Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:21:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436890 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Hillsbrad, na izlasku iz pećine imaš elfa i zmaja. Uzmeš od elfa prvo eksploziv, pa odletiš tim zmajem do zamka, ....

Kada to odradiš uđeš u zamak i u podrumu nađeš Tralla, razgovaraš sa njim i pokreneš eskort, odvešće van zidina do drugog bossa.

Uđeš u inst, nađeš Medivha razgovaraš, počneš event, 18 portala ukupno, otvaraju se na 4 različita mesta u unapred određeno vreme na 6-om portalu po boss, mobovi ne smeju da stignu do Medivha jer mu skidaju shield (ako stigne do 0%, imaš brojač računa se kao wipe, portali i mobovi se resrtuju i mora ispočetka).

Hillbrad sam noćas odradio, jedino što mi je na samom početku Tral poginuo zbog moje alavosti da pokupim lot. Srećom nije moralo sve iz početka već samo njega ponovo da pozovem.

Šta se tiče Black Morass, našao sam Medivha, ali mi je zbog moje sporosti poginuo. Dođem do 4/18 to mi je maksimum, probao sam tri puta.

Ajde da konačno to rešim. Prvi mi je problem u selektovanju mete. Znači ja pritisnem tab, a igrica mi ne selektuje metu ispred mene, već neku koja se njoj ćefne, tako da kada pritisnem Seal of truth (valjda tako, nije mi sad paladin uključen u WoW-u, onaj čekić) dobijem poruku Out of range. Drugo, imam problem sa tim pticama. Imaju relativno malo života, ali mi neka promakne i napadne Medivha. Jer ima nekog leka?
« Poslednja izmena: 14. Apr 2011, 11:52:19 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Yes?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Mislio sam još nešto da pitam, ali sam to ipak ostavio za drugi put. Ako može odgovor na moj prethodni post bilo bi dobro, jer mi je to problem i sa questom Leeeroy. Ne ubiju oni mene, ali ja njih ne ubijem za 15 sekundi. Usput pitanje kako da znam da sam napao njih 50?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Dobio si odgovor.

Jedino da brojiš.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Treba mi ovaj item

http://www.wowhead.com/object=194324#comments

Koliko sam ja razumeo komentare radi se ipak o raid-u. Kako da ja kao paladin 85 level uđem u njega? Pozivanje saigrača može da traje mnogo, mnogo vremena.

Ako se ne radi o raidu, nailazima na Hall of Lightning, i Hall of stone, ali ove Inner Sactum of Ulduar ne mogu da nađem.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
To je u raidu, nakon što se odradi encounter:

Teško da ćeš stići do nje, a tek solovati je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Ovo kako ti reče, odustadoh. Sada tražim 32 slot hebalism bag koji koliko sam razumeo može da nosi i alchemi itemi. Sada je problem što je ta formula u Dragonblightu i opet traži za budem revered - ja sam honored.

Da li može informacija da ne smaram stalno kako da pronađem reputacije za određene zone.

Isto tako u Caverns of time kada sam rešio i Black Morass (pomogao mi zemljak koga imam u prijateljima, pa smo išli zajedno) sam honored a treba da budem exalted.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
To je tailoring recept za hebalism bag, a ne sam bag. Imaš bolji http://www.wowhead.com/item=54446#can-contain i vidiš odmah u linku šta može da se stavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Hvala ti, znam. Našao sam vendora i video da traži mislim exalted reputaciju. Mislio sam da kupim formulu, pa ako nije soulbound pa dam nekom ko ima tailoring (doduše imam je i ja ali sam ograničen za dalje skilovanje zbog 72 levela, treba 75 level)

Imam Hyjal expedition bag ali u nju ne mogu alchemic itemi. Zamisao mi je da rogue koga sam napravio bude magacin u banci sa maksimalnim torbicama za tu profesiju. Kupio sam mu inscription, enchanging, sada je na redu alchemy, za leatherworking našao sam čoveka ali nema svih itema na aukciji - ostalo da ja farmam ili on nađe.

« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 00:59:39 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Naravno da je soulbound i naravno da i u toj ne mogu alch itemi (šta god to bilo  Smile ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:21:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.