enchant - Enchanting Weapon - Spellpower
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Dok sam igrao, lakše se prodavao healing power, jer je jeftiniji duplo, a razlika je 1 spellpower.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 12:54:22 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
OK. Hvala ti. Ipak ću sačekati prvu mušteriju za enchanting koja pita za ovo, a formulu neću platiti iznad 1400 golda.

Recimo, smatram da me je lik iz guilda navukao da od nekog njegovog kupim formulu za cca 6000 golda, on tražio, ja kupio, on se pravi blesav.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 6.0a1
mob
HTC Topaz
drug, ja bih ti preporucio da imas malo drukciji stav prema igri.

ako ces se bavit enchantovanjem, trebas znati kako se krecu cijene materijala, koliko je dati enchant trazen (recimo, vidim da ganjas neke enchante iz vanilla i burning crusade - potrosis i previse vremena da bi ti neko kupio taj enchant mozda jednom u zivotu), koje ga klase trebaju, da li ima bolja verzija itd. trazi ove nove, enchantove koji su izasli u cataclysm. znam da imas problema sa engleskim, ali wowhead ti je najbolji prijatelj. imas i wowpedia.org, mozda i oni imaju neka uputstva koje formule nabaviti itd.

npr, taj lik sto ti je prodao formulu za 6000 - kad ti je ponudio za 6k, trebao si pogledati ima li na ah jeftinija, koliko ljudi traze tu formulu, pitati u trade chatu ima li ko da prodaje za jeftinije, ili pitaj slobodno u trade chatu da li vrijedi toliko.
ovako ces bojim se izgubiti i previse zivaca i golda i vremena ganjajuci enchante koji ti bas i nece biti od koristi.

dalje, znam da ce ti se to ciniti kao "ucenje" u skoli, ali procitaj malo o paladin klasi. pogledaj talente, vidi koji talent tree sluzi za sta. odluci hoces li biti healer, tank ili dps. kad to odlucis, (a vidio sam da si to radio i prije sto je dobro), napravi sebi talente od nekog ko je dobar na serveru. onda skupljas gear - i to tako sto opet odes i "naucis" koji je stat koristan za sta. kao dps paladin, trebas znat da ti ne treba intellect, da ti je strength najjaci. onda, ako hoces da budes "bolji", procitas ili pitas ovde koja se "rotacija" koristi - znaci, koje magije kad trebas koristiti, koje NE trebas koristiti itd.

iskreno, ti si sad u najboljim danima WoWa, kada je sve ogromno i imas da radis i proucavas hiljadu stvari. slobodno se ostavi enchantovanja na koji dan, pa idi u dungeon i budi dps. ako te to ne privlaci, mozes probati i pvp. uzivaj, ali nemoj trosit vrijeme na neke stvari koje ti nisu bas od koristi, kao sto je nabavljanje tog enchanta od 1% sanse.

ovo ti sve govorim da imas bolje iskustvo u igri, da nemas vise ljudi koji te zeznu za portal ili enchant ili formulu, da ako te neko napadne dok si lvl85 ti njega ubijes umjesto on tebe itd. sve najbolje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
drug, ja bih ti preporucio da imas malo drukciji stav prema igri.

npr, taj lik sto ti je prodao formulu za 6000 - kad ti je ponudio za 6k, trebao si pogledati ima li na ah jeftinija, koliko ljudi traze tu formulu, pitati u trade chatu ima li ko da prodaje za jeftinije, ili pitaj slobodno u trade chatu da li vrijedi toliko.
ovako ces bojim se izgubiti i previse zivaca i golda i vremena ganjajuci enchante koji ti bas i nece biti od koristi.

Verovatno u brzini nisam bio najjasniji. On je guildu pitao za neki enchant - davno bilo. Ja sam otišao na aukciju i na aukciji kupio formulu. Ali sumnjam da je ta aukcijska formula njegova ili nekog njegovog prijatelja. To mi se desilo sa bruiseweed kada sam počinjao inscription, još liku ja hoću da pomognem jer je tražio da pozajmi pare, a ja kažem neću da ti pozajmim već mogu da kupim ako imaš - i naveo sam iteme, on postavio da je item 4 golda.

Žao mi je što svet ide u tom pravcu - JA SAM PAMETAN SVI OSTALI SU GLUPI. Neće da kupi frostweave cloth po 4 golda (to naziva idiotskom cenom), ali postavi Book of glyph mastery za 500 golda.

