Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 01:06:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436897 puta)
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
devojka sa kojom sam igrao par godina je uzela oko 1000e za par meseci ... zato predlazem to ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
devojka sa kojom sam igrao par godina je uzela oko 1000e za par meseci ... zato predlazem to ...

Vidiš druže, pošto sam juče kupio hleb i mleko na veresiju u prodavnici, rado bi to uradio, kad bi znao kako. Da budem pošten ja sam i levelovao prvog lika da bi prodao taj account jer je jedan ovde u kraju pričao da je prodao za 1000 evra. Skoro sam 100% siguran da to nije tačno, jer paypal u Srbiji koliko ja znam još ne radi, a da mu neko u Srbiji plati 1000 evra za igricu čisto sumnjam. Doduše ja bih bio zadovoljan da vratim pare što sam platio Blizzardu i jedno 100 evra što sam igrao i koliko toliko levelovao.

Pa, ako može iz humanih razloga, informacija na pp - za golde.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Citat
a da mu neko u Srbiji plati 1000 evra za igricu čisto sumnjam

Moguće je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Da li je ovo moguće?

Kada sam danas prestao da igram oko 11 sati, mislim da sam imao 19900 i nešto golda jer sam pomislio e još malo pa ponovo 20000 (kupio sam neke formule za enchanging, mechano-hog i još neke možda gluposti inače bi imao i više). Uglavnom pišem i vodim evidenciju o stavljenim i vraćenim glyphovima, ali nekad mi promakne. Recimo kupim neko cveće za glyphove i ne upišem odmah minus. Kada sam se vratio oko 17,00 časova prvo mi je pukao internet, drugo sada imam "samo" 19716 golda. Interesuje me da je moguće da me je neko hakovao ili već šta, i da malo po malo da ja ne primetim mi skida golde, gotove gliphove itd.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2011, 19:09:13 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Promeni šifru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
lol...da te neko hackovao ne bi ti ostalo nista...

a mislio sam da imas dosta golda posto stalno govoris o AH...

ja mislim da je ona prodala oko 700k ...u par navrata...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Teško da te neko hakovao za ~200g.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Ako ne bi ostalo ništa, onda bi možda blizzard mogao da pomogle. Klinac mi je pričao da su tog lika na čijem acountu on igra hakovali i da mu je blizard vratio sve iteme i golde koje je imao. Ovako kada kraducka po malo ....

Da li uopšte postoji zainteresovanost GM za ovako nešto. Kako lik prvi level pravi glyphove za čije pravljenje recimo treba 70 level. Vidim da kupuje i preprodaje, ali šta ako mu je tatica GM?

Što se tiče zarade otprilike 1000 golda dnevno. Ima mnogo inscriptera - glavna zarada - pa cena glypha padne i na 20 golda. Juče sam liku radio herbalizam jedno 4 sata za 750 golda. Ali recimo frostweave cloth kome bogme padne cena i na 2 golda item, ja sam za levelovanjem tailoringa plaćao 4,50 golda itd. Recimo bar 4 Book of glyph mastery sam platio po 400,00 golda, par njih po 200,00, naiđe i neki od 30-40 golda. Lik recimo juče za taj item tražio 1500 golda.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Kako lik prvi level pravi glyphove za čije pravljenje recimo treba 70 level. Vidim da kupuje i preprodaje, ali šta ako mu je tatica GM?
Lepo si rekao, preprodaje. Za to mu nije potreban 70 lvl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Citat
Ako ne bi ostalo ništa, onda bi možda blizzard mogao da pomogle. Klinac mi je pričao da su tog lika na čijem acountu on igra hakovali i da mu je blizard vratio sve iteme i golde koje je imao. Ovako kada kraducka po malo ....

Niko se ne bi jebavao "na pomalo"  Smile

Citat
Da li uopšte postoji zainteresovanost GM za ovako nešto. Kako lik prvi level pravi glyphove za čije pravljenje recimo treba 70 level. Vidim da kupuje i preprodaje, ali šta ako mu je tatica GM?

Napravi na high lvl charu, pošalje lvl 1 bank charu i prodaje ... it's a thinker.  Smile

Citat
Što se tiče zarade otprilike 1000 golda dnevno. Ima mnogo inscriptera - glavna zarada - pa cena glypha padne i na 20 golda. Juče sam liku radio herbalizam jedno 4 sata za 750 golda. Ali recimo frostweave cloth kome bogme padne cena i na 2 golda item, ja sam za levelovanjem tailoringa plaćao 4,50 golda itd. Recimo bar 4 Book of glyph mastery sam platio po 400,00 golda, par njih po 200,00, naiđe i neki od 30-40 golda. Lik recimo juče za taj item tražio 1500 golda.

Batali bre to i leveluj više.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 01:06:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.