Verovatno mi je bila greška šro sam mislio da igram sa decom, neiskvarenim osobama (ima ih i takvih). Ali, evo juče ili preključe lik mi pošalje mats za dva enchanginga i kada sam mu uradio prvi neće da plati kao pare su mu na drugom liku. Ja lepo poništim trade, i da vidiš kako su se pare stvorile. I sada kod drugog enchanginga pogrešno je izračunao ostalo mu 5 Hypnotic dust i ja pustim da nije platio, ajde kada vratim više hypnotic dusta on će platiti. On pokuša da pobegne i na moje Wait, odgovori What. Kada sam mu rekao da sačeka na ima kod mene 4 hypnotic dusta i jedan za kako ja to kažem "work" da vidiš kako je došao. Znači, možeš me jednom prevariti, dva puta teško, tri puta nikako. Nažalost, dobar i budala su braća

Nemam ništa protiv učenja mislim da je dokaz da sam kurs za PC servisere završio u 46 godina (sada imam 49). Ovo sam radio ajde da budem uslužan - da li se ti bolje osećaš u prodavnici gde su prazne police ima 2-3 artikla (normalno preterujem) ili u prepunoj prodavnici gde ti je izbor mnogo veći.

Sada konkretno radim levelovanje profesija. Recimo Leatherworking (na Hunteru) mi je 200, a Hunter je 70 level.

Priznajem da sam sa ovom zadnjom formulom pogrešio. Pokušavao sam ovaj zadnji put Molten Core da rešim minimum 8 sati (znam sigurno jer ovaj što sam ušao sa njim u raid je član istog guilda i video sam koliko je off-line) a relativno ništa nisam uradio. Što sam dobio prodajom dobijenih itema izgubio sam na reparaciju paladina - ginuo je 4 puta 85 level prepuna torbica - minimum 50 golda. Zadnja je bila 30 golda, prethodne nisam zapamtio.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2011, 16:32:24 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 6.0a1
mob
HTC Topaz
to ti kazem, ostavi se pomaganja raznim ljudima koje bas i ne znas. ne cijene to nimalo. samo ti svoje igraj, ali pazi da te ne preveslaju. nema tu sta "poslije cu platiti", postoje nepisana pravila u WoWu, a to je da enchant placas odmah, da enchanting materijale prvo posaljes enchanteru pa da ti on onda uradi enchant itd. te koji se prave "pametni", samo na ignore.

sto se tice cijene itema, pazi, u wowu je klasicna ekonomija ponude i potraznje. znaci, sto je nesto rjedje na trzistu i trazenije, bice skuplje, sto je cesto na trzistu i manje trazeno, bice jeftinije. tako ces frostweave moci naci za 50 silvera mozda, a mozda ces ga naci i za 5-10 golda, zavisno od toga koliko ga ima na AH. isto kao glyph book - ja se sjecam kad je taj book bio par hiljada, pa je na kraju pao na 50 golda. sve je ponuda i potraznja

sto se tice profesija, nemoj da ti one budu poenta igranja. one su samo alat da "pojacas" svoj gold ili lika  Smile
a kad sam rekao ucenje, mislio sam na to da je ljudima cesto mrsko uciti u igri, jer dodju da opuste mozak i jednostavno se ne brinu o nicem. medjutim, da bi napredovao u MMO, moras malo ukljucit i mozak. drago mi je da ti nisi takav tip koji se iskljuci 100%, vec naprotiv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Evo kako se cepa MC kada dps nije problem, manje od pola sata full run.  Smile

Inače od tih formula +29 i +30 ima dobre zarade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
2 puta sam ti pisao Smile

Mind Sear

Hvala ti na odgovoru i izvini. Verovatno mi je promaklo.

Mind Sear se dobija na 74 levelu. A pre toga?

Pitanje, može se reći drugo: šta je priestu najbitnije: po načelu ponavljanje je majka mudrosti, rekli smo paladinu - strenght, mage-u - intellect, warrlock - intelent sa hit rating-om, a priestu ......

« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:07:44 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Paladin,Warrior,DK strength
Hunter,Feral,Enhancement,Rogue agility
Priest,Mage,Warlock,Balance,Elemental intellect

Svakom po Vamp Touch i posle cepaj glavnu metu.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 00:31:51 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 21:40:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.